En erken kacinci gunde test yapilmali

evettt olur canım:KK55:....bende dua ederim hepimize ki inanırım rabbimin bizi :emir_bebek:duyacagına

sağol canım bende hepimiz için dua edeceğim bu ay adetin bittikten 3 gün sonra temiz bir kağıda 110 defa besmele yaz ve bunu eşinle birlikte olurken yanında taşı 7 gün Yusuf suresini oku günde 1 defa ve 2 rekat hacet namazı kıl her gün tövbe istiğfar oku ve oruç tutarsan 7 gün boyunca iftarını açacağın suya 21 kere ya musavvir ya bari ya halık diye üfle ve öyle orucunu aç okuduğun duaları sissilei aliyye alimlerinin ruhuna bağışla ben deniycem canım hem denemekten ne kaybederiz ki mübarek aydayız belki kabul olur zararını görmeyiz :nazar::KK16:ümidmzi olmazsa da kaybetmeyelim hayırlısı buymuş diyelim:KK49:

4+5 olmuşumda haberim yok:KK55: doktora gitmemekte direnen gebe olarak tarihe giricem :KK9: yarın son kez idrar testi koyu çıkarsa doğru doktora gidiyorum kızlar:21:

Hanımlar unuttunuz artık beni yaa :KK33: ben mide bulantılarıyla uykusuz gecelere devam ediyorum hala. ferrum fort diye ilaç vermişti doktor sanırım onun yan etkileri olması lazım bu kadar. yoksa bu kadar mide bulantısı hiç bir gebede yoktur.. ilacı bugünden itibaren bırakıcam pazartesi günü doktora gittiğimde doktora danışıcam :KK25: bitsin artıkkk bulantılarımmm :18:

4+5 olmuşumda haberim yok:KK55: doktora gitmemekte direnen gebe olarak tarihe giricem :KK9: yarın son kez idrar testi koyu çıkarsa doğru doktora gidiyorum kızlar:21:

neslicim sanırım sen cocuk 9 aylık olunca gidiceksin doktora:KK55:..... cok nazlı hamişimiz var kızlar ....hadi hayırlı olsun :KK52::KK52::KK52:

selam herkese sizlere iyi haber vermek isterdim ama şu anda yıkılmış vaziyetteyim moralim o kadar bozukki. sabah 8 de kalktım idrar testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı bile eşimi aradım ne yapıyım dedim o testte sorun vardır net 2 çizgi gördük dedi. hastaneye git dedi. gittim hastaneye kan verdim sonuç 10.60 ve yine kimyasal gebelik hasta de o sonucu aldığımda ne yaşadığımı eve nasıl geldiğimi bilemezsiniz. geçen ay da aynı şeyleri yaşadım. şimdi kırmızları bekliyorum içim dışıma çıktı ağlamaktan ne yapcağımı nasıl teselli olacağımı bilemiyorum 2 defadır tutunamıyor bebeklerim.

Şimdiden hayırlı olsun canım senın adına çok sevindim. banada dua edin lütfen. benim akşamdan beri umutlarım söndü yarın bat günüm ve akşam bu akıntıların rengi değişti çikolata rengi gibi gelmeye başladı, kesin adet olacağım. Rabbim hayırlısını versin:KK5:

selam herkese sizlere iyi haber vermek isterdim ama şu anda yıkılmış vaziyetteyim moralim o kadar bozukki. sabah 8 de kalktım idrar testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı bile eşimi aradım ne yapıyım dedim o testte sorun vardır net 2 çizgi gördük dedi. hastaneye git dedi. gittim hastaneye kan verdim sonuç 10.60 ve yine kimyasal gebelik hasta de o sonucu aldığımda ne yaşadığımı eve nasıl geldiğimi bilemezsiniz. geçen ay da aynı şeyleri yaşadım. şimdi kırmızları bekliyorum içim dışıma çıktı ağlamaktan ne yapcağımı nasıl teselli olacağımı bilemiyorum 2 defadır tutunamıyor bebeklerim.

canım çok üzüldüm:KK5: ya ancak girebildim nete de hayırlısı böyleymiş üzülme ne olur bak bitane çocuğun varmış en azından Rabbim onun sağlığımı versin onu bağışlasın nasipte neyse odur fazlası olmuyor işte hem hiç olmucak diye bişey mi var zamanı gelince olucak gör bak tamam b

tatlım hiç üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş.....aslan gibi bir evladın var onunla vakit gecir ki acın hafiflesin....neden böyle oldugunu bi arastır bence ......demek ki bebişin gelme zamanına daha var hayırlısı olsun .....cok üüzüldüm inan ki:KK43:

canım çok üzüldüm:KK5: ya ancak girebildim nete de hayırlısı böyleymiş üzülme ne olur bak bitane çocuğun varmış en azından Rabbim onun sağlığımı versin onu bağışlasın nasipte neyse odur fazlası olmuyor işte hem hiç olmucak diye bişey mi var zamanı gelince olucak gör bak tamam b
sağol canım 2 ay üst üste olması çok üzdü beni birde poztifi görüyorsun sonra hayal kırıklığı.en son kontrole gittiğimde doktorum miyomun var dedi gebeliğe engelmi bunun yüzünden mi düşük oldu diye sorduğumda yok dedi gebeliğe engel değil dedi.miyomla alakalımıdır acaba?

tatlım hiç üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş.....aslan gibi bir evladın var onunla vakit gecir ki acın hafiflesin....neden böyle oldugunu bi arastır bence ......demek ki bebişin gelme zamanına daha var hayırlısı olsun .....cok üüzüldüm inan ki:KK43:
sağol canım önümüzdeki hafta gidicem kontrole inan bir anlam veremiyorum üst üste olması normal değil çok üzgünüm çoooook.işin kötü yanı hala daha düşmedi.

sağol canım 2 ay üst üste olması çok üzdü beni birde poztifi görüyorsun sonra hayal kırıklığı.en son kontrole gittiğimde doktorum miyomun var dedi gebeliğe engelmi bunun yüzünden mi düşük oldu diye sorduğumda yok dedi gebeliğe engel değil dedi.miyomla alakalımıdır acaba?

hiç bilmiyorum canım ya bu kimyasal hamilelik dediğin sadece testte mi çıkıyor onu anlamadım benn

X