- 24 Haziran 2013
- 294
- 3
selam kızlar
selam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
selam canım
yıne sen ve ben desene burada baska kimse yok...nasısın canım
yıne sen ve ben desene burada baska kimse yok...nasısın canım
iyiyim tatlım nasıl olayım grip oldum yaz günü ben bebek sahibi olmak için bi sürü dua buldum bunları yapıcam bu ay :44:
gecmiş olsun canım....oyle mi allah kabul etsın canım şimdiden
sağol canım istersen sen de dene belki bi faydasını görürüz :13:yazayım mı duaları sana
evettt olur canım....bende dua ederim hepimize ki inanırım rabbimin bizi duyacagına
evettt olur canım....bende dua ederim hepimize ki inanırım rabbimin bizi duyacagına
4+5 olmuşumda haberim yok doktora gitmemekte direnen gebe olarak tarihe giricem yarın son kez idrar testi koyu çıkarsa doğru doktora gidiyorum kızlar
4+5 olmuşumda haberim yok doktora gitmemekte direnen gebe olarak tarihe giricem yarın son kez idrar testi koyu çıkarsa doğru doktora gidiyorum kızlar
selam herkese sizlere iyi haber vermek isterdim ama şu anda yıkılmış vaziyetteyim moralim o kadar bozukki. sabah 8 de kalktım idrar testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı bile eşimi aradım ne yapıyım dedim o testte sorun vardır net 2 çizgi gördük dedi. hastaneye git dedi. gittim hastaneye kan verdim sonuç 10.60 ve yine kimyasal gebelik hasta de o sonucu aldığımda ne yaşadığımı eve nasıl geldiğimi bilemezsiniz. geçen ay da aynı şeyleri yaşadım. şimdi kırmızları bekliyorum içim dışıma çıktı ağlamaktan ne yapcağımı nasıl teselli olacağımı bilemiyorum 2 defadır tutunamıyor bebeklerim.
selam herkese sizlere iyi haber vermek isterdim ama şu anda yıkılmış vaziyetteyim moralim o kadar bozukki. sabah 8 de kalktım idrar testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı bile eşimi aradım ne yapıyım dedim o testte sorun vardır net 2 çizgi gördük dedi. hastaneye git dedi. gittim hastaneye kan verdim sonuç 10.60 ve yine kimyasal gebelik hasta de o sonucu aldığımda ne yaşadığımı eve nasıl geldiğimi bilemezsiniz. geçen ay da aynı şeyleri yaşadım. şimdi kırmızları bekliyorum içim dışıma çıktı ağlamaktan ne yapcağımı nasıl teselli olacağımı bilemiyorum 2 defadır tutunamıyor bebeklerim.
sağol canım 2 ay üst üste olması çok üzdü beni birde poztifi görüyorsun sonra hayal kırıklığı.en son kontrole gittiğimde doktorum miyomun var dedi gebeliğe engelmi bunun yüzünden mi düşük oldu diye sorduğumda yok dedi gebeliğe engel değil dedi.miyomla alakalımıdır acaba?canım çok üzüldüm ya ancak girebildim nete de hayırlısı böyleymiş üzülme ne olur bak bitane çocuğun varmış en azından Rabbim onun sağlığımı versin onu bağışlasın nasipte neyse odur fazlası olmuyor işte hem hiç olmucak diye bişey mi var zamanı gelince olucak gör bak tamam b
sağol canım önümüzdeki hafta gidicem kontrole inan bir anlam veremiyorum üst üste olması normal değil çok üzgünüm çoooook.işin kötü yanı hala daha düşmedi.tatlım hiç üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş.....aslan gibi bir evladın var onunla vakit gecir ki acın hafiflesin....neden böyle oldugunu bi arastır bence ......demek ki bebişin gelme zamanına daha var hayırlısı olsun .....cok üüzüldüm inan ki
sağol canım 2 ay üst üste olması çok üzdü beni birde poztifi görüyorsun sonra hayal kırıklığı.en son kontrole gittiğimde doktorum miyomun var dedi gebeliğe engelmi bunun yüzünden mi düşük oldu diye sorduğumda yok dedi gebeliğe engel değil dedi.miyomla alakalımıdır acaba?