En erken kacinci gunde test yapilmali

aynen canım ya...bende bıraktım akişına...allah ne zaman vericeni bilir oyuzden olursa sevinicem olmazsa denemeye davam...bu üçüncü denememiz canım siz ne zamandır istiyosunuz inş isteyen herkesin bebişi olur

amiiiin bizde 5 aydır bekliiyoruz,bayramda 2 bayram yaşarız inşallah

kızlar acil bir sorum var lütfen cevaplarsanız sevnirim,benim adetim başladı önce pembe renkte,sonra bu gün 3 .günüm kaherengi kum gibi arada kırmızı ooluyo böyle olanınız var mı bende oluyo da anlamıoum:44:

iyı aksamlar kızlar nasılsınız? Hep sorucam unutuyorum bu gulucuk yapıyoruz sayılarla ben bır ıkı tanesını aklımda tutabilıyorum. Sız degısık degısık yapıyorsunuz hızlı menüsü varmı bunların

msa84 canım bır bılgım olmadıgı ıcın bırsey dıyemıyorum bır ınternetı arastır ıstersen.

günaydıııınnn geleceğin önce hamiş sonra anne adayları...

iyiyim canım saol napıyım ramazan ayını güzel gecirmeye calısıyorum sen ne yaptın test işini tekrarladın mı?

allah kabul etsin canım tuttuğun oruçları....bugün gidemedim canım midem fena bulanıyor ve halsizlik var dışarı çıkamaycak kadar kötüyüm. yarın allah kısmet ederse gidicem. kaç gün kaldı adetine?

bak bir yandan beni deli ediyorsun bu smile lerin hızlı menüsü yokmu akılda tutmk imkansız.

gecmiş olsun canım dikkat et kendine artık hamişsin sen benim daha cok var adete canım ya ay sonu yani

buldum canım çok sağol iyi oldu vallahi. kendime dikka etmeye çalışıyorum canım ama daha tam hamileyim de diyemiyorum değerimin fırlamış olmasını ümit ediyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…