En erken kacinci gunde test yapilmali

Hımm Anladım canım bikaç gün sonra inş kesin belli olur.umarım kırmızılar tatile çıkmıştır o yoklayanda bebiştir İnşAllah :KK16:

inşallah canım inşallah bakalım bekliyorum yapmak istiorum test ama bi tarafım da hayır bekle dio hayırlısını diliorum sadece şimdilik :KK66:

Merhaba,, gebelik öncesi yapılması gereken testler varmı ? ya da neler yapılmalı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

canım doktora gitmen daha doğru olur :KK66:

Eski sayfalarda cuma günü test yaptırdığını sonucun pazartesi çıkacağını yazmışsın, sonuç ne diye bir merak son sayfaya geçtim ama hala test sonucunu bilmiyorsun galiba, inşallah güzel haber alırız senden, içimizde hamileliğe en yakın olan sensin :KK9:
benim bat tarihim bile belli değil, mayısta spiral çıkarttırdım, hazirannın19'unda sat oldum, ama spiralden önce çok düzensizdi, 19 temmuzu geçerse ümitlenmeye başlarım yavaştan:KK52: ama daha çok var :KK25:

canım merhaba ben kan testi yaptırdım aldım sonucumu pazartesi günü hatta yazdım da sen kaçırmışsın :KK1: sonuç 35.59 düşük bir sonuç ama inşallah yükselecek ümitliyim.

sevilay canım değerini mutlaka paylaşırmısın canım bizimle benim için çok önemli ben testimi tekrarlıycam ikiye katlamışmı diye seninle aynı gidicez heralde sat da aynı olunca.

yok tatlım benim eşim 8.30 9 gibi geliyor o yüzden daha vaktim var bi de adetlyim oruç da tutamadım :KK43:

senin bat ne zaman canım sizin kaçıncı denemenizdi ?ben iki günden beri ancak kendime geldim hasta oldum resmen üzüntüden :KK43:ama bu ay bi karar aldım hiç olmuyor gibi davrancam hiç bi belirtiyi hamileliğe yormıycam sakin olacağım :)

evet canım hem senin vaktin var hemde iftara daha var....bat ne zaman peki senin

daha çooooook var :KK43:normalde 25 güne bi olurum ama bu ay 4 5 gün gecikti tatlım ya :KK43:eğer 25 güne olursam bat 1 ağustos uzarsa 4 5 ağustos canım senin ne zaman ben akıllı kendi kendime cavap vermişim :KK52:sana yazcam diye :KK52::KK52:

daha çooooook var :KK43:normalde 25 güne bi olurum ama bu ay 4 5 gün gecikti tatlım ya :KK43:eğer 25 güne olursam bat 1 ağustos uzarsa ....4 5 ağustos canım senin ne zaman ben akıllı kendi kendime cavap vermişim :KK52:sana yazcam diye :KK52::KK52:

sorma canım ya benimde bi 5gün attı oyuzden bat a baya var...bu ay sonu yada bası canım :KK6:

sorma canım ya benimde bi 5gün attı oyuzden bat a baya var...bu ay sonu yada bası canım :KK6:

benimkine yakınmış canım :KK16:inş. bayram güzel haberlerle gireriz bu ay çok dua edicem ama kabul olmazsa da isyan etmiycem umutsuzum olacağını artık tahmin etmiyorum ama hiç stres sıkıntı yapmıycam olursa olurrrr olmazsa olmazzzz akışına bırakcam siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz canım ???

benimkine yakınmış canım :KK16:inş. bayram güzel haberlerle gireriz bu ay çok dua edicem ama kabul olmazsa da isyan etmiycem umutsuzum olacağını artık tahmin etmiyorum ama hiç stres sıkıntı yapmıycam olursa olurrrr olmazsa olmazzzz akışına bırakcam siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz canım ???

aynen canım ya...bende bıraktım akişına...allah ne zaman vericeni bilir oyuzden olursa sevinicem olmazsa denemeye davam...bu üçüncü denememiz canım:KK17: siz ne zamandır istiyosunuz:KK49: inş isteyen herkesin bebişi olur:KK9:

aynen canım ya...bende bıraktım akişına...allah ne zaman vericeni bilir oyuzden olursa sevinicem olmazsa denemeye davam...bu üçüncü denememiz canım:KK17: siz ne zamandır istiyosunuz:KK49: inş isteyen herkesin bebişi olur:KK9:

biz kasımdan beri istiyoruz canım olmuyor maalesef :KK43:8 9 ay felan oldu işte :KK43:(((((

canım benm çıkmam lazım görüşürüz :KK16:hayırlı ramazanlar

X