Hımm Anladım canım bikaç gün sonra inş kesin belli olur.umarım kırmızılar tatile çıkmıştır o yoklayanda bebiştir İnşAllah
Merhaba,, gebelik öncesi yapılması gereken testler varmı ? ya da neler yapılmalı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Eski sayfalarda cuma günü test yaptırdığını sonucun pazartesi çıkacağını yazmışsın, sonuç ne diye bir merak son sayfaya geçtim ama hala test sonucunu bilmiyorsun galiba, inşallah güzel haber alırız senden, içimizde hamileliğe en yakın olan sensin
benim bat tarihim bile belli değil, mayısta spiral çıkarttırdım, hazirannın19'unda sat oldum, ama spiralden önce çok düzensizdi, 19 temmuzu geçerse ümitlenmeye başlarım yavaştanama daha çok var
hayırlı olsun canım....yarın sabah kan testini yaprırınca hersey anlasılır
kimler buralarda bakalımkimseler yok mu ? iftar telaşesi mi tuttu hanımlar
selam canım bi tek senle ben varız galiba :)
selam canım...evet ikimiz burdayız kimseler yok
nasılsın canım milleti dediğin gibi iftar telaşesi tuttu sanırım
iyiyim canım tesekkür ederim,sen nasılsın? sen hazırsın canım heralde iftara benim gibi
yok tatlım benim eşim 8.30 9 gibi geliyor o yüzden daha vaktim var bi de adetlyim oruç da tutamadım
yok tatlım benim eşim 8.30 9 gibi geliyor o yüzden daha vaktim var bi de adetlyim oruç da tutamadım
evet canım hem senin vaktin var hemde iftara daha var....bat ne zaman peki senin
daha çooooook varnormalde 25 güne bi olurum ama bu ay 4 5 gün gecikti tatlım ya eğer 25 güne olursam bat 1 ağustos uzarsa ....4 5 ağustos canım senin ne zaman ben akıllı kendi kendime cavap vermişim sana yazcam diye
sorma canım ya benimde bi 5gün attı oyuzden bat a baya var...bu ay sonu yada bası canım
benimkine yakınmış canıminş. bayram güzel haberlerle gireriz bu ay çok dua edicem ama kabul olmazsa da isyan etmiycem umutsuzum olacağını artık tahmin etmiyorum ama hiç stres sıkıntı yapmıycam olursa olurrrr olmazsa olmazzzz akışına bırakcam siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz canım ???
aynen canım ya...bende bıraktım akişına...allah ne zaman vericeni bilir oyuzden olursa sevinicem olmazsa denemeye davam...bu üçüncü denememiz canımsiz ne zamandır istiyosunuz inş isteyen herkesin bebişi olur
biz kasımdan beri istiyoruz canım olmuyor maalesef8 9 ay felan oldu işte (((((
aynen canım ya...bende bıraktım akişına...allah ne zaman vericeni bilir oyuzden olursa sevinicem olmazsa denemeye davam...bu üçüncü denememiz canımsiz ne zamandır istiyosunuz inş isteyen herkesin bebişi olur