En erken kacinci gunde test yapilmali

oruç belirtilerine çok güldüm:) cevaplarınız için teşekkürler sanırım test almaya gidiyorum sonucu sizlere danışacağım yine yardımınız için teşkkürler belki eşime iftar süprizi yaparım:)

oruç belirtilerine çok güldüm:) cevaplarınız için teşekkürler sanırım test almaya gidiyorum sonucu sizlere danışacağım yine yardımınız için teşkkürler belki eşime iftar süprizi yaparım:)

merakla bekliyorum inan ki çabuk ol çabuk ol :KK1: :KK52:

Son düzenleme:

ayyy ne güzel olur ya ilk iftarda güzel bir süpriz.....bende istiyorum yaaaaa:KK43::KK43::KK43: inş benimde bu aya olucak.....

rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah bu mübarek günlerde dualrınız kabul olsun.. kızlar bu adet sancısı normal mi peki olmamışken yoksa yakın zamanda olavağınımı gösteriyo:KK43:

rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah bu mübarek günlerde dualrınız kabul olsun.. kızlar bu adet sancısı normal mi peki olmamışken yoksa yakın zamanda olavağınımı gösteriyo:KK43:

canım adet sancısı normal gebelik belirtisi de olabilir. benimde vardı tutunmaya çalışıyor heralde bebiş benim hala adet sancım var sanki olacakmışım gibi. onu sorun etme sakın.

canım adet sancısı normal gebelik belirtisi de olabilir. benimde vardı tutunmaya çalışıyor heralde bebiş benim hala adet sancım var sanki olacakmışım gibi. onu sorun etme sakın.

anladım canım tek tereddütüm bu aslında o kadar cok sancım olduki kesin hasta olcam gözüyle bakıyorum her zamankinden çok sancım kaç gündür neyse hayrılısı olsun bakalımm bi test alayım rabbim zamanı dediyse olur yoksa beklemeye devam:)

kızlaaaaarrrr az önce test yaptım 2 ci cizgi silik cıktı bugun 25. gün ben bugun yada yarın regli olmalıydım. dayanamadım test yaptım rabbim inşallah bebegimi bana nasip eder ilk bebegim düştü çünki dua edin banaaaa bu arada kızlar bütün gebelik belirtilerini yazayım size ben inanılmaz dinledim kendimi bu ay sanki hissetmiş gibi hergün gebe kalmısmıyımdır die düşündüm.neyse başlıyorum umarım bi faydam dokunur.. KIZLAR İLK ÖNCE YUMURTLAMA GÜNÜ CAMASIRIM KOYU SARI LEKE OLDU 4 GÜN DEVAM ETTİ BU BÖYLE SORA 3 GÜN KADAR SORA KASIKLARIMDA AGRI OLDU MİDEM ŞİŞ GİBİ SIZLADI BİŞE KALDIRAMADIM ACITTI VE BU OLAYDAN BİAKCGÜN SORA FECİİİİİ BAŞ AĞRIM OLDU YATAKTAN KALKAMADIM. HAAA ÖNEMLİ BİŞE BENİM VAJİNAL AKINTIM FALAN OLMADI GÖĞÜSLERİM COOOKK ACIMADI SADECE SOL GÖGSÜM HAFİF DOLGUNLASTI AZICIK ACIDI BİRDE 23. GÜNDEN SORA SABAHLARI BULANTIM OLDU BEN REFLÜM AZDI SANDIMDI. BİRDE İNANILMAZ HASSASLAŞTIM :KK70: benim belirtilerim bunlardı RABBİM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH BANADA SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASİP ETSİN

[sıze=3]bence bekle canım....cünkü ben de sen gibi sabirsiz davranıp test yaptım aradan bikac saat sonra regl oldum....bekle ki sonunda üzülme[/sıze]:KK20:

canımmm ben test yaptım belirtileride yazdım çift çizgi çıktı rabbim sanada nasip etsin inşallah. Kaç aydır kendi kendimi yiyordum neden olmuyor diye

kızlaaaaarrrr az önce test yaptım 2 ci cizgi silik cıktı bugun 25. gün ben bugun yada yarın regli olmalıydım. dayanamadım test yaptım rabbim inşallah bebegimi bana nasip eder ilk bebegim düştü çünki dua edin banaaaa bu arada kızlar bütün gebelik belirtilerini yazayım size ben inanılmaz dinledim kendimi bu ay sanki hissetmiş gibi hergün gebe kalmısmıyımdır die düşündüm.neyse başlıyorum umarım bi faydam dokunur.. KIZLAR İLK ÖNCE YUMURTLAMA GÜNÜ CAMASIRIM KOYU SARI LEKE OLDU 4 GÜN DEVAM ETTİ BU BÖYLE SORA 3 GÜN KADAR SORA KASIKLARIMDA AGRI OLDU MİDEM ŞİŞ GİBİ SIZLADI BİŞE KALDIRAMADIM ACITTI VE BU OLAYDAN BİAKCGÜN SORA FECİİİİİ BAŞ AĞRIM OLDU YATAKTAN KALKAMADIM. HAAA ÖNEMLİ BİŞE BENİM VAJİNAL AKINTIM FALAN OLMADI GÖĞÜSLERİM COOOKK ACIMADI SADECE SOL GÖGSÜM HAFİF DOLGUNLASTI AZICIK ACIDI BİRDE 23. GÜNDEN SORA SABAHLARI BULANTIM OLDU BEN REFLÜM AZDI SANDIMDI. BİRDE İNANILMAZ HASSASLAŞTIM :KK70: benim belirtilerim bunlardı RABBİM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH BANADA SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASİP ETSİN

canım çok sevindim ne güzel bi anne daha çıkarıyoruz topiğimizden :)

canım eczaneye gittim gösterdim öncekileri de gösterdim hcg değerin yükseliyor dedi hamilesin dedi. yarın test yaptırıcam şu mübarek ayda rabbim yüzüme güler inşallah... eşimde hiç bir iş yapma diyor bana da yaptırmıyor dinlenince değer daha çabuk artıyormuş dinleniyorum bol bol bugün baya çizgi belirdi inşallah iyi olacak yarabbim.

Eski sayfalarda cuma günü test yaptırdığını sonucun pazartesi çıkacağını yazmışsın, sonuç ne diye bir merak son sayfaya geçtim ama hala test sonucunu bilmiyorsun galiba, inşallah güzel haber alırız senden, içimizde hamileliğe en yakın olan sensin :KK9:
benim bat tarihim bile belli değil, mayısta spiral çıkarttırdım, hazirannın19'unda sat oldum, ama spiralden önce çok düzensizdi, 19 temmuzu geçerse ümitlenmeye başlarım yavaştan:KK52: ama daha çok var :KK25:

Gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah, tebrik ederim :emir_bebek::KK34:

Teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herkeze nasip etsin rabbim sonunu iyi getirsin inşallah

kızlar mesela benim batım 12 temmuz ya hamileysem şimdi oruç tutmamın zararı olur mu?

hayırlı olsun canım..... ramazanın ilk güzel haberi....:21:

X