En erken kacinci gunde test yapilmali

selam kızlar nasılsınız ??????ben kırmızıları gördüm bugün o yüzden sabahtan beri kendime gelemiyorum hiç bi şey yiyemedim bile üzüntüden paso uyudum :KK43:((((

neler yaşadığımı bilemezsin doktorumu aramaya korkuyorum eczacı ya sormuş arkadaşım hamile değil demiş :KK43: kafam karmakarışık yarın bir daha test yapıyımmı ikiye katlarmı yarın yada 2 gün sonramı yapıyım.

canım bence bekle ben de yaptım hemen test sonra kırmızılar kırmızılar insan sonuç negatif çıkınca çok üzülüyor :KK43:ben beklemeni öneririm.

bu arada bir öceki sat 29 mayıstı,tam 9 gün geçmiş oldu bat

selam canım benimde bu ay 5 gün gecikti ama sonuç kırmızılar :KK43:stres te çok etkiliyor gecikmesini kafamıza çok takıyoruz ondan sanırım :KK43:ama inş. rabbim isteyen hepimizin karnını bebişle doldurur :)

selam canım benimde bu ay 5 gün gecikti ama sonuç kırmızılar :KK43:stres te çok etkiliyor gecikmesini kafamıza çok takıyoruz ondan sanırım :KK43:ama inş. rabbim isteyen hepimizin karnını bebişle doldurur :)

şuan sağlığına birşey olsa bu durumunu unutursun(ALLAH KORUSUN) , hadi toparlanalım olacak inş.
dediğin gibi bi rahatlasak olacak,önümüzdeki zamanlarda kucağına alıp koklayınca hepsini unutacaksın inş. mübarek günler bol dua zamanı

kızlaarrr ben aranıza yeni katıldım sayılır bizde bebek istiyoruzzz ama kac aydır yok yok yok :KK43: bu seferki adetime son birgün ksldı ysrın adet olmalıyım bu ayda bende belirti yok gibi var gibi cözemedim 6 gün önce falan kasıklarımda agrı oldı midem şiş gibiydi eee reflü yüzünden her sabah zaten midem bulanıyor göğsümün biri şişdi acıyor digerinde tık yok akıntı günde belki bir defa ooooooooffffffffff
hamişmiyimdir sizce akıntısı olmadan hamiş olan varmı

canım bence bekle ben de yaptım hemen test sonra kırmızılar kırmızılar insan sonuç negatif çıkınca çok üzülüyor :KK43:ben beklemeni öneririm.

canım geçmiş olsun hiç değilse beklemedin çaresiz benim gibi ben de artık ne sabır kaldı ne de başka bir şey çok yorgunum ve stresliyim bundan dolayıda tutunmayacak bebeğim :KK43:

bende bendeeeee fena stresliydim ama aksam saatlerinde üzerime anlasılması güc sakinlik çöktü cookk rahatım yarın belki regli olucam ama bende stres kalmadı nedense :KK70:

Hanımlar günaydın.. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.. bütün gece huzursuz bir uyku uyudum desem yeridir. mide bulantısından adam akıllı uyku bile uyuyamıyorum :KK43: Cumartesi gününden itibaren böyleyim :KK43: geceleri dahi gebelik reflüsü beni harap ediyor. Ne zaman geçecek bu bulantılar ve çıkartmalar bilemiyorum :KK43:

günaydın arkadaşlarım ve hayırlı ramazanlar bakalım bugün hamiş haberleri alabilicez mi merakla bekliyoruz ramazanın bereketi üzerinizde olsun

bu arada beykannesli nerelerdesin başka bi konuda okudum yazdıklarını üzme kendini canım ya hayırlısı neyse o olsun hem daha belli değil ki bugün durum nedir

selam kızlar bugün yaptığım testin resimlerini atıcam durum iç açıcımı değilmi ne olur bana bir yol gösterin. 2 gün önce yaptığım teste göre baya belli.

$2013-07-09-387.jpg belli mi sizce

bu arada beykannesli nerelerdesin başka bi konuda okudum yazdıklarını üzme kendini canım ya hayırlısı neyse o olsun hem daha belli değil ki bugün durum nedir

üzülmemek elde değil canım hep hayal kırıklığı yaşıyorum rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin. artık kabullendim herşey allahtan yapıcak bir şey yok sabahtan akşama kadar ağlasam hiç bir şey değişmeyecek herşey rabbimin takdiri.

Hanımlar günaydın.. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.. bütün gece huzursuz bir uyku uyudum desem yeridir. mide bulantısından adam akıllı uyku bile uyuyamıyorum :KK43: Cumartesi gününden itibaren böyleyim :KK43: geceleri dahi gebelik reflüsü beni harap ediyor. Ne zaman geçecek bu bulantılar ve çıkartmalar bilemiyorum :KK43:

selam kızlar bugün yaptığım testin resimlerini atıcam durum iç açıcımı değilmi ne olur bana bir yol gösterin. 2 gün önce yaptığım teste göre baya belli.

Kızlar günaydınnnnnn hayırlı ramazanlar hepinize andeancımm 3 aydan sonra geçer ediolar mide bulantılarına cnm acck daha sabret :KK66:

Neslicimm bak ben sana ümidini yitirme demiştim gördün mü bebeğin annesinden vazgeçmicek canım sabırlı ol :KK66:

Dreamm00 cımm senin 14ünde di mi bat benim de 3 günüm var sabırsızlanıyorum canım ben yaa :))

Kızlar oruç tutayın dedim normalde kalsiyum ilacı kullandığım için kullanmayınca kasılıyorum bakalım bugün deneme yapıyorum peki hamile olursam oruç tutmalı mıyım sizce?

bende bugun regli olmalıyom bekliyorum bakalım gelen giden yok midem bulanıyo egilip kalkarken belim agrıyo azıcııık akıntım var puuuffff beklemek cok zor birde bu yüz ifadelerini nerden yapıyorsunuz :)degişik olanları

X