Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler yaşadığımı bilemezsin doktorumu aramaya korkuyorum eczacı ya sormuş arkadaşım hamile değil demiş kafam karmakarışık yarın bir daha test yapıyımmı ikiye katlarmı yarın yada 2 gün sonramı yapıyım.
bu arada bir öceki sat 29 mayıstı,tam 9 gün geçmiş oldu bat
selam canım benimde bu ay 5 gün gecikti ama sonuç kırmızılar stres te çok etkiliyor gecikmesini kafamıza çok takıyoruz ondan sanırım ama inş. rabbim isteyen hepimizin karnını bebişle doldurur :)
canım bence bekle ben de yaptım hemen test sonra kırmızılar kırmızılar insan sonuç negatif çıkınca çok üzülüyor ben beklemeni öneririm.
3 gün geçti sabah test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı
bu arada beykannesli nerelerdesin başka bi konuda okudum yazdıklarını üzme kendini canım ya hayırlısı neyse o olsun hem daha belli değil ki bugün durum nedir
Hanımlar günaydın.. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.. bütün gece huzursuz bir uyku uyudum desem yeridir. mide bulantısından adam akıllı uyku bile uyuyamıyorum Cumartesi gününden itibaren böyleyim geceleri dahi gebelik reflüsü beni harap ediyor. Ne zaman geçecek bu bulantılar ve çıkartmalar bilemiyorum
selam kızlar bugün yaptığım testin resimlerini atıcam durum iç açıcımı değilmi ne olur bana bir yol gösterin. 2 gün önce yaptığım teste göre baya belli.