Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden neden kimse bana hoşgeldin demiyor yalnızmıyım ben
canım bende bekliyorum bakalım test yaptım negatifti:)) herhangibir belirti de yok
Hanımlar günaydın.. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.. bütün gece huzursuz bir uyku uyudum desem yeridir. mide bulantısından adam akıllı uyku bile uyuyamıyorum Cumartesi gününden itibaren böyleyim geceleri dahi gebelik reflüsü beni harap ediyor. Ne zaman geçecek bu bulantılar ve çıkartmalar bilemiyorum
günaydın arkadaşlarım ve hayırlı ramazanlar bakalım bugün hamiş haberleri alabilicez mi merakla bekliyoruz ramazanın bereketi üzerinizde olsun
3 gün geçti sabah test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı
kızlar bügün regli günü ben beklemeden test yapsam cıkarmıki pekde belirti yok gibi
bence gayet güzel çizgiler canım ....
canım eczaneye gittim gösterdim öncekileri de gösterdim hcg değerin yükseliyor dedi hamilesin dedi. yarın test yaptırıcam şu mübarek ayda rabbim yüzüme güler inşallah... eşimde hiç bir iş yapma diyor bana da yaptırmıyor dinlenince değer daha çabuk artıyormuş dinleniyorum bol bol bugün baya çizgi belirdi inşallah iyi olacak yarabbim.
merhaba arkadaşlar bu konuda çok tecrübesizim sizlere danışmak istedim:) bir yıllık evliyim bi ay önce korunmayı bıraktık ve yumurtlama dönemimizde hesaplayıp birlikte olduk son adet günüm 7 haziran ve şu an adet olmadım test yapmaya korkuyorum ümitlenmemek yada ümitsizliğe kapılmamak için bekliyorum ama 3 gündür adet sancısı cekiyorum belimde aşırı bi ağrı var ama tık yok bi haftadırda kremsi bi akıntım vardı sizce ne zaman test yapayım ya da ne kadar daha bekliym cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)
merhaba arkadaşlar bu konuda çok tecrübesizim sizlere danışmak istedim:) bir yıllık evliyim bi ay önce korunmayı bıraktık ve yumurtlama dönemimizde hesaplayıp birlikte olduk son adet günüm 7 haziran ve şu an adet olmadım test yapmaya korkuyorum ümitlenmemek yada ümitsizliğe kapılmamak için bekliyorum ama 3 gündür adet sancısı cekiyorum belimde aşırı bi ağrı var ama tık yok bi haftadırda kremsi bi akıntım vardı sizce ne zaman test yapayım ya da ne kadar daha bekliym cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)
slm canım....haziranın 7 de olman gereken regl temmuz ayındayız ve test yapmadın .....tebrik ederim canım sabrın için ama bence bi an önce test yap çünkü hamileysen kullanman gereken vitamın ılaclar olacaktır
yanlış anladınız haziranın yediisnde regl oldum sadece tammuz ayı için günüm 2 gün geçti:) ama regl im çok düzenli olmadığı için bekliyorum bi kaç gün sabırsızlıktanda ölüyorum tabi:)
canım son adet tarihlerimiz aynı bir idrar testi yap bence çıkar.
yanlış anladınız haziranın yediisnde regl oldum sadece tammuz ayı için günüm 2 gün geçti:) ama regl im çok düzenli olmadığı için bekliyorum bi kaç gün sabırsızlıktanda ölüyorum tabi:) folik asit iki aydır kullanıyorum:)