En erken kacinci gunde test yapilmali

Hanımlar günaydın.. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.. bütün gece huzursuz bir uyku uyudum desem yeridir. mide bulantısından adam akıllı uyku bile uyuyamıyorum :KK43: Cumartesi gününden itibaren böyleyim :KK43: geceleri dahi gebelik reflüsü beni harap ediyor. Ne zaman geçecek bu bulantılar ve çıkartmalar bilemiyorum :KK43:

andeancım dur bakalım daha yeni başladın....3 ay sonra gecicektir bu rahatsızlıkların....

günaydın arkadaşlarım ve hayırlı ramazanlar bakalım bugün hamiş haberleri alabilicez mi merakla bekliyoruz ramazanın bereketi üzerinizde olsun

günaydın canım bana da iyi öğlenler daha yeni uyandım ...uykucuyumdur birazda :KK52::KK52::KK52: hayırlı ramazanlar inş:KK16:

merhaba arkadaşlar bu konuda çok tecrübesizim sizlere danışmak istedim:) bir yıllık evliyim bi ay önce korunmayı bıraktık ve yumurtlama dönemimizde hesaplayıp birlikte olduk son adet günüm 7 haziran ve şu an adet olmadım test yapmaya korkuyorum ümitlenmemek yada ümitsizliğe kapılmamak için bekliyorum ama 3 gündür adet sancısı cekiyorum belimde aşırı bi ağrı var ama tık yok bi haftadırda kremsi bi akıntım vardı sizce ne zaman test yapayım ya da ne kadar daha bekliym cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

kızlar herkese hayırlı ramazanlar. ramazanınız bereketli huzurlu sağlıklı geçsin inşallah. nasılsınz hepiniz iyisinizdir inşallah? uzun zamandır hamileyim haberi de almıyoruz morale ihtiyacımız var test yapanlar yazarsa çok seviniriz....

:KK52::KK52::KK52: bence gayet güzel çizgiler canım ....

canım eczaneye gittim gösterdim öncekileri de gösterdim hcg değerin yükseliyor dedi hamilesin dedi. yarın test yaptırıcam şu mübarek ayda rabbim yüzüme güler inşallah... eşimde hiç bir iş yapma diyor bana da yaptırmıyor dinlenince değer daha çabuk artıyormuş dinleniyorum bol bol bugün baya çizgi belirdi inşallah iyi olacak yarabbim.

$2013-07-09-395.jpg 2gün önceki ve bugün ki testim.

canım eczaneye gittim gösterdim öncekileri de gösterdim hcg değerin yükseliyor dedi hamilesin dedi. yarın test yaptırıcam şu mübarek ayda rabbim yüzüme güler inşallah... eşimde hiç bir iş yapma diyor bana da yaptırmıyor dinlenince değer daha çabuk artıyormuş dinleniyorum bol bol bugün baya çizgi belirdi inşallah iyi olacak yarabbim.

cok sevindim canım ya....dinlen tabi degerlerin iyice yükselsin :KK52::KK52::KK52:

merhaba arkadaşlar bu konuda çok tecrübesizim sizlere danışmak istedim:) bir yıllık evliyim bi ay önce korunmayı bıraktık ve yumurtlama dönemimizde hesaplayıp birlikte olduk son adet günüm 7 haziran ve şu an adet olmadım test yapmaya korkuyorum ümitlenmemek yada ümitsizliğe kapılmamak için bekliyorum ama 3 gündür adet sancısı cekiyorum belimde aşırı bi ağrı var ama tık yok bi haftadırda kremsi bi akıntım vardı sizce ne zaman test yapayım ya da ne kadar daha bekliym cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

canım son adet tarihlerimiz aynı bir idrar testi yap bence çıkar.

slm canım....haziranın 7 de olman gereken regl temmuz ayındayız ve test yapmadın :KK53:.....tebrik ederim canım sabrın için ama bence bi an önce test yap çünkü hamileysen kullanman gereken vitamın ılaclar olacaktır :KK53:

slm canım....haziranın 7 de olman gereken regl temmuz ayındayız ve test yapmadın :KK53:.....tebrik ederim canım sabrın için ama bence bi an önce test yap çünkü hamileysen kullanman gereken vitamın ılaclar olacaktır :KK53:

yanlış anladınız haziranın yediisnde regl oldum sadece tammuz ayı için günüm 2 gün geçti:) ama regl im çok düzenli olmadığı için bekliyorum bi kaç gün sabırsızlıktanda ölüyorum tabi:) folik asit iki aydır kullanıyorum:)

Son düzenleme:
yanlış anladınız haziranın yediisnde regl oldum sadece tammuz ayı için günüm 2 gün geçti:) ama regl im çok düzenli olmadığı için bekliyorum bi kaç gün sabırsızlıktanda ölüyorum tabi:)

canım mutlaka çıkar test yapmalısın meltemciğimin dediği gibi vitamin kullanman lazım bir an önce hemen eczaneye git ve bir idrar testi al ve bize mutlu haberi ver bence :KK1:

yanlış anladınız haziranın yediisnde regl oldum sadece tammuz ayı için günüm 2 gün geçti:) ama regl im çok düzenli olmadığı için bekliyorum bi kaç gün sabırsızlıktanda ölüyorum tabi:) folik asit iki aydır kullanıyorum:)

ayy kusura bakma canım ...anlasıldı oruc belirtileri bende erkenden basladı :KK52: inş canımhamişsindir...bence bir test yap sonuca göre yine tekrarlarsın :KK34:

X