Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım....yarın sabah kan testini yaprırınca hersey anlasılır
AAAAA resmen hamilesin tebrikler
kızlar mesela benim batım 12 temmuz ya hamileysem şimdi oruç tutmamın zararı olur mu?
yaa teşekkür ederim hepinize inanasım gelmiyo şoktayım gerçekse rabbim hayırlısını versin
Benimde batım 12 temmuz canım. oruç tutuyorum şuan hiç etkilemedi Allaha şükür kolay geçiriyorum.
ne güzel darısı başımıza inşallah,tekrar tebrikler
merhaba arkadaşlar bu konuda çok tecrübesizim sizlere danışmak istedim:) bir yıllık evliyim bi ay önce korunmayı bıraktık ve yumurtlama dönemimizde hesaplayıp birlikte olduk son adet günüm 7 haziran ve şu an adet olmadım test yapmaya korkuyorum ümitlenmemek yada ümitsizliğe kapılmamak için bekliyorum ama 3 gündür adet sancısı cekiyorum belimde aşırı bi ağrı var ama tık yok bi haftadırda kremsi bi akıntım vardı sizce ne zaman test yapayım ya da ne kadar daha bekliym cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)
Benimde batım 12 temmuz canım. oruç tutuyorum şuan hiç etkilemedi Allaha şükür kolay geçiriyorum.
Ah tatlım nasıl dayandın 3 gün geçmiş bile test yap hemen.benim adet günümde gelmediyse kırmızılar, akşamı yapıyorum testi dayanamıyorum bir umut işte. inş Güzel hberler alırız senden de.
yaa teşekkür ederim hepinize inanasım gelmiyo şoktayım gerçekse rabbim hayırlısını versin
hadi bir güzel haber daha bugün ne güzel bigün oldu böyle hayırlı olsun canım kan testi yaptır biran önce
sabah ilk işim olacak teşekkür ederim canım bu mübarek günde güzel bi haber oldu gerçekten
güzel de laf mı ben geceleri uyuyamazdım herhalde
adet günüm hep 3 gün geciktiği için ümitlenmek istemedim ama test yaptım pozitif görünüyo rabbim hayırlısını versin hala şaşkınım
ben KUR'AN kursu hocasıyım,hanımlar sağlığınızı etkilemiyor ve baygın bir hale gelene kadar halsiz düşmüyorsanız,oruca devam edin,hatta hamileliğin ilk 4 ayı abartı yemek yemek pek doğru değil,vitamin takviyesi yapın fala yemeyin der dr lar
canım bende kalsiyum problemi de var o yüzden hani bebeğe zararı olmasın da gerisi önemli diil arada bi kasığımda ağrı hissediyorum ya bebek ya adet yokluo