En erken kacinci gunde test yapilmali

Benimde batım 12 temmuz canım. oruç tutuyorum şuan hiç etkilemedi Allaha şükür kolay geçiriyorum.

canım bende kalsiyum problemi de var o yüzden hani bebeğe zararı olmasın da gerisi önemli diil :KK66: arada bi kasığımda ağrı hissediyorum ya bebek ya adet yokluo :KK70:

merhaba arkadaşlar bu konuda çok tecrübesizim sizlere danışmak istedim:) bir yıllık evliyim bi ay önce korunmayı bıraktık ve yumurtlama dönemimizde hesaplayıp birlikte olduk son adet günüm 7 haziran ve şu an adet olmadım test yapmaya korkuyorum ümitlenmemek yada ümitsizliğe kapılmamak için bekliyorum ama 3 gündür adet sancısı cekiyorum belimde aşırı bi ağrı var ama tık yok bi haftadırda kremsi bi akıntım vardı sizce ne zaman test yapayım ya da ne kadar daha bekliym cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Ah tatlım nasıl dayandın 3 gün geçmiş bile test yap hemen.benim adet günümde gelmediyse kırmızılar, akşamı yapıyorum testi dayanamıyorum:KK5: bir umut işte. inş Güzel hberler alırız senden de.

Benimde batım 12 temmuz canım. oruç tutuyorum şuan hiç etkilemedi Allaha şükür kolay geçiriyorum.

ben KUR'AN kursu hocasıyım,hanımlar sağlığınızı etkilemiyor ve baygın bir hale gelene kadar halsiz düşmüyorsanız,oruca devam edin,hatta hamileliğin ilk 4 ayı abartı yemek yemek pek doğru değil,vitamin takviyesi yapın fala yemeyin der dr lar

Ah tatlım nasıl dayandın 3 gün geçmiş bile test yap hemen.benim adet günümde gelmediyse kırmızılar, akşamı yapıyorum testi dayanamıyorum:KK5: bir umut işte. inş Güzel hberler alırız senden de.

adet günüm hep 3 gün geciktiği için ümitlenmek istemedim ama test yaptım pozitif görünüyo rabbim hayırlısını versin hala şaşkınım

adet günüm hep 3 gün geciktiği için ümitlenmek istemedim ama test yaptım pozitif görünüyo rabbim hayırlısını versin hala şaşkınım

Çok şükür canım, Rabbim banada nasip etsin inşAllah. burada tüm bekleyen arkadaşlarımada, o duyguyu bian önce yaşamak çok istiyorum.

ben KUR'AN kursu hocasıyım,hanımlar sağlığınızı etkilemiyor ve baygın bir hale gelene kadar halsiz düşmüyorsanız,oruca devam edin,hatta hamileliğin ilk 4 ayı abartı yemek yemek pek doğru değil,vitamin takviyesi yapın fala yemeyin der dr lar

Teşekkürler canım içimizi ferahlattın.

canım bende kalsiyum problemi de var o yüzden hani bebeğe zararı olmasın da gerisi önemli diil :KK66: arada bi kasığımda ağrı hissediyorum ya bebek ya adet yokluo :KK70:

Hımm Anladım canım bikaç gün sonra inş kesin belli olur.umarım kırmızılar tatile çıkmıştır o yoklayanda bebiştir İnşAllah :KK16:

Merhaba,, gebelik öncesi yapılması gereken testler varmı ? ya da neler yapılmalı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

X