En erken kacinci gunde test yapilmali

Su BAT ı soran ve yanıtlayan arkadasa sonsuz sevgiler:) Sonunda konusmalar mantıklı gelmeye basladı. Kızlar bende hamile kalmak istiyorum. Bu ay hemde. En son 21 haziranda adet oldum. BAT da: 19 temmuz:) ama cok istiyorum yaa. Hatta doktor falan bile arastırmaya basladım. Geçen ayda denedik ama olmadı meğer ovulasyon tarihi diye bişeyde varmış:) Öyle her istediğinde olmuyomuş:) Ben bunları biliyorum ama eşim bilmiyo o biraz daha geleneksel:) Bende sizinle birlikte bekleyeceğim. HEm bu ay olsun istiyorum hem kız istiyorum hemde sağlıklı olsun istiyorum. Ha bide bebek rahme düşene kadar 5 kg vermiş olmak istiyorum. Bakalım nolcak:) Ama napıyım istiyorummm:)))

hayırlısı olsun canım ınsallah hamılesındır.5 kg falan demıssın agır hareketlerden sakın belkı hamıssın bunlara dıkkat et.bekleyelım

yaa varya süpersin ben bu kadar içten msj görmemiştim hoşgeldin canım,sende burda baya beklıcez desene benim de bat 30 temmuz burdaki herkes yakında ögrenecek bebiş geldiğini.....ve bende bu ay hamile olmak istıyorum.... peki kilo vermeye basladın mı ?

kızlaaarrr nerelerdesiniz yaa neden vücudumda hiç belirti yokki

kac gunun var adete.bak benımde 8 gun gectı 9.gundeyım hıcbır belırtı yok azonce doktordan geldım muayene ettı kıst yok dedı gec döllenme olabılır ve bunu suan anlıyamayız dedı.tekrar kan testı verdım kanda çıkmasa bıle 12 gun daha beklıycekmısız.hakkımızda hayırlısı olsun canım

benimde bat 14 temmuzda bakalım nolcakk:))))

adetim 14 temmuzda canım.

içime doğuyor ben bu ay da hamile değilim hiç bir silik çizgi bile yok... ben bu ay kapanışı yaparım artık çocuk mocuk istemiyorum stres oldum artık rahatlamam lazım.

kardelencim ilk bebiş kac yasında ?

canım hıc cocugum yok.gecen yıl tup bebekle hamıle kaldım 7 haftalık bebgımın kalbı durdu maalesef kaybettım.dondurulmuslarım var fakat ben doğal yoldan hamılede kalmak ıstıyorum.hayırlısı

Verdim canım. Gecen hafta pazartesi basladım diyete 3 kilo verdim. Ağır hareketlewr yapmıyorum. Dukam diyetine uyuyorum. Folik asit kullanmayada basladım. hemen öğrenmek istiyorum sonucumu canım yaa:) her gün test yapabilirm. Hayır kocam benden daha sabırsız. O hemen yapalım diyo:) Hatta dün akşam dedimki eğer öyle hemen belli olsaydı, çocugu olmayan kimse kalmzdı herkes denerdi sonra hemen test yapardı baktı ikinci çizgi yok bidaha denerdi bile dedim:) Düşünün yani ama çooookkk istiyorum yaaa:) Artık herkesi hamiş ederim burdan en sonda ben öğrenirim herlade:) Birlikte bekleyelim canım. Allah bize sabır versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…