En erken kacinci gunde test yapilmali

doğru diyorsun canım ne yapıyım adama da sinir olmaya başladım benim ruh halim tuhaf yaa 3 gündür allah hayır etsin. sen ne yaptın kırmızılar bittimi?

doğru diyorsun canım ne yapıyım adama da sinir olmaya başladım benim ruh halim tuhaf yaa 3 gündür allah hayır etsin. sen ne yaptın kırmızılar bittimi?

ahhhhhhhhhhhh ahhh erkekler ne kadar sakın yaratıklar bızde oyle olabilsek keşke.benım adet gelemedı daha

yarın biticek canım inş hayırlısıyla bu ayyy bende hamiş olacak....tabi ben olana kadar siz hamiş olursunuz ama napalım

canım senin kaç gün geçti adetinden bence bekleme allah korusun bir sorun olmasın rahat davranma bu kadar bir doktora görün istersen.meltemcimde senin gibiydi onda kırmızılar geldi.

kuzum bugun 9.gunumdeyım esım bekle dıyor ama ogleden sonra gıtmeye karar verdım kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum ama hıcbır belırtım yokkk ya sen naptın buarada[/QUOTE]

canım bence doktora görünmelisin eşler hep bekle derler de kendileri rahat tabi bizim hormonlar değişiyor yalancıktan.

ayyy neslicim ya bana pc basında kalp krızı gecırtceksın heycanda ya bende diyorum bu 9 nerden cıktı diye

kardelenin 9 gün geçti onunda senin gibi olmuş durumu negatif çıkıyor testte doktora gitmesini söyledim ona. senin kaç gün geçtikten sonra geldi kırmızılar?

kardelenin 9 gün geçti onunda senin gibi olmuş durumu negatif çıkıyor testte doktora gitmesini söyledim ona. senin kaç gün geçtikten sonra geldi kırmızılar?

hadı ya inş hamiştir....benim 6 gün gecti canım....bide bisey sorayım sana insan kimyasal gebelik gecirdigini anlar mı canım.....cok afedersin adetimin ilk günü biraz küçük parca gibi bişey gördüm korktum biraz acaba döllenme olduda yerleşme mi olmadı acaba diye düşünüyorumda ayyy beni aydınlatsana

olabilir canım bende erken test yapmasaydım bilemezdim hamile olduğumu 4 gün kala silik çizgi çıktı 10 gün hastalanmadım ama testi 2 gün sonra yaptığımda yine silikti seninde geçirdiğin kimyasal gebelik olabilir çünkü kimi kadınlar kimyasal gebelik geçirdiğini anlamayıp adet gecikmesi sanabiliyorlarmış bak andean da kimyasaldan sonra hemen gebe kaldı çünkü bu tüplerinin tıkalı olmadığını hamile kalabileceğini gösteriyor. benim değer biraz fazla yükseldiği için testte pozitif görmüş olabilirim yavrucuk tutunamamış. parça parça geliyor ilk günü bende öyle oldu sonra normal kanamaya döndü. ama ara ara devam etti temizlenene kadar.

adet günümde ve iki gün sonra test yaptım negatif cıktı......eger kimyasal olsaydı bende silikte olsa pozitif cıkardı demi ?

adet günümde ve iki gün sonra test yaptım negatif cıktı......eger kimyasal olsaydı bende silikte olsa pozitif cıkardı demi ?

adet gününden önce pozitifi görürdün adet gününde zaten düşmeye başlıyor değer tutunamıyor canım? benim adetten önce test yapmam şanstı keşke yapmasaydım sonra adet gecikti diye test yapacaktım negatif çıkacaktı aynı senin gibi olacaktım sen hiç değilse ümitlenmedim ben çok kötü bir travma yaşadım canım..

evet haklısın canım cook zor olmustur ya....ama hayırlısı olsun canım üzülmemeye caalış yıpratma kendini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…