En erken kacinci gunde test yapilmali

Kızlar 1 gün daha geçti akşam oldu çook şükür bütün gün geçmek bilmiyor, çabucak geçse de günler hamiş miyiz değil miyiz öğrensek :)

canım hıc cocugum yok.gecen yıl tup bebekle hamıle kaldım 7 haftalık bebgımın kalbı durdu maalesef kaybettım.dondurulmuslarım var fakat ben doğal yoldan hamılede kalmak ıstıyorum.hayırlısı

anladım canım inş allahım kısa zamanda verir bizlerede bebişlerimizi

kızlar merabalar bende sizin gibi bebiş bekleyenlerdenim.SATım:1 haziran ve biz yumurtlama günlerinde hepçalıştık..normalde 29 haziranda adet olmam gerekiyordu hala olmadı...bende çok stresliyim acaba ne zaman test yapsam bilemedim

allah hayırlısını versin canım ins güzel haberler alıcaz nasipse

merhaba canım hosgeldin....belirtilerin varsa ve cok istiyosan test yap bence ama daha erken yani ruh halin ne diyorsa ona ses ver

Hoşgeldin. Adet günün geçmiş bence yarın bir test dene. Umarım hamişsindir, güzel haberlerini bekliyoruz

Gebelik nerede ve nasıl başlar ?
Gebelik ilk olarak rahimle yumurtalıklar arasında bir iletim kanalı olan tüplerde başlar. Gebeliğin ilk başlangıç aşaması döllenme olayıdır. Erkeğin eşey hücresi olan sperm ile kadının eşey hücresi olan yumurtanın birleşmesine döllenme denir ve bu olay tüplerde gerçekleşir.
Öncelikle döllenmenin gerçekleşmesi için sperm ile yumurtanın tüplerde buluşması gerekir. Bu buluşmaların sağlanabilmesi için kadının yumurtasının yumurtalıktan atıldığı Güne rast gelen veya yakın günler.de bir cinsel ilişki olmalıdır.
Normalde kadın vücudu, adet döngüsü sayesinde her Ay gebeliğe hazırlanır. Be.yinden salgılanan özel Hormonların yöne.timi altında adetin 1. gününden itibaren her ay bir yumurtalıktan genç bir yumur.ta seçilip gelişmeye başlar. Bu genç yu.murta ortalama 14 Gün süren bir geliş.meyle olgun bir yumurta haline gelir. Adetin ilk gününden ortalama 14 gün sonra olgunlaşmış olan bu yumurta, yu.murtalıktan atılır. Tüpler tarafından emi.lerek tüp boşluğuna alınır. İşte bu günle.re yakın günlerde cinsel ilişki olmuşsa sperm hazneden rahme, oradan da tüple.re geçerek tüpte bekleyen yumurtayı bu.lur ve birleşirler. Böylece döllenme ger.çekleşmiş olur ve yeni bir insan yavrusu.nun ilk çekirdeği olan zigot meydana ge.lir..
Sperm babaya ait, yumurta ise anneye ait genetik özellikleri taşır. Bu iki hücre bir.leştiğinde oluşan zigotun, anne babaya benzer, fakat onlardan farklı yeni genetik özellikleri oluşur. Zigot oluştuğu anda saçının rengi ve saç teli özelliğinden, göz rengi, kaş şekli, ayakkabı numarasına kadar baştan ayağa tüm vücut özellikleri de o anda belirlenir. Bu belirlenme, döl.lenmiş yumurta olan zigotun yeni oluşan genetik şifresinin etkisiyle ortaya çıkar.
Daha sonra zigot, genetik şifresine uygun olarak gelişip ve büyüyerek, tüplerde iler.lemeye başlar. 4-5 gün süren bir yolculuk.la rahme ulaşır. Rahme düştüğünde, 1 gün rahimde bekler ve daha sonra rahme tutunma ve yuvalanma işlemi başlar. Bu işlem 1 hafta sürer. Döllenmeden 2 hafta sonra, döllenmiş yumurta, rahme yuva.lanmasını tamamlamış olur.
Tüm bu olaylar devam ederken bir yan.dan da yumurtalıklardan salgılanan kadın.lık hormonları, gebeliğin devam edebil.mesi için rahimin gebeliğe elverişli hale gelmesine yardım eder.. Rahimde yuvala.nan bir gebelik bulunduğunda, o ay bek.lenen adet kanaması gerçekleşmez. GEBELİK TESTİ YAPACAKLARA ŞÜPHELİ İLİŞKİDEN SONRA NE ZAMAN TEST YAPACAĞINIZA DAİR BİR BİLGİ..

kızlar duydunuz mu adetten sonra ilişki olursa kız bebek yumurtlama zamanında olursa erkek bebek olurmus daha neler duyacam acaba ?

evet yeni duydum napayım daha bu işlerde yeniyim,merak ediyorum daha neler var duyacagım neslicim sen bu kurala göremi yaptın yoksa

evet canım biz yumurtlama gününde beraber olmuyoruz ya bir gün önce ya bir gün sonra yumurtlama gününde asla ilişki yok kız istiyoru z ya gene rabbim bilir hayırlısı hangisiyse o olsun.

evet canım biz yumurtlama gününde beraber olmuyoruz ya bir gün önce ya bir gün sonra yumurtlama gününde asla ilişki yok kız istiyoru z ya gene rabbim bilir hayırlısı hangisiyse o olsun.

ciddi misin canım ya....ben pek inanmadım bu kurala ,sence doğru mu? eger doğruysa nüfus acayip dengesiz olurdu

ciddi misin canım ya....ben pek inanmadım bu kurala ,sence doğru mu? eger doğruysa nüfus acayip dengesiz olurdu

canım zaten yumurtlama gününü tahminin internetteki hesaplayıcıyla oluyor yani belki bir gün öncede de yumurtlayabilirsin bu tamamen şans. ama şuna inanıyorum kız kromozomları ağır ama sağlam oluyor erkek kromozomları hızlı ama az ömürlü oluyor yumurtlama zamanında yumurta aşağı doğru inmeye başladığı için erkek kromozomun enerjisi bitmeden onu dölleyebilmesi çok yükzsek bir ihtimal amaaa bir gün öncesinden kalan ve dayankılı olan kız kromomları orda bekliyorsa hemen yumurtayı dölleyebiliyor. yani bu tıbbi bir açıklama varsayım da değil ama tabi senin yumurtlamanı iyi bilmen lazım yine tabiki şans ama kuram doğru...

hımmmm anladım canım ...bişey sorayım bide...peki yumurtlama tarihinde ve öncesinde beraber olundugunda döllenme olmuş olabilir demi ozaman yumurtlama tarihinden sonra beraber olmamak mı gerekir ?

hımmmm anladım canım ...bişey sorayım bide...peki yumurtlama tarihinde ve öncesinde beraber olundugunda döllenme olmuş olabilir demi ozaman yumurtlama tarihinden sonra beraber olmamak mı gerekir ?

hayır tahmini yumurtlamadan sonra da beraber olmaya devam et çünkü belki de geç de yumurtlayabilirsin. ben bu ay yumurtladığımı göğüslerimde ki ağrıdan ve kasıklarımda ki ağrıdan anladım ona göre tahmin edebilirsin. ama yumurtlamadan sonra da durmak yok

bu ay neden tutmadığı anlaşılmış oldu meltemcim önümüzdeki ay %100 geliyoooo bebiş emirbebek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…