En erken kacinci gunde test yapilmali

arkadaşım 6 gün çok erken. ben de 6 gün öncesinden test yapmıştım ama benimkisi hamişliği merak ettiğimden değildi eşim üstelemişti ki zaten negatif çıkacağını bildiğim için bahsetmemiştim kimseye de kendim de üzülmemiştim. ama 3 gün sonra adetten 3 gün önce yani pozitifi görmeye başladım. adet günü ise kopkoyuydu çizgi. adetten 3 gün geçince de kan testi yaptırdım 903 çıktı. 3 gün sonra bi daha yaptırıdm 3660 çıktı. yani acele etme pozitifi gördükten sonra değerin katlanıyo zaten ,)

sen bizimle paylaş bütün yediklerini içtiklerini yaptıklarını çok yardımı olcak bize de saol tatlım canım demir hapını ne için kullanıosun hamilelik için doktor mu verdi?

cnm demir ilacını doktor verdi bana halbuki demir eksikliğim yok ama olsun :) folik asiti günde 1 tane alıyorum zaten de yanına demir hapı eklendi işte

inşallahh canım sevsin yerini de bi yere gitmesin Allahın izniyle

demekki destek olsun die verdi ya da az bi eksiklik gördüyse ondan vermiştir gitmez gitmez artık tutundu o annesine Allahın izniyle doğumunu da görcez burda yaa ne güzell

kızlar bende bugun adet gecıkemsının 2.gunu idrar test yaptım negatıf cıktı nasıl uzuldum anlatamam sizce daha olusmamıs olabılırmı kafam cok karışık offf bılen varmı yardım etsın lutfenn

demekki destek olsun die verdi ya da az bi eksiklik gördüyse ondan vermiştir gitmez gitmez artık tutundu o annesine Allahın izniyle doğumunu da görcez burda yaa ne güzell

inşallahh cnm benim amin. doktor boşuna vermemiştir herhalde deyip kullanıyorum işte ben de :)

kızlar bende bugun adet gecıkemsının 2.gunu idrar test yaptım negatıf cıktı nasıl uzuldum anlatamam sizce daha olusmamıs olabılırmı kafam cok karışık offf bılen varmı yardım etsın lutfenn

her ihtimali göz önünde bulundur ve 2 güne bir testini tekrarla cnm. git gide pozitifi görürsün inşallah şimdi ne desek boş.

Umut aşıladın içime.. Teşekkür ederim. İnşallah senin gibi olurum ben de, tabi hayırlısı ise..

her ihtimali göz önünde bulundur ve 2 güne bir testini tekrarla cnm. git gide pozitifi görürsün inşallah şimdi ne desek boş.[/QUOTE]

İNŞALLAH BU SEFER OLUR INSALLAH BEKLEYIP GORUCEZ INSAN BI UMUT BISEY DUYMAYI BEKLIYO KIMSE BILEMEZ DE UMUT İŞTE

kızlar merhaba nasılsınız? ben bugün kan testi diye niyetlendim gidecektim sonra vazgeçtim ya negatif çıkarsa diye çok üzülürüm çünkü beklemeye karar verdim bat a son 3 gün kaldı arkadaşım da bekle dedi yaptırma dedi. bu ay tutmamışsa inanın ağır bir depresyona giricem artık. adet belirtileri yok göğüslerim hiç şişmedi kasıklarımda eğildiğim zaman batma oluyor o kadar ve herşeye ağlar oldum (( tabi yinede ümitlenmek istemiyorum...

ooo beslenme süper canım hersey bebiş için ins kucagınada alırsın allah benim gibi isteyen herkese versin....tatilden sonra bol bol paylasırsın bizimle hamilelik tecrübelerini......

hayırlısı olsun canım....bekle bakalım biraz daha ins iyi sonuc alırsın ümitsizliğe kapılma bakalım ya

İNŞALLAH BU SEFER OLUR INSALLAH BEKLEYIP GORUCEZ INSAN BI UMUT BISEY DUYMAYI BEKLIYO KIMSE BILEMEZ DE UMUT İŞTE[/QUOTE]

kaç gün var canım adetine?

sen kadar bende merak ediyorum yaaa

kocama akşam kan vermeye gidicem dedim bekle dedi bana sabırlı ol biraz dedi ama bende sabır ne gezer. biliyorum cnaım benim benimle beraber gün sayıyorsun sende allah razı olsun.erkekler anlamıyor bazen durumları

İNŞALLAH BU SEFER OLUR INSALLAH BEKLEYIP GORUCEZ INSAN BI UMUT BISEY DUYMAYI BEKLIYO KIMSE BILEMEZ DE UMUT İŞTE

kaç gün var canım adetine?[/QUOTE]

canım bekle bakalım bak ben bıle bekliyorum tabıkı cok korkuyorum.bıraz yoğundum yarın kayınvalıdemler geliyor 1,5 ay burdalar kafayı yıycem ya.kan testı yaptırmaya korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

kaç gün var canım adetine?

canım bekle bakalım bak ben bıle bekliyorum tabıkı cok korkuyorum.bıraz yoğundum yarın kayınvalıdemler geliyor 1,5 ay burdalar kafayı yıycem ya.kan testı yaptırmaya korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

canım senin kaç gün geçti adetinden bence bekleme allah korusun bir sorun olmasın rahat davranma bu kadar bir doktora görün istersen.meltemcimde senin gibiydi onda kırmızılar geldi.

kocama akşam kan vermeye gidicem dedim bekle dedi bana sabırlı ol biraz dedi ama bende sabır ne gezer. biliyorum cnaım benim benimle beraber gün sayıyorsun sende allah razı olsun.erkekler anlamıyor bazen durumları

canım erkekler bu olayı dışardan izliyo anlamaya calısıyolar ama coğunlukta pek bişey anlamıyorlar çünkü biz herseyi birebir yaşadığımız için sabredemiyoruz aceleci davranıyoruz o yuzden kırılma bikac gün daha bekle bakalım canım

canım bekle bakalım bak ben bıle bekliyorum tabıkı cok korkuyorum.bıraz yoğundum yarın kayınvalıdemler geliyor 1,5 ay burdalar kafayı yıycem ya.kan testı yaptırmaya korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

canım senin kaç gün geçti adetinden bence bekleme allah korusun bir sorun olmasın rahat davranma bu kadar bir doktora görün istersen.meltemcimde senin gibiydi onda kırmızılar geldi.[/QUOTE]

kuzum bugun 9.gunumdeyım esım bekle dıyor ama ogleden sonra gıtmeye karar verdım kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum ama hıcbır belırtım yokkk ya sen naptın buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…