Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hıc cocugum yok.gecen yıl tup bebekle hamıle kaldım 7 haftalık bebgımın kalbı durdu maalesef kaybettım.dondurulmuslarım var fakat ben doğal yoldan hamılede kalmak ıstıyorum.hayırlısı
Verdim canım. Gecen hafta pazartesi basladım diyete 3 kilo verdim. Ağır hareketlewr yapmıyorum. Dukam diyetine uyuyorum. Folik asit kullanmayada basladım. hemen öğrenmek istiyorum sonucumu canım yaa:) her gün test yapabilirm. Hayır kocam benden daha sabırsız. O hemen yapalım diyo:) Hatta dün akşam dedimki eğer öyle hemen belli olsaydı, çocugu olmayan kimse kalmzdı herkes denerdi sonra hemen test yapardı baktı ikinci çizgi yok bidaha denerdi bile dedim:) Düşünün yani ama çooookkk istiyorum yaaa:) Artık herkesi hamiş ederim burdan en sonda ben öğrenirim herlade:) Birlikte bekleyelim canım. Allah bize sabır versin:)
kızlar merabalar bende sizin gibi bebiş bekleyenlerdenim.SATım:1 haziran ve biz yumurtlama günlerinde hepçalıştık..normalde 29 haziranda adet olmam gerekiyordu hala olmadı...bende çok stresliyim acaba ne zaman test yapsam bilemedim
kızlar merabalar bende sizin gibi bebiş bekleyenlerdenim.SATım:1 haziran ve biz yumurtlama günlerinde hepçalıştık..normalde 29 haziranda adet olmam gerekiyordu hala olmadı...bende çok stresliyim acaba ne zaman test yapsam bilemedim
kızlar duydunuz mu adetten sonra ilişki olursa kız bebek yumurtlama zamanında olursa erkek bebek olurmus daha neler duyacam acaba ?
sen yenimi duydun onu canım?
evet yeni duydum napayım daha bu işlerde yeniyim,merak ediyorum daha neler var duyacagım neslicim sen bu kurala göremi yaptın yoksa
evet canım biz yumurtlama gününde beraber olmuyoruz ya bir gün önce ya bir gün sonra yumurtlama gününde asla ilişki yok kız istiyoru z ya gene rabbim bilir hayırlısı hangisiyse o olsun.
ciddi misin canım ya....ben pek inanmadım bu kurala ,sence doğru mu? eger doğruysa nüfus acayip dengesiz olurdu
canım zaten yumurtlama gününü tahminin internetteki hesaplayıcıyla oluyor yani belki bir gün öncede de yumurtlayabilirsin bu tamamen şans. ama şuna inanıyorum kız kromozomları ağır ama sağlam oluyor erkek kromozomları hızlı ama az ömürlü oluyor yumurtlama zamanında yumurta aşağı doğru inmeye başladığı için erkek kromozomun enerjisi bitmeden onu dölleyebilmesi çok yükzsek bir ihtimal amaaa bir gün öncesinden kalan ve dayankılı olan kız kromomları orda bekliyorsa hemen yumurtayı dölleyebiliyor. yani bu tıbbi bir açıklama varsayım da değil ama tabi senin yumurtlamanı iyi bilmen lazım yine tabiki şans ama kuram doğru...
hımmmm anladım canım ...bişey sorayım bide...peki yumurtlama tarihinde ve öncesinde beraber olundugunda döllenme olmuş olabilir demi ozaman yumurtlama tarihinden sonra beraber olmamak mı gerekir ?
gün aşırı ilişkiyi doktorların hepsi tavsiye ediyor en normali o