benden bahsedılmıs galıba :)
benim senden 2 fazla 8 günüm var daha. ::) ama teste daha 13 gün var ama adet o gün gelmezse yapadabilirm :)
canım benm mesaj sayım dolmamış daha mesaj atamıyormuşum sana doldurayım bugün sana yazıcam :)
sen testini yap sen pozitifi çıkarsan bende bir gazla yaparım test :) ay düşünsene ikimizde poztifi görsekkk aaaaaaaa süper olurrrrrrrrrrrrr:) hayali bile mutlu etti. ben seni takip ediyorum:)
Kızlar benim bu ay olmadı ama yine de sizi takipteyim inşallah hepinizden güzel haberler alıcam ve öbür ay da ben vericem güzel haberi inşallah :)
cnm zaten ikimizden biri hamile olursa olmaz, aynı anda ikimiz de hamile olcaz ki biliyorsun daha o bebişleri evlendiricez nasip olursa :)
beraber çıktık bu yola beraber devam edicez inş :)
Kızlar benim bu ay olmadı ama yine de sizi takipteyim inşallah hepinizden güzel haberler alıcam ve öbür ay da ben vericem güzel haberi inşallah :)
her yere yazdım yine meraktan? şimdi 3 4 gün dayanamıyoruz hamile kalınca nasıl 9 ay beklicez bebeğimizi yaaaa:)))) heryerde sordum bunu size de sorayım
'''2ya ben birşey sorabilir miyim? hamileliğinizin ilk dönemlerinde idrarınızda bulanıklık fark etmişmiydiniz? ben bugün inanılmaz bir bulanıklık fark ettim. böyle br garip olmuş normalden çok farklı?'''
ben hep bakıyordum canım da bu sbahatan beri inanılmaz bulanık şimdiye dek hiç böyle değildi. bu iltihap belirtisi yani kötü birşey. kanamayı falan da açıklıyor. ama hamilelik belirtisi de olabilir mi ki acep dedim:) bir arkadaş demişti ya eşim ne desem nete bakıyor hamilelik belirttisi mi diye :) ona benzedim. yakında karnım acıktı acaba belirti mi diyecem:))) kendime güldüm walla:)
son gün oluyor o zaman 1 haftadan da düşüyor senin şafak desene :))) o günü de say heyecan olsun :)
cnm inş biz bari verelim güzel haberi :) bakalım biz veremezsek öbür ay ilk sen verirsin bize güzel haberi belli mi olur :)
canım o bir kaç gün önce oluyordu, yani ilk aşamasıydı ağrıların. sonra sancıya döndü iki yanımda korkunç ağrıdı birgün. sonra arada batmalar başladı bugünde hafif kaşınma ve adet sancısı gibi huylanma var ama sağa sola dönerken hala acıyyotamam hadi sayıyorum 7 günüm var. cnm var ya bugün bende ne oluyo bak. afedersin ama iğne sokar gibi bir acı oluyo oramda ve hemen geçiyo. sende de oluyo mu?
Hayırlısı cnm i̇nşallah sizin ki de olsun bu ay hayırlısıyla :)
canım o bir kaç gün önce oluyordu, yani ilk aşamasıydı ağrıların. sonra sancıya döndü iki yanımda korkunç ağrıdı birgün. sonra arada batmalar başladı bugünde hafif kaşınma ve adet sancısı gibi huylanma var ama sağa sola dönerken hala acıyyo
Allah Allah cnm benim senden önce yaşamam gerekiyordu ama bu acılarıben normalde böyle şeyler yaşamam hiç ama neyse vardır bunda da bir hayır