- 26 Eylül 2012
- 285
- 148
sağolasın cnm serinliğe geldim ya kendime geldim resmen :) serin serin oturuyorum burda bebek de gelişir inşallah.. :)
gelişir gelişir tatlım sen hiç merak etme o yerini çok sevdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın cnm serinliğe geldim ya kendime geldim resmen :) serin serin oturuyorum burda bebek de gelişir inşallah.. :)
Selam kızlar. Ben dayanamadım gittim test aldım ve sonuç yine hüsran yine hüsran. Aslında almayacaktım ama arkadaşım ben bata 10 gün varken öğrenmiştim silik de olsa kesin çıkıyor dediği için gaza geldim 6 gün var bata ama bilmiyorum umudumu kaybettim o kadar üzüldüm ki anlatamam. Halbuki çok planlı bir şekilde ilerledik. Bilmiyorum olmuyor bebişim sinirimden ağlıyorum şu hayatta hiç mi güzel bir haber alamayacağım acaba. Ne kadar mutsuzum Allah'ım
sen bizimle paylaş bütün yediklerini içtiklerini yaptıklarını çok yardımı olcak bize de saol tatlım canım demir hapını ne için kullanıosun hamilelik için doktor mu verdi?
gelişir gelişir tatlım sen hiç merak etme o yerini çok sevdi
inşallahh canım sevsin yerini de bi yere gitmesin Allahın izniyle
demekki destek olsun die verdi ya da az bi eksiklik gördüyse ondan vermiştir gitmez gitmez artık tutundu o annesine Allahın izniyle doğumunu da görcez burda yaa ne güzell
kızlar bende bugun adet gecıkemsının 2.gunu idrar test yaptım negatıf cıktı nasıl uzuldum anlatamam sizce daha olusmamıs olabılırmı kafam cok karışık offf bılen varmı yardım etsın lutfenn
arkadaşım 6 gün çok erken. ben de 6 gün öncesinden test yapmıştım ama benimkisi hamişliği merak ettiğimden değildi eşim üstelemişti ki zaten negatif çıkacağını bildiğim için bahsetmemiştim kimseye de kendim de üzülmemiştim. ama 3 gün sonra adetten 3 gün önce yani pozitifi görmeye başladım. adet günü ise kopkoyuydu çizgi. adetten 3 gün geçince de kan testi yaptırdım 903 çıktı. 3 gün sonra bi daha yaptırıdm 3660 çıktı. yani acele etme pozitifi gördükten sonra değerin katlanıyo zaten ,)
beslenme programına başladım cnm başlamaz mıyım :) her sabah taze köy yumurtası yiyorum 200 ml süt içiyorum üstüne. tabi diğer kahvaltı menüsünü saymıyorum şu an ama yumurta +süt her sabah değişmeyenler. hamişliğin ilk 3 ayında ceviz yemek çok yararlıymış hele de 2. ay çok önemliymiş o yüzden günde 3 ceviz + 10 tane de badem yiyorum. yoğurt süt et ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. asitli içecek yiyeceklerden de uzak durmaya çalışıyorum cnm turşu gibi mesela :) kesenin gelişmesi için uzak durulması gerekiyomuş acıdan da uzak duruyorum bi de :) ben acı ile turşuya çok ağırlık vermiştim geçen haftalarda da artık vazgeçtim yemiyorum :) akşam da 200 ml süt içiyorum herkes çay içerken. günde 2 tane demir hapım var cnm onu da kullanıyorum işte.
kızlar merhaba nasılsınız? ben bugün kan testi diye niyetlendim gidecektim sonra vazgeçtim ya negatif çıkarsa diye çok üzülürüm çünkü beklemeye karar verdim bat a son 3 gün kaldı arkadaşım da bekle dedi yaptırma dedi. bu ay tutmamışsa inanın ağır bir depresyona giricem artık. adet belirtileri yok göğüslerim hiç şişmedi kasıklarımda eğildiğim zaman batma oluyor o kadar ve herşeye ağlar oldum (( tabi yinede ümitlenmek istemiyorum...
hayırlısı olsun canım....bekle bakalım biraz daha ins iyi sonuc alırsın ümitsizliğe kapılma bakalım ya
bilmiyorum canım yaa inan zor duruyorum yemin ederim...
sen kadar bende merak ediyorum yaaa
İNŞALLAH BU SEFER OLUR INSALLAH BEKLEYIP GORUCEZ INSAN BI UMUT BISEY DUYMAYI BEKLIYO KIMSE BILEMEZ DE UMUT İŞTE
kaç gün var canım adetine?
kocama akşam kan vermeye gidicem dedim bekle dedi bana sabırlı ol biraz dedi ama bende sabır ne gezer. biliyorum cnaım benim benimle beraber gün sayıyorsun sende allah razı olsun.erkekler anlamıyor bazen durumları
canım bekle bakalım bak ben bıle bekliyorum tabıkı cok korkuyorum.bıraz yoğundum yarın kayınvalıdemler geliyor 1,5 ay burdalar kafayı yıycem ya.kan testı yaptırmaya korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm