- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
aynen canım çayımızıda koyduk bu arada yaşın kaç canım senin şehir olarak nerden?
canım 27 yaşindayım,ısparta dayım, peki sen ?
33 yaşındayım istanbuldayımçalışıyormusun canım?
canım ben öğretmenim ama suan atanamadıgım için calısmıyorum ev hanımıyım yanisen neler yapıyosun
ben evdeyim çalışmıyorum bizim oğlanla uğraşıyorum işte allahtan okul bitti de biraz rahatladık.
masaalah kacıncı sınıfa gidiyo ? zaten cocuklar anneleriyle büyümeli bence en iyisi
2. sınıfa geçti maşallah hiçte üzmedi beni ilk dönem okumayı söktü hemen allahım herkese nasip etsin inşallah oğlum benim hayatımda ki tek gerçek varlığım canım kanım hiç kimseye değişmem onu.
ne güzel allah bozbasın ilk göz agrın tabiins benimde ilk gözagrım beni bekletmez
canım hiç merak etme bende oğlumu 26 yaşımda kucağıma aldım yani hiç bir şey için geç değil bak gör bir bakmışsın büyümüş sana kafa tutmaya bile başlamış hiç anlamayacaksın işte biraz sabır gerekiyor desemde bende de yok o sabır ama allah çok sağlıklı bir bebeiş verecek sana bu ay inanıyorum biraz daha sıcak günlere gelmesi için erteledi rabbim nisan ayın da doğacak allahın izniyle
ayyyyyyyyyyyy canım ne güzel dedin yainş canım raman ayında oguzel haberi alırım ,güzel bebeğim benimle olur ins allahımda senın istegini sana versin canım ya
2. sınıfa geçti maşallah hiçte üzmedi beni ilk dönem okumayı söktü hemen allahım herkese nasip etsin inşallah oğlum benim hayatımda ki tek gerçek varlığım canım kanım hiç kimseye değişmem onu.
inşallah canım benim her cuma yasin okurum senin için ve tüm bebeği olmayanlar için dua okuyacağım bu cuma günü... bazen insan manevi olarak rahatlatacak birşeyler arar ya bende yasin okurum rahatlamak için allahım kabul ederse..
aaa ben de 1. sınıfları okuttum canım bilirim o okuma yazma serüvenini ahh ahhh :) :) yavrularım kocaman 2. sınıf oldular artık senin beykan gibi :) hele de t sesine geçtiğimizde t sesiyle başlayan bir kelime söyleyin dediğimde transformer demesin mi bi tanesi :) dedim bu çocuklarla işim çook kolay :) özledim ben yavrularımı yaaaa :)
aaa ben de 1. sınıfları okuttum canım bilirim o okuma yazma serüvenini ahh ahhh :) :) yavrularım kocaman 2. sınıf oldular artık senin beykan gibi :) hele de t sesine geçtiğimizde t sesiyle başlayan bir kelime söyleyin dediğimde transformer demesin mi bi tanesi :) dedim bu çocuklarla işim çook kolay :) özledim ben yavrularımı yaaaa :)
andean canım hamilelik nasıl gidiyor? zorluyormu seni bebiş?tiksindiğin bir şey oldumu hiç ve ya aşerdiğin?
neslicim taze anne unuttu bizi buraya ugramıyo artık
bizde aynısı olmayalım canım benim bebişi bulunca tüm dünya artık karnında döneceği için parmağımıız bile kıpırdatmayız heraldeşaka bir yana da 9 ay boyunca belirtilerimi neler yaşadığımı ultrasonlarımı paylaşmak isterim sizlerle oğlumun kini de paylaşmıştım andean için.