- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ben geldım nasılsınız? Meltembara moral nasıl hersey yolundadadır ıns. Bende bugùn yıne dayamamadım test yaptım negatıf 5 gun varken ız bıle yok
Haklısın, çünkü çocukluk arkadaşım eşinin spermleri haretsiz olduğundan 9 yıl tüp bebek teavisi gördüler. Yumurta döllenip yerleştirildikten sonra defalarda iki günde bir kan ölçümü yapıldı. Çünkü doktor artışı yeteri bulmadı. Olması gerekenin çok altındaydı. Ve çok da yavaş yükseldi, inanamazsın. İşk başta dış gebelikfalan zannettiler. Ama şimdi evdeki tüm dolap kapakları bantlı, orta sehpa kaldırıldı çünkü küçük adam çılgın gibi emekliyor.
canım herseyn hayırlisı ama ben çok yoruldum artık kendıme ve ogluma vakıt ayırıcam 3ay cok yıprattı benı.
artık dusunmıycem hamıle kalmayı kendımı cok kotu hıssedıyorum herseyın hayırlısı.
burda acaba adet sancısı ceken varmı adete 5gun kala ve sonra hamıle olup benhm karamsarlıgıma derman olacak yokmu.canım ınan kı suan umıdımı devam ettırmem ıcın ıhtıyacım var.
burda acaba adet sancısı ceken varmı adete 5gun kala ve sonra hamıle olup benhm karamsarlıgıma derman olacak yokmu.canım ınan kı suan umıdımı devam ettırmem ıcın ıhtıyacım var.
kızlar haftasonu giremedim ama tüm yazısmalarınızı okudum yoklugumu hissetmediniz mi canım sakın üzülme hersey cok güzel olucak benim bat 14 temmuzda inş. bu ay olur dua edin tabi hayırlısıysa olsun:)))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım dua ediyorum da bu ay artık son sinir stres içindeyim ara vermem şart yıprandım.herşeyin hayırlısı rabbim nasıl isterse.
günaydın canım aynı anda gelmişiz :))
kızlarr günaydın:))) nerelerdesiniz
günaydın canım nasılsın bakalım senin bat a az kalmıs
evettt nasılsın nasıl gidiyo bat yaklasıyo demi
günaydın tatlım valla az kaldı sabırsızlanıyorum bakalım meraktan catlamasam bari:)))
günaydın tatlım valla az kaldı sabırsızlanıyorum bakalım meraktan catlamasam bari:)))