En erken kacinci gunde test yapilmali

meltemcim test yaptınmı canım hala adet olmadıysan bu cok iyi

test yapmadım canım 2 tane yaptım negatif olunca beklemek en iyisi ama hic aklımdan cıkmıyo acaba hamile miyim diye....adet olmadım daha acaba stres mi yapıyorum olan adetim gelmiyo mu anlamadım ki canim...karnımın altında hafif agrı var ama bel agrım yok genelde özel gün olacaksam belim cok agrırdı,bu aralar gözbebeklerim buyuk gercekten esimde fark etti bilmiyorum artık canım ya

kızlar adetime 1hafta var sanki adet olackmısım agrı ve agırlık var kasıklarımda hamile olan bayanlar 1hafta kala belırtılerını dınleyenler lutfen paylasabılırmı? Oglumda hıc kendımı dinlemedım.bır sınır bır stres bır aglma ne olur destegnıze ıhtıyacım var.

canım bişey merak ediyorum,,,acaba gözbebeklerine bakar mısın büyükler mi ???? :KK52:

canım göz bebeklerim bazen büyüyo bazen küçülüyo sanırım ışığa bağlı ama kirpiklerim karman çorman :) karmakarışık :)

Tatlım bunu duymuştum eskiler öyle anlarmış enteresan gelmişti ama hiç şahit olmamıştım :)) peki başka bir değişim farkettin mi paylaş bizimle :))

canım göz bebeklerim bazen büyüyo bazen küçülüyo sanırım ışığa bağlı ama kirpiklerim karman çorman :) karmakarışık :)

:KK52: anladım canım benimde iki gündür gözbebeklerim büyük ama gercekten,mesela kalkarkalkmaz yataktan baktım gözlerine nasıl büyük bilmiyorum psikolojik mi :KK52: o yuzden sana sorayım dedim canım..... eee nasıl gidiyo hamilelik hayatında degişiklikler vardır ? :KK19:[/QUOTE]

Canım inşallah sen de hamişsindir bi güzel haber daha alırız ne hoş :)

Son düzenleme:
kızlar adetime 1hafta var sanki adet olackmısım agrı ve agırlık var kasıklarımda hamile olan bayanlar 1hafta kala belırtılerını dınleyenler lutfen paylasabılırmı? Oglumda hıc kendımı dinlemedım.bır sınır bır stres bır aglma ne olur destegnıze ıhtıyacım var.

kelın ilacı olsa demişler :KK52: :KK52: :KK52: keske hamile olup sana cevap verebilsem canım ama malesef :KK53:

Canım inşallah sen de hamişsindir bi güzel haber daha alırız ne hoş :)[/QUOTE]

ins canım isteyen herkesin sesini allahım duyar ins.... belkı psıkolojıktır ama nasıp :KK52:

canım benım belkıde benden once hamıssındır.bu arada adetıne bır hafta kala neler yasadın

senınde az kalmıs canım özel gününe :KK52: ins güzel haberler alırız ve 2014 mart annesi topiginin acılısını yaparız :KK52: :KK52: :KK52: karnımın altında agrı olustu,sol kasıgımda agrı vardı,sağ kalcamada igne vurur gibi agrı girdi canım bunları yaşadım ama hamilelik belirtisi mi bilmiyoru m ki ve bikac gün önce acaip gaz vardı canım :KK24:

canım evet gaz da cabası. İnanırmısın sınır kupuyum.ınsallah mart annelerı oluruz canım bebısımın balık burcu olmasını o kadar ıstiyorumki.

canım ben oglumda hıc kendım dınlemedım ve hamile oldugumu ogrenmem de adet gecıkınce oldu.ama hıc mıde bulantısı falan cekmedım hammıle oldugumu ogrendıkten sonra da hıc zorlanmadım sogan tıksınme dısında.

canım gec yazıyorum telefondan gırdgım ıcın kusura bakma. Balık burcu bebeklerı cok uslu ve sakın olurlarmıs

selishm...... sen neler yapıyosun adetin ne durumda ?

canım benim bugün yumurtlama günümdü yalnız çalışmadan sonra belim ve kasıklarım çok ağrıdı anlamadım sizce nedendir baya ağrı çektim acile gidecek kadar vardı ama çok şükür şimdi iyiyim 12 temmuz benim batım canım bakalım pazar günü çalışmaların son günü ptesiden itibaren gün aşırı yaptık ve gına geldi neyse ki bi gün kaldı :KK70:

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler.. akşam evde değildim o yüzden yazamadım.. yarın sabah 6da evden çıkıyoruz o yüzden bir an önce yatmam lazım.. hazırlanmak bu vakti buldu.. yarın akşama sizleri bilgilendiririm cnm doktor muayenem hakkında. dua edin kızlar da olumsuz bir gelişme olmasın.. sizleri seviyorum, hoşçakalın..

kızlar iyi geceler.. akşam evde değildim o yüzden yazamadım.. yarın sabah 6da evden çıkıyoruz o yüzden bir an önce yatmam lazım.. hazırlanmak bu vakti buldu.. yarın akşama sizleri bilgilendiririm cnm doktor muayenem hakkında. dua edin kızlar da olumsuz bir gelişme olmasın.. sizleri seviyorum, hoşçakalın..

Canım dualarımız seninle Allahın izniyle hiçbir problem çıkmayacak inşallah gönlünü ferah tut sen:KK66: kendine ve bebişe çok iyi bak biz de seni seviyoruz tatlım iyi haberlerini bekliyoruz. İyi geceler herkese canlar

X