En erken kacinci gunde test yapilmali

canım benim bugün yumurtlama günümdü yalnız çalışmadan sonra belim ve kasıklarım çok ağrıdı anlamadım sizce nedendir baya ağrı çektim acile gidecek kadar vardı ama çok şükür şimdi iyiyim 12 temmuz benim batım canım bakalım pazar günü çalışmaların son günü ptesiden itibaren gün aşırı yaptık ve gına geldi neyse ki bi gün kaldı :KK70:

Benim de gecen yumurtlama dönemi aynı olmştu. O kadar ağrım sağ böbregime doğru bile hissettim. Çok canım yandı. Hatta bayağı merak ettim, yumurtlama derken bu ay benim ki çift sarılı falan mı? O yüzden endişelenme, bu olabiliyor.

kızlar iyi geceler.. akşam evde değildim o yüzden yazamadım.. yarın sabah 6da evden çıkıyoruz o yüzden bir an önce yatmam lazım.. hazırlanmak bu vakti buldu.. yarın akşama sizleri bilgilendiririm cnm doktor muayenem hakkında. dua edin kızlar da olumsuz bir gelişme olmasın.. sizleri seviyorum, hoşçakalın..

Sevgili andean, şu forumda yazan birbirini görmemiş kadınların tüm iyi dilekleri seninle. Vakit buldugunda bize de haber et.:18:

Hu Huuuuuuuu
Kimse yok muuuuuuu?
Hemen kayılara geçsin. Bu sefer ben geldim. Siz yoktunuz....:KK20:

Selam kızlar nasılsınız biraz bosladim forumu bu aralar farkındayım ama topigimize sahip çıkıyorsunuz görüyorum :))) ben yarın istanbula gitcem o yüzden hazırlıklarmi yapıyorum ama arada girip okuyorum yazılanları. Ben eşimden 2 ay ayrı kalacağım icin bende fazla bir hareket olmicak :KK5: ama siz yazın gelişmeleri ben zaman buldukça okuyorum seviniyorum:KK1: :KK1::KK1:

Selam kızlar nasılsınız biraz bosladim forumu bu aralar farkındayım ama topigimize sahip çıkıyorsunuz görüyorum :))) ben yarın istanbula gitcem o yüzden hazırlıklarmi yapıyorum ama arada girip okuyorum yazılanları. Ben eşimden 2 ay ayrı kalacağım icin bende fazla bir hareket olmicak :KK5: ama siz yazın gelişmeleri ben zaman buldukça okuyorum seviniyorum:KK1: :KK1::KK1:
İstanbulda hava su an fena değil. Yarın daha da güzel olacak. İstanbulun ve eğitimin, yeni şeyler kesfetmenin tadını çıkar. Belki eşin bir hafta sonu gelir ne malum? Kendine çok iyi bak...

Beykannesli sen neler yaptın? Merak ettim. Adetine kaç gün kaldı? Eylem planın hakkında bilgi verir misin?

canım akşam bir stres bir bunalım kasıklarımda arar ara ağrıda oluyor ama acaba adetmi olucam diye düşünmüyorsda değilim. her gün test yapasım var ama hep vazgeçiyorum 6 gün var daha sorma geçmiyor vakit.

canım akşam bir stres bir bunalım kasıklarımda arar ara ağrıda oluyor ama acaba adetmi olucam diye düşünmüyorsda değilim. her gün test yapasım var ama hep vazgeçiyorum 6 gün var daha sorma geçmiyor vakit.

İnan ki önceden belli başlı bir belirtisi olmuyor. Adet öncesi şikayetlerle aynı oluyor. O yüzden birbirinden ayırmak imkansız. Ben gebe olduğumu adetime üç gün kala öğrenmiştim. Onu bile öğrenemeyebilirdim. Arkadaşım adeti iki gün gecikti ve idrartesti tyaptı, negatif çıktı. Gebe değilim zannetti. Ev taşıdı, bir sürü iş yaptı. Sonra on gün adet olmayınca bir test daha yaptı, onda pozitif çıktı. Hiç belli olmuyor. Beta hcg aynıhızda yükselmiyebiliyor. Ama sabretmesi çok zor biliyorum. Senin küçük adamla oyalan, oyunlar oyna, ana-ogul gezin. En azından 3-4 gün daha geçsin. Ben adete 5 gün vardı, 20 liraya erken gebelik testi almıştım. Ondan yapmıştım. Ngatif çıkmıştı. Meger hamileymişim.

İnan ki önceden belli başlı bir belirtisi olmuyor. Adet öncesi şikayetlerle aynı oluyor. O yüzden birbirinden ayırmak imkansız. Ben gebe olduğumu adetime üç gün kala öğrenmiştim. Onu bile öğrenemeyebilirdim. Arkadaşım adeti iki gün gecikti ve idrartesti tyaptı, negatif çıktı. Gebe değilim zannetti. Ev taşıdı, bir sürü iş yaptı. Sonra on gün adet olmayınca bir test daha yaptı, onda pozitif çıktı. Hiç belli olmuyor. Beta hcg aynıhızda yükselmiyebiliyor. Ama sabretmesi çok zor biliyorum. Senin küçük adamla oyalan, oyunlar oyna, ana-ogul gezin. En azından 3-4 gün daha geçsin. Ben adete 5 gün vardı, 20 liraya erken gebelik testi almıştım. Ondan yapmıştım. Ngatif çıkmıştı. Meger hamileymişim.

oğlumda da hiç anlamadım ben günüm geçince test yaptım adetlerim düzenlidir. geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için erken test yapmak korkutuyor beni ama belirsizlikte beni stres yapıyor.duygu değişimim biraz fazla adet olmadan öncede böyleydim hemen sinirlenirdim ve ağlardım yani karmakarışık bir durumdayım bu bizim 3. ayımız ilk ayda tutmamıştı. bu ayda hamile değilsem artık düşünmüyorum çocuk çünkü kafam çok yorgun oğluma da faydalı olamıyorum stresten. bu ay son artık bir daha korunucam artık.

oğlumda da hiç anlamadım ben günüm geçince test yaptım adetlerim düzenlidir. geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için erken test yapmak korkutuyor beni ama belirsizlikte beni stres yapıyor.duygu değişimim biraz fazla adet olmadan öncede böyleydim hemen sinirlenirdim ve ağlardım yani karmakarışık bir durumdayım bu bizim 3. ayımız ilk ayda tutmamıştı. bu ayda hamile değilsem artık düşünmüyorum çocuk çünkü kafam çok yorgun oğluma da faydalı olamıyorum stresten. bu ay son artık bir daha korunucam artık.

Hiç böyle düşünme. Bir kere bir şansızlık yaşadın diye hep böyle olacak değil. Andeanı düşün ilk defa gebe kaldı, kimyasalmış. Sonraki tuttu. Üstelik bu senin ikinci gebeliğin. Biliyorsun ki ikinci olası gebelikler ilkinden çok daha kolay oluyor. Zorlaştıran stres yapan bizleriz. Oğluna nasıl hamile kaldığını hatırla. Muhtemelen bunun yarısı kadar bile stres yaşamamıştın. Şimdi yumurtlama dönemi bekle, adet dönemi bekle, tuttu mu, hangi test derken metabolizma da strese giriyor. Gebe kalacağı varsa bile kalamıyor. Yürüyüş, ılık banyo, yeni bir romana başlamak, özlediğin bir arkadaşla dedikodu... Lütfen sana iyi gelecek şeyleri yap. Sen rahatla ki yumurta en sonunda naz yapmayı bırakıp spermlerden birini beğensin. Sen böyle yaptıkça yumurta hiç birini beğenmiyo; yok senin ayakların pis, sen de kötü kokuyorsun, senin de tipin bozuk vs. Sanki kendisi bir içim su. :KK9:

sağol canım moral verdiğin için ama inan şu yazılarını okurken bile ağlıyorum sinirlerim çok bozuk ama bu ay da olmazsa ben toparlanamam ara vermem şart :KK43:

Beykanesli
Ben hep kdın vücudunun mucizevi bir şey olduğuna şnanmışımdır. Oğlumu bir düşünsene... Senin için dünyanın en yakışıklı adamı değil mi? Çünü öyle, yani en güzel yumurtanın en mükemmel spermle uyumunun bir sonucu. Bil ki senin vücudun aynı mükemmelin peşinde. O senin kadar kanaatkar değil.

doğru diyorsun canım benim çok sağol şu stresi atmam lazım kendimi dibe vurmuş hissediyorum karamsarım ve sizlerle bir şeyler paylaşmak istiyorum. belki sizin kadar güçlü değilim çok çabuk pes ediyorum toparlanmaya çalışıcam.

doğru diyorsun canım benim çok sağol şu stresi atmam lazım kendimi dibe vurmuş hissediyorum karamsarım ve sizlerle bir şeyler paylaşmak istiyorum. belki sizin kadar güçlü değilim çok çabuk pes ediyorum toparlanmaya çalışıcam.

Harikasın. Güzel düşün güzel olsun...
Pei ya benim kızım olur da görümceme benzerse, yada ya oğlum olur da eşim gibi ayakları kokarsa? Bak hayatta daha ne dertler var. Şaka bir tarafa 34. üncü hafta bebeğin kalbi duran arkadaşım var. Şu an yine hamile. Doğuştan hiç gebe kalma şansı olmayanlar var. Ben eski insanların dediklerine inanıyyorum. Hani derler ya beterin beteri var diye. Bizler sağlıklı hayatı yolunda kadınlarız. Tabiat anaya çok büyük bir teşekkür borçluyuz. Ben bu borcu da kendimize gereken özeni göstererek ödeyebileceğimize inananlardanım. Sen de inan olur mu?

Mesela ne denli özen gösterdiğimin bir ispatı; manikür, pedikür içn randevu aldım. :KK9:

Harikasın. Güzel düşün güzel olsun...
Pei ya benim kızım olur da görümceme benzerse, yada ya oğlum olur da eşim gibi ayakları kokarsa? Bak hayatta daha ne dertler var. Şaka bir tarafa 34. üncü hafta bebeğin kalbi duran arkadaşım var. Şu an yine hamile. Doğuştan hiç gebe kalma şansı olmayanlar var. Ben eski insanların dediklerine inanıyyorum. Hani derler ya beterin beteri var diye. Bizler sağlıklı hayatı yolunda kadınlarız. Tabiat anaya çok büyük bir teşekkür borçluyuz. Ben bu borcu da kendimize gereken özeni göstererek ödeyebileceğimize inananlardanım. Sen de inan olur mu?

canım ben pek dertleşen bi insan değilim arkadaşlarımla da öyleyim her şeyimi anlatamıyorum. içime atıyorum da diyebilirim en ufak bir olumsuzlukta tüm olumsuzlukları alıp yarandağ gibi olup patlıyorum. ama normal de çok neşeli ve hayat doluyum. yarın geçer bu durum.

X