Detaylı bir açıklama yapmak istiyorum. 24 mayıs son adet günümdü. Haziranın 7'si yumurtlama günümdü. Benim tam iki adet arası 28 gündür. Sonraki adet tarihim ise 21 hazirandı. İnanmazsan bu forumun başlarında andeanla yaptığım yazışmalara bak. Perioduma 1 hafta vardı sabredemiyordum. Haziranın onbeşinde erken gebelik testi yaptım. Üzerinde bata 5-15 gün önce tespit edebilir yazıyor. Kocabir yalan. Testi yaptım, andeana da tamam sabredeceğim demiştim, yalan oldu. Koca bir negatif. Kimseciklere söylemedim. Yine rahat durmadım. Ayın 19'undu bu sefer en ucuz marka idrar testi aldım ve yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Merak edip hastanede kan testi yaptırdım. Beta hcg 278 çıktı. O yüzden adet tarihinin gwçmesini bekleyeceğiz hep beraber. Bak bir de bizleri düşün, kolay mı bizim için. Herkesin sonucunu dörtgözle bekliyorum bursa. Meltemba cesaretini toplayıp test yaptırmadı, selish çalışmalara devam ediyor, ayela 2 aylık eğitime gitt. Öte yanda beykannesli adında biri kocayla etkinlik yaşayıp adet tarihine bir hafta kala test yapıp " ben hamile değilim, ehüüüüüü" diye ortalarda geziyor. Peki ben ne yapayım. Ömrrümü yediniz valllaaaa....