En erken kacinci gunde test yapilmali

canım ben pek dertleşen bi insan değilim arkadaşlarımla da öyleyim her şeyimi anlatamıyorum. içime atıyorum da diyebilirim en ufak bir olumsuzlukta tüm olumsuzlukları alıp yarandağ gibi olup patlıyorum. ama normal de çok neşeli ve hayat doluyum. yarın geçer bu durum.
Bence geçti bile...

Benim de gecen yumurtlama dönemi aynı olmştu. O kadar ağrım sağ böbregime doğru bile hissettim. Çok canım yandı. Hatta bayağı merak ettim, yumurtlama derken bu ay benim ki çift sarılı falan mı? O yüzden endişelenme, bu olabiliyor.

:KK70: canımsın çok saol inşallah tutar da görüşte bebişim olur hayırlısı bakalım

Selam kızlar nasılsınız biraz bosladim forumu bu aralar farkındayım ama topigimize sahip çıkıyorsunuz görüyorum :))) ben yarın istanbula gitcem o yüzden hazırlıklarmi yapıyorum ama arada girip okuyorum yazılanları. Ben eşimden 2 ay ayrı kalacağım icin bende fazla bir hareket olmicak :KK5: ama siz yazın gelişmeleri ben zaman buldukça okuyorum seviniyorum:KK1: :KK1::KK1:

Canım iyilik sağlık yumurtlama derken geçiyor zaman :) sen eğitimini en iyi şekilde değerlendir eşin gelemezse bile yanına iki ay sonra denersiniz :KK66: ben de buralardayım gelişmeleri gün gün paylaşıcam sizlerle :)

Son düzenleme:
Canım senin batın ne zamandır geçti mi yoksa var mı daha? Bak benim 3. denemem ki en yakınımızda eşimin abisi var 10 senedir çocukları olmuo ama denemeye devam ediolar sen de hiçbi zaman ümidini kaybetme bak maşallah Allah sana bi tane ikinizi de nasip eder inşallah bizim topiğin sloganı çıkmadık candan ümit kesilmez unutma bunu ve denemeye devam et en önemlisi de gönlünü ferah tut bol bol dua et olur mu canım :KK66:

artık tamamen ümidimi kaybettim zaten olsaydı çıkardı silikte olsa...hiç bir iz bile yok ikinci çizgide :KK43:(

Detaylı bir açıklama yapmak istiyorum. 24 mayıs son adet günümdü. Haziranın 7'si yumurtlama günümdü. Benim tam iki adet arası 28 gündür. Sonraki adet tarihim ise 21 hazirandı. İnanmazsan bu forumun başlarında andeanla yaptığım yazışmalara bak. Perioduma 1 hafta vardı sabredemiyordum. Haziranın onbeşinde erken gebelik testi yaptım. Üzerinde bata 5-15 gün önce tespit edebilir yazıyor. Kocabir yalan. Testi yaptım, andeana da tamam sabredeceğim demiştim, yalan oldu. Koca bir negatif. Kimseciklere söylemedim. Yine rahat durmadım. Ayın 19'undu bu sefer en ucuz marka idrar testi aldım ve yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Merak edip hastanede kan testi yaptırdım. Beta hcg 278 çıktı. O yüzden adet tarihinin gwçmesini bekleyeceğiz hep beraber. Bak bir de bizleri düşün, kolay mı bizim için. Herkesin sonucunu dörtgözle bekliyorum bursa. Meltemba cesaretini toplayıp test yaptırmadı, selish çalışmalara devam ediyor, ayela 2 aylık eğitime gitt. Öte yanda beykannesli adında biri kocayla etkinlik yaşayıp adet tarihine bir hafta kala test yapıp " ben hamile değilim, ehüüüüüü" diye ortalarda geziyor. Peki ben ne yapayım. Ömrrümü yediniz valllaaaa.... :KK37:

hanımlar nasılsınız? ben geldim memleketime çook ama çook yorgunum.. sabah doktora gittim. doktor normal ultrasonla önce bir kontrol etti. sonra bhcg istedi. bhcg bu sefer 3660 çıktı :)))))) 3 gün önce 903 tüü ya çook arttığına sevindim :) neyse o moralle vajinal ultrasyona soktu beni ve ve ve kese göründü :) kese olması gerekenden küçük biraz ama normal bunlar dedi. dediğine diyeceğine pişman oldu :))) o öyle der de ben de demez miyim olması gerekn kaç mm de benimkisi öyle çıktı dedim. olumsuz olan bişey yok dedi. ben de kese küçük olması normal daha adetim gecikeli 1 hafta bile olmadı dedim :)))

İstanbulda hava su an fena değil. Yarın daha da güzel olacak. İstanbulun ve eğitimin, yeni şeyler kesfetmenin tadını çıkar. Belki eşin bir hafta sonu gelir ne malum? Kendine çok iyi bak...

Aaa sen istanbulda misin :) Inşallah eşim surpriz yapıp gelir arada çünkü çok ozlicem :KK5: gelirse de bi günle hamis kalınır mi onu göstermiş olurum size:KK9::KK9::KK9:

hanımlar nasılsınız? ben geldim memleketime çook ama çook yorgunum.. sabah doktora gittim. doktor normal ultrasonla önce bir kontrol etti. sonra bhcg istedi. bhcg bu sefer 3660 çıktı :)))))) 3 gün önce 903 tüü ya çook arttığına sevindim :) neyse o moralle vajinal ultrasyona soktu beni ve ve ve kese göründü :) kese olması gerekenden küçük biraz ama normal bunlar dedi. dediğine diyeceğine pişman oldu :))) o öyle der de ben de demez miyim olması gerekn kaç mm de benimkisi öyle çıktı dedim. olumsuz olan bişey yok dedi. ben de kese küçük olması normal daha adetim gecikeli 1 hafta bile olmadı dedim :)))

Lay lay loooooy, herşey harika gidiyor. Oralarda sakın yorulma, hamile olmanın keyfini çıkar. Ondan su iste, bundan elma iste, oohh çok güzel hayat. Gördün mü herşey ne kadar yolunda. Göreceksin böyle sorunsuz ve keyifli devam edecek...

Lay lay loooooy, herşey harika gidiyor. Oralarda sakın yorulma, hamile olmanın keyfini çıkar. Ondan su iste, bundan elma iste, oohh çok güzel hayat. Gördün mü herşey ne kadar yolunda. Göreceksin böyle sorunsuz ve keyifli devam edecek...

canım doktor keseyi küçük biraz dedi ama bunda erken gitmemin de etkisi var mıdır? çünkü herkes bana daha erken 3-4 gün daha bekle öyle git daha görünmez demişlerdi. göründü ama küçük hali göründü yani. böyle düşünmek istiyorum nedense.. çok şükür değerlerim iyi katlanıyo bu da olumlu birşey.. bugün 4+6 dayım. doktor 5 haftalık gebesin dedi son adet tarihimi bile bilmeden. demekki gelişim normal o zaman bende..

:KK70: canımsın çok saol inşallah tutar da görüşte bebişim olur hayırlısı bakalım

Canım iyilik sağlık yumurtlama derken geçiyor zaman :) sen eğitimini en iyi şekilde değerlendir eşin gelemezse bile yanına iki ay sonra denersiniz :KK66: ben de buralardayım gelişmeleri gün gün paylaşıcam sizlerle :)

Evet canim hem şu doğum kontrol hapının etkisi geçer hem vitaminlerimi folik asidimi düzenli olarak kullanırım toparlarim kendimi gelince çalışmalara devam ve bu zaman sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmemi sağlar belki:KK8:

Son düzenleme:

Aaa keseyi de gördün demek çok sevindim canim yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsin ohhhhh:KK9::KK9::KK9:

canım doktor keseyi küçük biraz dedi ama bunda erken gitmemin de etkisi var mıdır? çünkü herkes bana daha erken 3-4 gün daha bekle öyle git daha görünmez demişlerdi. göründü ama küçük hali göründü yani. böyle düşünmek istiyorum nedense.. çok şükür değerlerim iyi katlanıyo bu da olumlu birşey.. bugün 4+6 dayım. doktor 5 haftalık gebesin dedi son adet tarihimi bile bilmeden. demekki gelişim normal o zaman bende..

Az önce eşime sordum. Bunun gayet normal olabileceğini söyledi. Mantıksal olarak yumurtlama döllenme tüplerden rahme yolculuk ve rahimde tutunma için kesin toplam bir süre yok biliyorsun. Asağı yukarı doktorlar 6-13 gün sürebiliyor. Örneğin senin ve benim gebeliğinarasında yakşaşık iki gün var. Bu süreç bende 6 gün sende de 13 gün sürdüyse aslında teknik olrak ikimizin hamileliği arasında 6 günlük bir fark oluyor. Ama biz bunu bilemiyoruz. Seninkinin küçük olması gayet normal.

Canım senin batın ne zamandır geçti mi yoksa var mı daha? Bak benim 3. denemem ki en yakınımızda eşimin abisi var 10 senedir çocukları olmuo ama denemeye devam ediolar sen de hiçbi zaman ümidini kaybetme bak maşallah Allah sana bi tane ikinizi de nasip eder inşallah bizim topiğin sloganı çıkmadık candan ümit kesilmez unutma bunu ve denemeye devam et en önemlisi de gönlünü ferah tut bol bol dua et olur mu canım :KK66:

merhaba canım benim daha 6 günüm var adete. aslında biraz sinirler bozuk fazla abartıyorum bazen ama moralim yerlerde bilemiyorum. ben ki herkesi teselli ederken kendimi teselli edemiyorum aslında büyütülcek durumda yokken.

Detaylı bir açıklama yapmak istiyorum. 24 mayıs son adet günümdü. Haziranın 7'si yumurtlama günümdü. Benim tam iki adet arası 28 gündür. Sonraki adet tarihim ise 21 hazirandı. İnanmazsan bu forumun başlarında andeanla yaptığım yazışmalara bak. Perioduma 1 hafta vardı sabredemiyordum. Haziranın onbeşinde erken gebelik testi yaptım. Üzerinde bata 5-15 gün önce tespit edebilir yazıyor. Kocabir yalan. Testi yaptım, andeana da tamam sabredeceğim demiştim, yalan oldu. Koca bir negatif. Kimseciklere söylemedim. Yine rahat durmadım. Ayın 19'undu bu sefer en ucuz marka idrar testi aldım ve yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Merak edip hastanede kan testi yaptırdım. Beta hcg 278 çıktı. O yüzden adet tarihinin gwçmesini bekleyeceğiz hep beraber. Bak bir de bizleri düşün, kolay mı bizim için. Herkesin sonucunu dörtgözle bekliyorum bursa. Meltemba cesaretini toplayıp test yaptırmadı, selish çalışmalara devam ediyor, ayela 2 aylık eğitime gitt. Öte yanda beykannesli adında biri kocayla etkinlik yaşayıp adet tarihine bir hafta kala test yapıp " ben hamile değilim, ehüüüüüü" diye ortalarda geziyor. Peki ben ne yapayım. Ömrrümü yediniz valllaaaa.... :KK37:

biraz ağır olmuş bana yazdıkların fakrındamısın? bana destek olman gerekirken ehhüü falan filan yazman çok yanlış niye herşeyi üstüne alınıyorsun herşeyi ki kim sana yük oluyor da her şeyi dert ediyorsun belki de yaşında benden küçük ama ben buraya destek olayım destek olsunlar diye katıldım. sn-enin bana beykannesli adında biri kocayla etkinlik yaşayıp adet tarihine bir hafta kala test yapıp " ben hamile değilim, ehüüüüüü" diye ortalarda geziyor demen çok yanlış. burda derdimizi üzüntümüzü sevincimizi paylaşırken sen kimsenin düşüncelerini yazmasınla dalga geçemezsin seni kınıyorum kusura bakma tavrın çok yanlış.

canım gözün aydın artık için rahatlamıştır çok sevindim senin adına.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

cok güzel şeyler yazmıssın canım ....insallah hepimiz güzel haberleri vericez allahtan ümit kesilmez canlar :KK52:

kızlar bugun de adet olmadım ama ( cok afedersiniz ama) peceteme cok acık kahverengi lekenme geldı adet mi olacam acaba sabahtan beri bişey yok tecrübeli kişilerden ama kırıcı olmayan yorumlar beklıyorum kızlar :KK52:

kızlar bugun de adet olmadım ama ( cok afedersiniz ama) peceteme cok acık kahverengi lekenme geldı adet mi olacam acaba sabahtan beri bişey yok tecrübeli kişilerden ama kırıcı olmayan yorumlar beklıyorum kızlar :KK52:

canım merhaba yerleşme kanaması olmasın kaç gün geçti adetinden bugün.?

X