En erken kacinci gunde test yapilmali

Son iki gundur ortalarda yoktum. Bir kanama basladı, hastaneye yattım. Az sürdü ve gecti. Bugün taburcu olacağım. Kese iyi görünüyor. Doktorum çok iyi bir yere tutunduğunu ve kanama alanının da artık görünmediği söyledi. Arkadaşlar gerçekten ağlamaktan yorulmuştum. On gün rapor verdi. Yatıp duracağım. Haftasonu da dahil on gün çalışmayacağım. Sizlerle bol bol yazısabilirim. Hastaneye ilk yattığımda size yazmak istedim. O kadar aglıyordum ki ipad in ekranındai tuslarıgöremedim. Ellerim de titriyordu. Simdi taburcu olmak üzereyim. Diğer odalardan yeni doğan su kaplumbağalarının vızıltısı geliyor. Umarım bizler de o günleri görebiliriz.

canım cok gecmiş olsun......üzülme artık bebişin seninle.....artık güzelce dinlen ki bebeginde rahat etsin güvenle iyice yerleşsin :KK52: darısı benim gibi tüm isteyenlere olsun ins :KK52: :KK52: :KK52:

Şu anda hastaneden çıkıyorum. Eve gidince görüşürüz. Lay lay lay...

buarada canım eget bebegin takviminde ki tarihte dogarsa baya özel bir dogum günü olucak ne dersin :KK52: :KK52: süper ya benim dogum günümde şubatta bebegimde subatta olsun istemiştim ama rabbim umarım mart ayını layık görmüştür bize bebegime :KK52: :KK52:

Son iki gundur ortalarda yoktum. Bir kanama basladı, hastaneye yattım. Az sürdü ve gecti. Bugün taburcu olacağım. Kese iyi görünüyor. Doktorum çok iyi bir yere tutunduğunu ve kanama alanının da artık görünmediği söyledi. Arkadaşlar gerçekten ağlamaktan yorulmuştum. On gün rapor verdi. Yatıp duracağım. Haftasonu da dahil on gün çalışmayacağım. Sizlerle bol bol yazısabilirim. Hastaneye ilk yattığımda size yazmak istedim. O kadar aglıyordum ki ipad in ekranındai tuslarıgöremedim. Ellerim de titriyordu. Simdi taburcu olmak üzereyim. Diğer odalardan yeni doğan su kaplumbağalarının vızıltısı geliyor. Umarım bizler de o günleri görebiliriz.

canımmm benimm çok büyük geçmiş olsun.. Rabbim bundan başka bir dert göstermesin inşallah da sağlıklı sıhhatli şekilde yavrunu kucağına alırsın inşallahh..

Şu anda hastaneden çıkıyorum. Eve gidince görüşürüz. Lay lay lay...

cnm eve ulaşamadın mı daha? bi de ayrıntılı anlatsana cnm kanaman nasıl başladı, kendini zorlamış mıydın yoksa durduk yere mi oldu? bi de doktor ne dedi, bundan sonra neleri yasakladı? aramızda sadece 2 gün var cnm nelere dikkat etmek gerekiyomuş bu dönemde?
hepsini ama hepsini sırayla cevaplamanı istiyorummmm :) ama önce internete girmen lazımm :)

kızlar merhaba

9 hazıran adet baslangıcım 19 hazıranda catlatma ıgnesı vuruldumm...dr gun asırı çalısın dedı..en buyuk 20 mm bı rtane olusmustu yumurtamm
ıgne herkeste farklı yan etkıler mı yapıyor...bnde hıcbır yan etkı olmadı...
ıgnedn sonraa ne zman test yapılmalıı bırde ıgneden sonra 14.gunde adet mı olunuyo...

Heyy Allahımm ya öleyim mi öldüreyim mi çok sinir oldum.. neyse başka şey sinir oldum ama o sinirle doktorumu aradım yarın muayeneye geleceğim diye. bi de demez mi doktor bugün de tekrar bhcg ni ölçtürseydin diye.. hem 2 gün önce kendisi dedi başka test yapmana gerek yok diye hem de şimdi öyle diyo.. madem gerek var söyleseydin ya arkadaş 2 gün önce.. bu sıcakta uğraşıyorum bi de insanlarla... bu saatten sonra şu küçücük ilçede test mi yapıyorlar sanki..

canım çok geçmiş olsun bir soruın olmamasına çok sevindim.

Heyy Allahımm ya öleyim mi öldüreyim mi çok sinir oldum.. neyse başka şey sinir oldum ama o sinirle doktorumu aradım yarın muayeneye geleceğim diye. bi de demez mi doktor bugün de tekrar bhcg ni ölçtürseydin diye.. hem 2 gün önce kendisi dedi başka test yapmana gerek yok diye hem de şimdi öyle diyo.. madem gerek var söyleseydin ya arkadaş 2 gün önce.. bu sıcakta uğraşıyorum bi de insanlarla... bu saatten sonra şu küçücük ilçede test mi yapıyorlar sanki..

canım sen doktorunu değişsene ne yağtığının farkında değil ve seninle ilgilenmiyor sanırım bu da beni sinir eder.

kızlar merhaba

9 hazıran adet baslangıcım 19 hazıranda catlatma ıgnesı vuruldumm...dr gun asırı çalısın dedı..en buyuk 20 mm bı rtane olusmustu yumurtamm
ıgne herkeste farklı yan etkıler mı yapıyor...bnde hıcbır yan etkı olmadı...
ıgnedn sonraa ne zman test yapılmalıı bırde ıgneden sonra 14.gunde adet mı olunuyo...

canım bence diğer adet zamanını hesapla o zaman yap bende 7 haziran dan saydım 5 temmuz adet tarihim 5 temmuzu bekliyorum. 28 günde bir adet oluyorsan 7 temmuzu beklemelisin.

canım bence diğer adet zamanını hesapla o zaman yap bende 7 haziran dan saydım 5 temmuz adet tarihim 5 temmuzu bekliyorum. 28 günde bir adet oluyorsan 7 temmuzu beklemelisin.
cnm 25 günde bir oluyorum 4 temmuza denk gelıyorr..adet gunumde yapsam cıkar mı hanı bı kac gun gecsın dıolar yaa
bu arada cevap ıcın teşekkürler....

canım sen doktorunu değişsene ne yağtığının farkında değil ve seninle ilgilenmiyor sanırım bu da beni sinir eder.

canım telde görüştüğüm için genelde hatırlamakta zorluk çekiyo :) aslında çook iyi bir doktor ilgilidir de. sanırım ben memlekete gideceğim dediğim için öyle dedi bugün de kan testi yaptırsaydın diye, ona göre keseyi görebilirz gel diyecekti belki de, belki de yarın muayenede bi de kan testi sonucu beklemeyeyim diye de demiş olabilir. her neyse işte olumlu düşünmek istiyorum :)

haklısın canım kızmakta yaaa.neyse degerlerin yükselmiştir zaten :KK52: bide keseyi görüp kalbini dinlesen süper olur demi :KK52: boşver sinir yapma bebegini düşün :KK28:

ben de stres içindeyim günlerde geçmiyor akşam eşim gebelik testini görmüş sen hamilesin galiba bana sürpriz mi yapacaktın dedi adam da heveslendi ama yok dedim hata verdi bende başka yapmadım dedim. geçmiyor vakit 7 gün var daha :KK43:

görüşürüz canım sen calışıyo musun ne iş yapıyosun merak ettim birbirimizi daha iyi tanıyalım:KK6:

Merhaba,
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. kendimi çok iyi hissediyorum. Doktor bir on günlük rapor verdi. İşe gitmiyorum. İş derken hemen açayım; ben öğretim elamanı olarak görev yapıyorum. Artık bu yaz en sonunda doktora tezimi verirsem yard. doç. olabileceğim. bu arada hamile olduğumu okulda kimseye söyleme gibi bir niyetim yoktu ama doktor rapor verince mecburen öğrenecekler. şimdiden gerildim...

buarada canım eget bebegin takviminde ki tarihte dogarsa baya özel bir dogum günü olucak ne dersin :KK52: :KK52: süper ya benim dogum günümde şubatta bebegimde subatta olsun istemiştim ama rabbim umarım mart ayını layık görmüştür bize bebegime :KK52: :KK52:

Aslına bakarsan tam doğum tarihi 1 mart olarak görünüyor. Fakat ben daha önceden rahimde perde ameliyatı olduğumdan doktorum rahmin müdahale nedeniyle incelmiş olabileceğini ve dolayısıyla normal doğum sancısını kaldıramayabileceğini söyledi. büyük ihtimal sezeryan olmak zorundayım. o da 28 şubatı bile bulmayacak. 40 haftanın dolmasını beklemezler. Daha önce sezeryanla alırlar.

Merhaba,
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. kendimi çok iyi hissediyorum. Doktor bir on günlük rapor verdi. İşe gitmiyorum. İş derken hemen açayım; ben öğretim elamanı olarak görev yapıyorum. Artık bu yaz en sonunda doktora tezimi verirsem yard. doç. olabileceğim. bu arada hamile olduğumu okulda kimseye söyleme gibi bir niyetim yoktu ama doktor rapor verince mecburen öğrenecekler. şimdiden gerildim...

canım tekrardan geçmiş olsun. boşver tek derdimiz başkalarının öğrenmesi olsun bebişimiz sağlıklı sıhhatli olsun da hepsi gelir geçer..
iyi olmana çook ama çook sevindim, sen iyi ol ki bizler de iyi olalım burada, eksikliğini hissettik inan bak, iyiki varsın..

Aslına bakarsan tam doğum tarihi 1 mart olarak görünüyor. Fakat ben daha önceden rahimde perde ameliyatı olduğumdan doktorum rahmin müdahale nedeniyle incelmiş olabileceğini ve dolayısıyla normal doğum sancısını kaldıramayabileceğini söyledi. büyük ihtimal sezeryan olmak zorundayım. o da 28 şubatı bile bulmayacak. 40 haftanın dolmasını beklemezler. Daha önce sezeryanla alırlar.

canımm hayırlısı olsun hakkında, sonuçta hiçbir şey boşuna değil.. sezeryan da olsa normal doğum da olsa sen bu pozitifliğinle her şeyin üstesinden gelirsin :KK66:

canımm hayırlısı olsun hakkında, sonuçta hiçbir şey boşuna değil.. sezeryan da olsa normal doğum da olsa sen bu pozitifliğinle her şeyin üstesinden gelirsin :KK66:[/QUOTE]

canım bişey merak ediyorum,,,acaba gözbebeklerine bakar mısın büyükler mi ???? :KK52:

canımm hayırlısı olsun hakkında, sonuçta hiçbir şey boşuna değil.. sezeryan da olsa normal doğum da olsa sen bu pozitifliğinle her şeyin üstesinden gelirsin :KK66:

canım bişey merak ediyorum,,,acaba gözbebeklerine bakar mısın büyükler mi ???? :KK52:[/QUOTE]

canım göz bebeklerim bazen büyüyo bazen küçülüyo sanırım ışığa bağlı ama kirpiklerim karman çorman :) karmakarışık :)

canım göz bebeklerim bazen büyüyo bazen küçülüyo sanırım ışığa bağlı ama kirpiklerim karman çorman :) karmakarışık :)[/QUOTE]

:KK52: anladım canım benimde iki gündür gözbebeklerim büyük ama gercekten,mesela kalkarkalkmaz yataktan baktım gözlerine nasıl büyük bilmiyorum psikolojik mi :KK52: o yuzden sana sorayım dedim canım..... eee nasıl gidiyo hamilelik hayatında degişiklikler vardır ? :KK19:

X