- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
senin küçük bebegin büyümüş annesi yaaa
şöyle de bir durum var benim ona bebeğim dememden son derece memnun kardeşim olsa da ben senin hala bebeğinim dimi anne diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin küçük bebegin büyümüş annesi yaaa
ooofff hemde nasıl yaaa yanıyorum oturduğum yerdee
gebeleri ateşmi basıyor bakiiiiiiiim
oğlumun adı Beykan.. biz nisandan beri deniyoruz ilk seferde tutmadı ikincide canım ben adetime 3 gün kala test yaptım pozitif çıktı çok silikti sonra doktorumdan randevu aldım alttan muayene oldum daha çok küçük göremiorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi. folic plus falan verdi. ben bu arada testler falan da yaptırdım tam kalp atışı için kontrole gitmeden 3 gün önce kanamam oldu tuvalette ve tabi yaşadığım hüsranı anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım oğlumda benle beraber. acile gittim ultrasonla bakıldı sen hamile değilsin dediler devlet hastanesine gitmiştim kavga da ettim saçmalamayın dedim kendi doktorumun olduğu hasteney gittim o da ultrasonda bir şey göremedi gebelik testinde değerim 75 çıktı doktor değerin çok düşük olduğunu söyledi ve ümitlenmeyin dedi kanama devam etmezse bir test daha yapın dedi ama o akşam baya kanamam oldu bir hafta sürdü nasıl olduğunu sorduğumda kimyasal gebelik dedi döllenme olmuş ama bebek tutunamamış dedi ve kanda görünür ultrasonda görünmez o yüzden kimyasal gebelik diyoruz dedi.geçen ay böyle bir travma geçirdik allahım bir daha kimseye yaşatmasın bana da yaşatmasın. biraz beklettim seni ama canım kusura bakma.
şöyle de bir durum var benim ona bebeğim dememden son derece memnun kardeşim olsa da ben senin hala bebeğinim dimi anne diyor
:) ben adetimden 4 gün önce yaptım çıkmadı çok üzüldüm sonra adet günüm geldi hasta olmadım tekrar yaptım yine çıkmadı. adetimden 4 gün geçti yine çıkmadı çok üzüldüm çünkü hamilelk belirtilerim wardı sonra psikolojik olduğu düşündüm baktım 8 gün geçti artık doktora gittim ve hamileymişimm :) şoka girdim mutluluktan uçtum:d ama hep hissettim şimdi 8 haftalık hamileyimm:d BİR ÜYEDEN ALINTI YAPTIM MELTEM İÇİN :)
sadece gebeleri olsa gene iyi :) konu komşu bütün mahalleye ateş basıyo burada antalyanın sıcağında :)
tabi ki iyide yapıyosun , ben olsam bende bebegim derim cocuguma ins o gunleri yasarım....
merhaba ben siteye yeni üye oldum birkaç gündür gebelik belirtileri yaşıyorum. inşallah bebiş isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip eder.
Hanımlar günaydın :) bugün elimde kalan son gebelik testimi de yapayım dedim acaba son değerim katlandı mı bakayım anlamında, test kısmı ile kontrol kısmı ilk kez aynı koyulukta çıktı. demek ki değerim katlamış diye düşündüm inş da öyledir. hanımlar yarın sabah 6da yola çıkıyoruz Allahın izniyle, bugün de bavullar, gidecekler kalacaklar, ev temizliği derken çook işim var, hani diyorum işi olmayan yardıma gelse
canımm günaydın ne güzell tatil oh hamilesin bide hersey yolunda gidiyo tatlımm iyi yolculuklar...
Hanımlar günaydın :) bugün elimde kalan son gebelik testimi de yapayım dedim acaba son değerim katlandı mı bakayım anlamında, test kısmı ile kontrol kısmı ilk kez aynı koyulukta çıktı. demek ki değerim katlamış diye düşündüm inş da öyledir. hanımlar yarın sabah 6da yola çıkıyoruz Allahın izniyle, bugün de bavullar, gidecekler kalacaklar, ev temizliği derken çook işim var, hani diyorum işi olmayan yardıma gelse
Son iki gundur ortalarda yoktum. Bir kanama basladı, hastaneye yattım. Az sürdü ve gecti. Bugün taburcu olacağım. Kese iyi görünüyor. Doktorum çok iyi bir yere tutunduğunu ve kanama alanının da artık görünmediği söyledi. Arkadaşlar gerçekten ağlamaktan yorulmuştum. On gün rapor verdi. Yatıp duracağım. Haftasonu da dahil on gün çalışmayacağım. Sizlerle bol bol yazısabilirim. Hastaneye ilk yattığımda size yazmak istedim. O kadar aglıyordum ki ipad in ekranındai tuslarıgöremedim. Ellerim de titriyordu. Simdi taburcu olmak üzereyim. Diğer odalardan yeni doğan su kaplumbağalarının vızıltısı geliyor. Umarım bizler de o günleri görebiliriz.
Son iki gundur ortalarda yoktum. Bir kanama basladı, hastaneye yattım. Az sürdü ve gecti. Bugün taburcu olacağım. Kese iyi görünüyor. Doktorum çok iyi bir yere tutunduğunu ve kanama alanının da artık görünmediği söyledi. Arkadaşlar gerçekten ağlamaktan yorulmuştum. On gün rapor verdi. Yatıp duracağım. Haftasonu da dahil on gün çalışmayacağım. Sizlerle bol bol yazısabilirim. Hastaneye ilk yattığımda size yazmak istedim. O kadar aglıyordum ki ipad in ekranındai tuslarıgöremedim. Ellerim de titriyordu. Simdi taburcu olmak üzereyim. Diğer odalardan yeni doğan su kaplumbağalarının vızıltısı geliyor. Umarım bizler de o günleri görebiliriz.
Şu anda hastaneden çıkıyorum. Eve gidince görüşürüz. Lay lay lay...