En erken kacinci gunde test yapilmali

Nerdeyse tüm mesajları okudum yani :)
o kadar heyecanlı ilerlemiş ki konuşmalar, Allah'ım hissedilen her belirti yazılmış filan, çok tatlısınız kızlar inanın :)
hamile olan arkadaşlara ; Allah sağlıkla , sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin , sağlıklı , hayırlı birer evlat olsunlar inşaAllah size :)

ve andea ve emel , sizi özel takip ettim başta baya muhabbetiniz olduğu için ,

emelcim Allah dualarını kabul eylesin , Rabbim bebeğinin zamanını tayin etmiştir , sen çalışmalara devam , O nasip ettiyse olur biliyorsun , andea çok mutlu oldum inan , yani benimle bi yakınlığın yok belki ama sen hamile olabileceğini her belirtişinde ben heyecanlandım burda :KK70: Allah mutlu etsin sizleri her daim :)
:KK16:

o kadar heyecanlı ilerlemiş ki konuşmalar, Allah'ım hissedilen her belirti yazılmış filan, çok tatlısınız kızlar inanın :)
hamile olan arkadaşlara ; Allah sağlıkla , sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin , sağlıklı , hayırlı birer evlat olsunlar inşaAllah size :)

emelcim Allah dualarını kabul eylesin , Rabbim bebeğinin zamanını tayin etmiştir , sen çalışmalara devam , O nasip ettiyse olur biliyorsun , andea çok mutlu oldum inan , yani benimle bi yakınlığın yok belki ama sen hamile olabileceğini her belirtişinde ben heyecanlandım burda :KK70: Allah mutlu etsin sizleri her daim :)

canımm benim çok sağol, Allah hepimizi her daim mutlu etsin amin :KK66:

Ben de varım :KK43:

kızlarrrrr günaydın :) ömrümüzden bir gün daha geçti gitti.. tatile de bir gün daha yaklaştım :) artıkkk gitmek istiyorummm çook sıkıldımm :)

Çok az kalmış canim güle güle git rahatla mis gibi bi tatil yap bakalım. Yalnizz bebisine de iyi bak teyzelerinin aklı kalmasın :KK9:

sağol cnm inşallahhh iyi bakarım bebişe ama yalnız o da önce bana kesesini göstermesi lazım yoksa iyi de bakamam kötü de bakamam :)

sağol cnm inşallahhh iyi bakarım bebişe ama yalnız o da önce bana kesesini göstermesi lazım yoksa iyi de bakamam kötü de bakamam :)

Annesi onu o kadar bekledi göstermez mi hiç kesesini de gostercek kalp atışlarını da duyurcak size sizi görünce heyecanlancak hızlı hızli atcak kallbiiiii:KK52:

Annesi onu o kadar bekledi göstermez mi hiç kesesini de gostercek kalp atışlarını da duyurcak size sizi görünce heyecanlancak hızlı hızli atcak kallbiiiii:KK52:

inşallahhh cnm benimm :) o günleri bir an önce görebilsek ne vardı keşke :)

andean cımmm nasıl mutlu oldum anlatamam ama burdaki herkes gibi ben de demiştim :KK70: süper bi haber bu sen varya resmen bize umut oldun canım benim :KK66: inşallah darısı başımıza bütün arkadaşların :) bu arada benim de bat 12 Temmuz daha çok var :p

cnm çook teşekkür ederim.. dün gözümden kaçmış cevap verememişim sana :) darısı en kısa zamanda başınıza inşallahhh cnm :)

ayy canımm, maşaallah nazar değmesin sana ve bebeğine, çok güzel bir rakam,
hamilelik takviminde pek yakışmış.
Rabbim seni ve bebeğini korusun, dikkat et kendine canım.

sağolasın cnm.. Rabbim tez zamanda herkese nasip eder inşallah :)

kızlarrrrr günaydın :) ömrümüzden bir gün daha geçti gitti.. tatile de bir gün daha yaklaştım :) artıkkk gitmek istiyorummm çook sıkıldımm :)

günaydın kızlaaar nasılsınız? ben de geldim buralardayım :) ohh verimli bir gece daha geçti :KK70: asıl cuma günü çok önemli en yüksek olduğu zaman onu da iyi değerlendirirsem en mutlusu benim işte o zaman :p

inşallahhh cnm benimm :) o günleri bir an önce görebilsek ne vardı keşke :)

cnm çook teşekkür ederim.. dün gözümden kaçmış cevap verememişim sana :) darısı en kısa zamanda başınıza inşallahhh cnm :)

canım benim herşey çok güzel olacak bundan sonra artık rahatsın göbüşünde büyüyen bir bebiş var artık bundan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir :)) inşallah canım inşallah öyle olur dualarını eksik etme bizden :KK66: tatilini mutlu mesut yap ve en kısa zamanda aramıza dön güzel haberlerimizi seninle de paylaşmak isteriz :KK66:

bu arada andean cım bi sorum olacak sana :) hiç hissettin mi hamile olduğunu öğrenmeden önce :) burada belki temkinli yazıyorsundur içinden geçenleri merak ettim :)

günaydın kızlaaar nasılsınız? ben de geldim buralardayım :) ohh verimli bir gece daha geçti :KK70: asıl cuma günü çok önemli en yüksek olduğu zaman onu da iyi değerlendirirsem en mutlusu benim işte o zaman :p

günaydın canım ben de cumartesi pazarı değerlendircem inş. gelsin sağlıklı bebişlerr:)))))

günaydın kızlar kaldı 8 gün kasıklarımda ara ara agrı var ve karnımda sıskinlık adetime 8 gun var ıdrar da cıkarmı kı? Ben dayanamıycam yıne

negatıf cıkarsa da gec dollenmedir dıye kandırıcam kendımi neyapıyım artık ama varsa da cıkar heralde sılıkte olsa

X