canlarım içim rahat edecek ama şimdi değil :)
inş hamileyimdir cnm benim. daha doğrusu inşallah sağlıklı hamileyimdir. kimyasal, dış gebelik, boş gebelik olmadan. çook dua edin..
andean,
seninle BAT ımız aynı, ama bende hiç bir belirti yok
bu halde hamile olma ihtimalim yok heralde
sen bi kere olumsuzluk yasadığın için hep oyle olcak gibi hissediyosun düşünme yasandı bitti güzel seyler düşün...
cnm belirtilere aldanma hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var :) test yaptın mı peki cnm sen hiç?
Kızlar bişey sormak istiyorum kardesimle biraz önce dans falan ediyoduk egleniyoduk mezdeke açmış dayanamadimkarnında garip bi ağrı var ya ben testler negatif cikiyo diye rahat davranıyorum ama acab bişey mi var suclu hissettim şimdi kendimi (
yok yapmadım ya geçen ay kan testi bile yaptırmıştım 5 kez falan da idrar testi
bu sefer kararlıyım gecikme olmadan yapmıcam
cnm en iyisi o zaten beklemek. ben de öyle yapacaktım ama arkadaşlarımın bana kesin hamilesindir demelerine ve belirtilerime dayanamayarak bu sabah yaptım artık :) çook fena gaza gelirim haaa :)
yaa ben orayı kaçırmışım pozitif mi çıktııı
cnm en iyisi o zaten beklemek. ben de öyle yapacaktım ama arkadaşlarımın bana kesin hamilesindir demelerine ve belirtilerime dayanamayarak bu sabah yaptım artık :) çook fena gaza gelirim haaa :)
sen bi kere olumsuzluk yasadığın için hep oyle olcak gibi hissediyosun düşünme yasandı bitti güzel seyler düşün...
2. çizgi 3 dk içinde hemen belli oldu ama rengi malum olarak çook açıktı. yani silikti.
ama bak yaptığına değdi. biraz olsun için rahatlamıştır bence :) bende senden gaza gelip yaptım:))) ama malesef negatif çıktı. daha erken olduğu için de olabilir sonuçta daha 4 gün var. ama ben kendimi hazılradım hamile değilim bu ayda olmadı
cnmm senin için erken ama 4 günün var benim bugün yaptığım bile zar zor görünüyordu ne yaptın sen?
bence de canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun....
çok çokk sevindim daha iyi haberler ver bize inşallah
her zaman olumlu şeyler düşün cnm senin daha adete zamanın var aceleci davranma
sabahtan beri sersem gibiym yattığım yerde uyuyakalıyorum biraz da hassasım ondan acele ettim akıntı çok fazlaydı bir de bugün. ama malesef negatif çıktı. bu defa beni gerçekten üzdü.
cnm sen de yani dans mı edilir hiç :) akşam ben de arkadaşımın kına gecesine gideceğim kesin oynamamı isteyecekler ama oynamayacağım :)
sabahtan beri sersem gibiym yattığım yerde uyuyakalıyorum biraz da hassasım ondan acele ettim akıntı çok fazlaydı bir de bugün. ama malesef negatif çıktı. bu defa beni gerçekten üzdü.
Ya valla testler negatif çıktı diye hiç hamile gibi de hissetmiyorum kendimi. Neyse oturdum şimdi dinleniyorum bi daha yapmıcam sözzzz
Bata 2 gün mü vardı canım senin?sabahtan beri sersem gibiym yattığım yerde uyuyakalıyorum biraz da hassasım ondan acele ettim akıntı çok fazlaydı bir de bugün. ama malesef negatif çıktı. bu defa beni gerçekten üzdü.
tamam bak bir daha olmasın cnm :) bu arada cnm adetinden kaç gün geçti?