benim normalde 7 günü sürüyordu hafif akıntılarla ama çarşamba günü kesildi anlamadım hayırlısı bakalım :) tabi başlayalım bugünden itibaren benim yumurtlama tam 28ine denk gelio hesapladım da 24ünde yoğun bi şekilde başlıcaz bakalım takipteyiz
tatlım bişi dicem ben 17sinde hastalandım benim ne zman yogunlaşmam lazım nolur benimkinide hesaplar mısın:26:
canım 28 günde bir mi adet oluyor sun
evet canım ama 2 aydır 27 günde bir oldum
tatlım bişi dicem ben 17sinde hastalandım benim ne zman yogunlaşmam lazım nolur benimkinide hesaplar mısın:26:
MUHTEMELEN 30 yada 1 i yumurtlama günü canım. sen bundan 2 3 gün önce ve sonrasını değerlendr bence 28 inden başla 4 üne kadar falan deneyin :) ama ateş ölçerek daha garnti günü de hesaplayabilirsin.
tatlım emel vermiş cevabı o zaman sen de benden 3 gün sonra başla 27-28i gibi işte hadi bakalım bu ay olcak inşallah
Kızlar sabah midem bulanıyordu yine artık iyice sinir oldum. eğer hamileysem ondan bulanıyordur ya değilsem acaba bana neler oluyor diye düşündüm. dayanamadım idrar testi yaptım sabah evde. ilk 3 dkda 2. çizgi çok silik çıktı. 2 gün kaldı adetime. 2 güne bir tekrarlayayım diyorum. inş kimyasal olmaz.. hani pozitif görüp ardından bi kaç gün sonra adet olmam inş. gerçi geçen ay kimyasal gebelik yaşarken adetim 2 gün geciktikten sonra bile bu kadar silikti. inş iyi bi sonuç çıkar.. sevinemedim bile..ama merakım gitti artık rahatlıkla mide bulantısı yaşayabilirim..
Canım niye sevinemiyosun yaa silik de olsa 2. çizgi çıkmış işte hem daha erken o yüzden silik çıkmıştır. Ben senin hamile olduğuna inanıyorum ve de çok sağlıklı bir hamilelik geçirceksin inşallah 2 günde bir tekrarla bakalım testleri ayy çok heyecanlı yaa
cnm test yaparken aklıma gelen tek şey negatifi görecek olmam ve arkasından yaşayacağım şoktu. ben bile tahmin etmiyordum. erken sevinmek istemiyorum ama bir yandan da iyiki de test yapmışım diyorum.. çünkü bu kadar erken silik çıkması beni mutlu etti. Allahım hayırlı bir sonuç nasip et ya :)
cnm test yaparken aklıma gelen tek şey negatifi görecek olmam ve arkasından yaşayacağım şoktu. ben bile tahmin etmiyordum. erken sevinmek istemiyorum ama bir yandan da iyiki de test yapmışım diyorum.. çünkü bu kadar erken silik çıkması beni mutlu etti. Allahım hayırlı bir sonuç nasip et ya :)
tatlım emel vermiş cevabı o zaman sen de benden 3 gün sonra başla 27-28i gibi işte hadi bakalım bu ay olcak inşallah
Kızlar sabah midem bulanıyordu yine artık iyice sinir oldum. eğer hamileysem ondan bulanıyordur ya değilsem acaba bana neler oluyor diye düşündüm. dayanamadım idrar testi yaptım sabah evde. ilk 3 dkda 2. çizgi çok silik çıktı. 2 gün kaldı adetime. 2 güne bir tekrarlayayım diyorum. inş kimyasal olmaz.. hani pozitif görüp ardından bi kaç gün sonra adet olmam inş. gerçi geçen ay kimyasal gebelik yaşarken adetim 2 gün geciktikten sonra bile bu kadar silikti. inş iyi bi sonuç çıkar.. sevinemedim bile..ama merakım gitti artık rahatlıkla mide bulantısı yaşayabilirim..
canım benim belirtilerin de onu gösteriyor zaten ben dedim bak inşallah çıkıcak dediğim 6. hissim kuvvetlidir biraz deli gibi hissederim yoğunlaşıncaevet kesinlikle dene 2 gün sonra tekrar ohh ohh walla içim aydınlandı sayende sabah sabah
cnm benim çok sağol senin 6. hislerinle loto toto oynarız artık bu gidişle :) cnm inan ki Rabbim geçen ay yaşadıklarımı unutturuyo sanki :) geçen ay benle birlikte kimyasal gebelik geçiren bir arkadaşım vardı bu forumda. bu ay hamile kaldı yine ama doktor kimyasal demiş yine. o yüzden pek sevinmek istemiyorum.. haa bende de öyle olacak diye birşey yok ama önümdeki örneği es geçemiyorum..
demiştiiimmmmmmmmm andeaaannnnnnnnnnnnnnn sana beeennnbende öyle öğrendimmm iki gün önce silik çıktı ertesi günü daha koyulaştı kan verdim adetime bir gün vardı ve hamile olduğumu öğrendimmmm sen çok dikkat ediyorsun artık kendine bebişin tutunacakk sanaa
[QUOTE canımmm öncelikle çok çok sevndm... bence bir an önce kan testi yptır belki değer tahmininden daha yüksek çıkar. daha rahatlarsın hem tutunması için ilaç falan veriyorlarmış bence sen bir an önce kan tetsine koşşşşşşşşşş silik çıktıysa idrarda kanda baya yüksek çıkar.