En erken kacinci gunde test yapilmali

4 gün geçti canım ve karnım öyle bi şiş ki sanki 4 aylık hamileyim çevremdeki herkesin dikkatini çekiyo akıntım var sürekli ve sağ tarafımda arada batmalar devam ediyo ama testler negatif kafayı yicem :KK50::KK50::KK50::KK50:

benim de bugün ilk kez kasıklarımda batmalar oluyor. hiç olmazdı adet olurken bile.

akıntının fazla olması belki de rahmin temizlenmeye başladığının işareti.çünkü bebek yerleşirken oraso temizlenirmiş ve bu da akıntı olarak dışarı atılırmış. geçen ay bende de vardı akıntı. ama bu ay kuru gibiyim. çünkü kimyasal gebelikte rahim temizleniyo diyorlar. ona bağladım akıntının olmamasını.

bilmiyorum canım soğan suyunu içmiştim ya belki ondan olabilir. belki temizleniyordur bilmiyorum bana doktor yolu gözüküyor gibi tatile çıkmadan bir doktora uğrıcam

Ya valla testler negatif çıktı diye hiç hamile gibi de hissetmiyorum kendimi. Neyse oturdum şimdi dinleniyorum bi daha yapmıcam sözzzz:KK45::KK45::KK45::KK45:

aynen sanki bütün belirtiler gidiverecek gibi. ama ağrılarım devam ediyor bugün bel ağrısı da var. çürüdüm galiba ben :))))))

emelcim özel mesaj kutun dolduğu için msj gönderemiyorum sana. mesajları silmen gerekiyomuş

sildim canım ben pek anlamadığım için dolu kalmış :)

Bata 2 gün mü vardı canım senin?

yok canım 25 inde 4 gün var daha.

benim de bugün ilk kez kasıklarımda batmalar oluyor. hiç olmazdı adet olurken bile.
Ya bir de garip garip yerlerim seğirmeye başladı diz kapağım avuç içim gibi şu anda da çenem seğiriyor bunun bi alakası olabilir mi acaba hamişlikle

bilmiyorum canım soğan suyunu içmiştim ya belki ondan olabilir. belki temizleniyordur bilmiyorum bana doktor yolu gözüküyor gibi tatile çıkmadan bir doktora uğrıcam

aynen sanki bütün belirtiler gidiverecek gibi. ama ağrılarım devam ediyor bugün bel ağrısı da var. çürüdüm galiba ben :))))))

sildim canım ben pek anlamadığım için dolu kalmış :)

yok canım 25 inde 4 gün var daha.

Daha çok erkenmiş canım o yüzden testi pek dikkate alma moralini hiç bozma bak bana 4 gün geçti hala negatif hala da içten içe umudum var:KK9:

Ya bir de garip garip yerlerim seğirmeye başladı diz kapağım avuç içim gibi şu anda da çenem seğiriyor bunun bi alakası olabilir mi acaba hamişlikle
hormonlar tüm vücutta dengesizlikler yaratabilirmiş canım yani olabilirrrrr

Daha çok erkenmiş canım o yüzden testi pek dikkate alma moralini hiç bozma bak bana 4 gün geçti hala negatif hala da içten içe umudum var:KK9:

sağolun desteğiniz için walla :KK43:((( beklicem artık çarşambaya kadar gecikmeden tekrarlamam testi canım çünkü bugün çok üzüldüm

sağolun desteğiniz için walla :KK43:((( beklicem artık çarşambaya kadar gecikmeden tekrarlamam testi canım çünkü bugün çok üzüldüm

Sabırsız davranıyoruz ama negatif sonuç görmek daha kötü aslında o yüzden sabredelim arkadaşlarr inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberleri alırızz:nazar::nazar::nazar:

kim sana test yap dedi akıllım yaa kendi kendini üzmüşsün işte

:KK43:(((((((((((( pardon ablacım :KK43:((( ders oldu walla ne bileyim yaaaaaaaaaaaa yaptım bir hataaaaaa

Sabırsız davranıyoruz ama negatif sonuç görmek daha kötü aslında o yüzden sabredelim arkadaşlarr inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberleri alırızz:nazar::nazar::nazar:
aynen canım inşallaahhhhh

Kızlar biz bebiş için karar verdiğimizde görümcem de bana denemelere başladıklarını söyledi ama ben ona söylemedim olmaz falan diye şimdi o hamileymiş o kadar çok sevindim ki kendim hamileymişim gibi görümcem dediğime bakmayın çocukluk arkadaşım ve kardeşim gibidir. Ama içim cız etmedi desem yalan olur biraz kıskandım mı desem ne desem bilemiyorum ama ne biliyim işte böyle hissettiğim için kendimi kötü hissettim sonradan ama napıyım elimde değil:KK5::KK5::KK5::KK5:

bi daha kendini üzecek şeyler yapma cnm

tamamdırrrr:)

Kızlar biz bebiş için karar verdiğimizde görümcem de bana denemelere başladıklarını söyledi ama ben ona söylemedim olmaz falan diye şimdi o hamileymiş o kadar çok sevindim ki kendim hamileymişim gibi görümcem dediğime bakmayın çocukluk arkadaşım ve kardeşim gibidir. Ama içim cız etmedi desem yalan olur biraz kıskandım mı desem ne desem bilemiyorum ama ne biliyim işte böyle hissettiğim için kendimi kötü hissettim sonradan ama napıyım elimde değil:KK5::KK5::KK5::KK5:

canıımm kendini hiç kötü hissetme kıskanmak değil de bu imrenmek yerinde olmayı istemek. hepimiz yaşıyoruz bunu. ama seviniyoruz da aynı zaman da dimi? o yüzden kıskanmıyoruz bizde onların yerinde olmayı isitoyruz o kadar. ben de kmseye söylemedm canım soran herkese daha erken diyorum. anneme bile ... üzülür diye korkuyorum çünkü. bir de sorulsun istemiyorum o zaman daha da telaş yaparım iyi ki de dememişim. hamile kalana kadar da demicem.

evet ben de soranlara daha düşünmüyoruz diyorum hamiş olursam inşallah o zaman söylerim. Evet aslında yerinde olmayı istemek daha doğru bir tanım oldu zaten asla görümcem hakkında kötü düşünmem de ne biliyim ilk duyunca acayip sevindim sonradan öyle hissedince kötü oldum ama kötü olcak bişi yok ya zamanı gelince bizim de meleğimiz gelcek:KK34::KK34::KK34:

evet ben de soranlara daha düşünmüyoruz diyorum hamiş olursam inşallah o zaman söylerim. Evet aslında yerinde olmayı istemek daha doğru bir tanım oldu zaten asla görümcem hakkında kötü düşünmem de ne biliyim ilk duyunca acayip sevindim sonradan öyle hissedince kötü oldum ama kötü olcak bişi yok ya zamanı gelince bizim de meleğimiz gelcek:KK34::KK34::KK34:

kesinlikle canım ya....

:KK43:(((((((((((( pardon ablacım :KK43:((( ders oldu walla ne bileyim yaaaaaaaaaaaa yaptım bir hataaaaaa

aynen canım inşallaahhhhh

cnm normal şeyler bunlar aslında. benim de görümcem hamile olduğunu söyledi ben kimyasal geçirirken. kayınvalidem de siz düşünmüyo musunuz dedi bana :) ben de nasipse seneye düşünüyoruz önce ablam büyütsün bebişi dedim :)

bunlar gündelik şeyler cnm. o görümcen olmazdı yolda gördüğün bi bayan da olabilirdi. artık her yerde hamişler görücez alışmamız lazım :)

X