cnm normal şeyler bunlar aslında. benim de görümcem hamile olduğunu söyledi ben kimyasal geçirirken. kayınvalidem de siz düşünmüyo musunuz dedi bana :) ben de nasipse seneye düşünüyoruz önce ablam büyütsün bebişi dedim :)
bunlar gündelik şeyler cnm. o görümcen olmazdı yolda gördüğün bi bayan da olabilirdi. artık her yerde hamişler görücez alışmamız lazım :)
Kızlar siz folik asit kullanıo musunuz bütün hamile arkadaşlarım kullan dedi ama aile hekimim 3 günde bir al dedi kimi doktorlar öneriyor kimisi önermiyor biz ortasını yapalım dedi siz ne düşünüosunuz bu konuda?
Ben kullanıyorum ama kansızlık için vermişti doktor ama okuduğum kadariyla hep veriyomus doktorlar
Kızlar misafirliğe geldim evdeki kadın hamile misin sen dedi gobegime bakarak
Kızlar siz folik asit kullanıo musunuz bütün hamile arkadaşlarım kullan dedi ama aile hekimim 3 günde bir al dedi kimi doktorlar öneriyor kimisi önermiyor biz ortasını yapalım dedi siz ne düşünüosunuz bu konuda?
Kızlar misafirliğe geldim evdeki kadın hamile misin sen dedi gobegime bakarak
cnm ben kimyasal geçirirken doktor adet döneminde gel demişti. aslında vermeyecekti bana ama ben yazdırdım. zaten benim doktorum bebek istemeden önce sorduğumda da kullanmana gerek yok diyordu ama faydalı birşey gerçekten. doktorlara bakma bu kanıtlanmış bir doğru. ben de 29 mayıstan beri kullanıyorum günde 1 tane alıyorum. Folic asit adı.
1 ay önce bende kullandım 1 kutu ama sonra arkadaşım 3 4 aylık hamle doktor ona gerek yok demiş vermemiş bende bıraktım
Kullanmak lazım doğru söylüyosun peki hamile kaldıktan sonra devam edecek misin?
Yaa işte bilemiyorum bende unutkanlık var biraz belki ona da iyi gelir diye devam ediyorum 3 günde bir almaya
Yaa işte bilemiyorum bende unutkanlık var biraz belki ona da iyi gelir diye devam ediyorum 3 günde bir almaya
Kızlar kına gecesinden geliyorum zorla da olsa 3 dk oynattılar beni. acaba kötü birşey olmuş mudur bana yaa içime kötü bir his girdi :)
unutkanlık bende de var y bende alayım o zaman tekrar....
canım rahat ol birşey olmaz. insanlar tarlalarda çalışıyor, sıcağın altında kalıyor. deli gbi koşturuyor ağır yük taşıyor. koruyan mevlam gene koruyorr... o yüzden takılma dua et sadec... pimpirikli olma :)))))
:) içine doğmuş kadının
diyeydin ya cnm nerden anladın diye :) hadi bakalım senden de alacağız herhalde bu gidişle bir bebek haberi yakında inşallah :)
Kızlar kına gecesinden geliyorum zorla da olsa 3 dk oynattılar beni. acaba kötü birşey olmuş mudur bana yaa içime kötü bir his girdi :)
cnm hamile kaldıktan sonra da kullanılmaya devam edecek. ben de devam edeceğim.
cnm kullanmaya başla bence de en kısa zamanda
İnşallah canım ya evde 3 kadın vardı 2 si 7 aylık hamiş bi de ben... Kadının biri 42 yaşındaydı hamileyim dedi inanmadım bildiğin 7 aylık olmuş hiç belli değil