En erken kacinci gunde test yapilmali

Dışarda görünce hiç öyle hissetmiyorum ama aileden biri olunca farklı oluyomuş. Neyse o da bizim bebişimizz

Kızlar siz folik asit kullanıo musunuz bütün hamile arkadaşlarım kullan dedi ama aile hekimim 3 günde bir al dedi kimi doktorlar öneriyor kimisi önermiyor biz ortasını yapalım dedi siz ne düşünüosunuz bu konuda?

Ben kullanıyorum ama kansızlık için vermişti doktor ama okuduğum kadariyla hep veriyomus doktorlar

Kızlar misafirliğe geldim evdeki kadın hamile misin sen dedi gobegime bakarak

cnm ben kimyasal geçirirken doktor adet döneminde gel demişti. aslında vermeyecekti bana ama ben yazdırdım. zaten benim doktorum bebek istemeden önce sorduğumda da kullanmana gerek yok diyordu ama faydalı birşey gerçekten. doktorlara bakma bu kanıtlanmış bir doğru. ben de 29 mayıstan beri kullanıyorum günde 1 tane alıyorum. Folic asit adı.

Kullanmak lazım doğru söylüyosun peki hamile kaldıktan sonra devam edecek misin?

1 ay önce bende kullandım 1 kutu ama sonra arkadaşım 3 4 aylık hamle doktor ona gerek yok demiş vermemiş bende bıraktım

1 ay önce bende kullandım 1 kutu ama sonra arkadaşım 3 4 aylık hamle doktor ona gerek yok demiş vermemiş bende bıraktım

Yaa işte bilemiyorum bende unutkanlık var biraz belki ona da iyi gelir diye devam ediyorum 3 günde bir almaya

Kullanmak lazım doğru söylüyosun peki hamile kaldıktan sonra devam edecek misin?

cnm hamile kaldıktan sonra da kullanılmaya devam edecek. ben de devam edeceğim.

Yaa işte bilemiyorum bende unutkanlık var biraz belki ona da iyi gelir diye devam ediyorum 3 günde bir almaya

cnm kullanmaya başla bence de en kısa zamanda

Kızlar kına gecesinden geliyorum zorla da olsa 3 dk oynattılar beni. acaba kötü birşey olmuş mudur bana yaa içime kötü bir his girdi :)

unutkanlık bende de var y bende alayım o zaman tekrar....

Kızlar kına gecesinden geliyorum zorla da olsa 3 dk oynattılar beni. acaba kötü birşey olmuş mudur bana yaa içime kötü bir his girdi :)

canım rahat ol birşey olmaz. insanlar tarlalarda çalışıyor, sıcağın altında kalıyor. deli gbi koşturuyor ağır yük taşıyor. koruyan mevlam gene koruyorr... o yüzden takılma dua et sadec... pimpirikli olma :)))))

cnm doğru söylüyosun.. tamma rahatlatıyorum kendimi :)

diyeydin ya cnm nerden anladın diye :) hadi bakalım senden de alacağız herhalde bu gidişle bir bebek haberi yakında inşallah :)

Ayy ağzından bal damlıyo canım yaa ben de yarın evde test yapmaya karar verdim tekrar. Bende silik çizgi çıkıyo ama 1-2 saat sonra o da geçersiz sayılıyo zaten ama o çizgi neden çıkıyo anlamadım

cnm hamile kaldıktan sonra da kullanılmaya devam edecek. ben de devam edeceğim.

cnm kullanmaya başla bence de en kısa zamanda

Kullanıyorum cnm ama hergün değil 13 temmuzda doğum için belirledğm bi doktor var ona gitcem inşallah benim bi de kalsiyum dolayı sürekli kontrol altında olmam lazımmış o yüzden bildiğim bi dktr olsun istiyorum arkadaşım o doktora gitti ve çok memnun kaldı özel hhastane ama değer bebişlere :)

Son düzenleme:
İnşallah canım ya evde 3 kadın vardı 2 si 7 aylık hamiş bi de ben... Kadının biri 42 yaşındaydı hamileyim dedi inanmadım bildiğin 7 aylık olmuş hiç belli değil

Maşallah yaa 42 yaşında süper walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…