En erken kacinci gunde test yapilmali

cnm kan testi vermek için erken. bir de görev yaptığım yerde haftada bir gün kan veriliyo o da değişiyo bazen çarşamba bazen cuma oluyor. kendime dikkat ediyorum yeni yerleştiyse zaten o yüzden anca anca yükselecektir. o kadar da acele etmiyim emelim :)

ben daha çok heyecan yaptım senden galibaaaa:))) ben olsam dayanamazdımmmm:)[/QUOTE]

ahhh cnm benim benden daha heyecanlı olacaksın tabi sen :) benim geçen ayki silik çıktığındaki heyecanımı görseydin uçuyordum :KK70: işte ne kadar uçtuysa o kadar düştüm sonra :)) ondan pek havalanamıyorum yukarılara :KK70:

silik çizgi bile ne güzel bi heyecandır:) bak bugün cuma hamilesin inş. canım benim:KK49:

inş cnm :) kullanmakta olduğum agnucastonu (hayıt tohumu ilacını) bıraktım içmeyi. doktor adetin gecikince bırak demişti muhtemel gebelik için. silik görünce artık almayacağım ilaç milaç..

kızlar biraz önce ananenle konustum tontondur kendisi bana bi dua öğretti:)) hemen sizede söyliyim abdest alıp 1000 kere ya şafi dicez:)) çok iyi ne dilersen olur dedi hem bugün cuma :) yapalım bakalım allah büyüktür...

kızlar biraz önce ananenle konustum tontondur kendisi bana bi dua öğretti:)) hemen sizede söyliyim abdest alıp 1000 kere ya şafi dicez:)) çok iyi ne dilersen olur dedi hem bugün cuma :) yapalım bakalım allah büyüktür...

cnm 1297 tane de ya Varis çekersen çocuğun olurmuş :) ben çekmedim ama çekelim ya.. :)

biraz atlamış gibi oldum ama :)))

canımmm öncelikle çok çok sevndm... bence bir an önce kan testi yptır belki değer tahmininden daha yüksek çıkar. daha rahatlarsın hem tutunması için ilaç falan veriyorlarmış bence sen bir an önce kan tetsine koşşşşşşşşşş silik çıktıysa idrarda kanda baya yüksek çıkar.

yok canım öyle düşünme ha sen ha ben ne farkeder sonuçta birbirimize yardım ediyoruz sıkıntı yapma :KK66:

cnm benim çok sağol senin 6. hislerinle loto toto oynarız artık bu gidişle :) cnm inan ki Rabbim geçen ay yaşadıklarımı unutturuyo sanki :) geçen ay benle birlikte kimyasal gebelik geçiren bir arkadaşım vardı bu forumda. bu ay hamile kaldı yine ama doktor kimyasal demiş yine. o yüzden pek sevinmek istemiyorum.. haa bende de öyle olacak diye birşey yok ama önümdeki örneği es geçemiyorum..

ayy yok tatlım o işlerde tutmuyo 6.hislerim :KK70: canım inşallah bebişinin haberini aldığında hiç bişi hatırlamıcaksın geçen ayla ilgili :KK66:

evet canım ben işyerindeyim eve gidince yapıcam inşallah :KK66: teşekkürler tatlım :)

evet canım ben işyerindeyim eve gidince yapıcam inşallah :KK66: teşekkürler tatlım :)[/QUOTE]

bende iş yerimdeyim akşam yapalım:)

Kızlar bi kaç gündür fark ettiğim bişiy var, göbeğimin biraz aşağısından başlayıp aşağıya doğru uzanan kahverengi bir çizgi var. 6 cm uzunluğunda. eskiden o çizgi yoktu. hamilelikte çıkıyomuş ama 3. aydan başlayarak. gerçi kimilerinde çok erken çıkıyormuş bu ama anlamadım. karşıdan belli olacak kadar da koyu biraz..

Kızlar bi kaç gündür fark ettiğim bişiy var, göbeğimin biraz aşağısından başlayıp aşağıya doğru uzanan kahverengi bir çizgi var. 6 cm uzunluğunda. eskiden o çizgi yoktu. hamilelikte çıkıyomuş ama 3. aydan başlayarak. gerçi kimilerinde çok erken çıkıyormuş bu ama anlamadım. karşıdan belli olacak kadar da koyu biraz..

bak tüm işaretler hamile oldugunu gösteriyor inş.da hamilesindir:)

canım gerçekten bütün belirtiler var sende... ARTIK için rahat olsunnnnn:)))

canım gerçekten bütün belirtiler var sende... ARTIK için rahat olsunnnnn:)))

canlarım içim rahat edecek ama şimdi değil :)

bak tüm işaretler hamile oldugunu gösteriyor inş.da hamilesindir:)

inş hamileyimdir cnm benim. daha doğrusu inşallah sağlıklı hamileyimdir. kimyasal, dış gebelik, boş gebelik olmadan. çook dua edin..

X