- 26 Eylül 2012
- 285
- 148
öyle cnm benim gerçekten de çıkmadık candan ümit kesilmez :)
Ümiti umut yapmayı başarmışım tebrik ettim kendimi şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle cnm benim gerçekten de çıkmadık candan ümit kesilmez :)
Ümiti umut yapmayı başarmışım tebrik ettim kendimi şu an
ne farkedecek cnm :) ben ona dikkat bile etmedim çünkü anlamam gerekeni anlamışım :)
Canım senle ikimizin rahatsızlıkları da aynı hep bende de var o reflü denen illetten üniden beri çekiyorum hatta bi ara ülsere bile çevirmişti bu ara yine reflüye çevirdi sanırım bi de sen de karadenizlisin sanırım genelde guatr ordan çıkıo
evde 6 tane gebelik testim var diyordum birinin içi boş çıktı geçen ay yapmışım ve yaptığımı unutmuşum :) pazar günü yapmaya başlayayım diyorum cnm sence napayım ya?
cnm emel eskişehirli :) reflü üniversite yıllarında çoktu bende ve 4 senedir ilk kez 4 gün önce bir günlüğüne gene oldu.
benm sol yanım cidden bazen çok batıyor. bir de şuan bulantım var neden bilmiyorum. moralim bozuk sanki depresyona girmişim gibi hissediyorum. hassasım sürekli eşime trip yapasaım geliyor :)))emelcim cnm sol yanın ağrırsa kızın, sağ yanın ağrırsa oğlun olacak dermiş eskiler :) sanırım dünür olabiliriz artık benim de sağ tarafımdan çook hafif gelip gidiyo bazen :)
Haklısın canım gerisi hikaye zaten boşversene pehh :))) canım benim ziller çalık iyi geceler öpüorum umarım yarın yine hamile haberleri alırız bol bol walla moral oluo bana :)
ülser var malesef bir türlü kurtulamdığım. eve karadenizli değilim ama guatr m var ((
mantıklı canım ya zaten pazar gelmezse pazartesi sabah ilk idrarla başla bence öyle daha rahat çıkıyormuş ya. bende çarşamba ilk idrarla başlıcam bendede 7 8 tane olması lazım :)) sonra gün aşırı yaparız artık.
inşallah cnm ya :)
benm sol yanım cidden bazen çok batıyor. bir de şuan bulantım var neden bilmiyorum. moralim bozuk sanki depresyona girmişim gibi hissediyorum. hassasım sürekli eşime trip yapasaım geliyor :)))
Canlar benim bu aralar işlerim yoğun fazla giremiyorum gün içinde ama aklım sizde andean ve emelcimm güzel haberler bekliyorum sizden :) dreamm00 seninle beraber sayıcaz bu ay batı :)) hamiş olduğunu öğrenen arkadaşları da tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah
Ben de bi sonraki aya kaldım diyorum ama hala adet olmadım testler de negatif ne dusunecegimi şaşırdım
Ben de bi sonraki aya kaldım diyorum ama hala adet olmadım testler de negatif ne dusunecegimi şaşırdım
Geçen kan testi verdiğimde kan alan kadın sağolsun kolumu mosmor yaptı hala geçmedi düşün bi de yine negatif çıkar diye zorlamak istemiyorum aslında. Ama pazartesi hala gelmemiş olursa kesin giderimbir daha mı kan testi denesen canım?
sen suan biraz rahatlamaya calış bak bir sürü güzel belirti var inş güzel haberini alıcaz:)
Geçen kan testi verdiğimde kan alan kadın sağolsun kolumu mosmor yaptı hala geçmedi düşün bi de yine negatif çıkar diye zorlamak istemiyorum aslında. Ama pazartesi hala gelmemiş olursa kesin giderim
kuzum adetim bitmek üzere hızla calışmalara baslayalım aynen takip beraber:)))
bence de canım şimdi ne kadar gecikti?
Hepimiz için hayırlısı canim insallahh hayırlı haberler veririm hepinize gerçi hiç sanmıyorumbence de kan testini bi daha yaptır canım hayırlısı olsun