En erken kacinci gunde test yapilmali

ne farkedecek cnm :) ben ona dikkat bile etmedim çünkü anlamam gerekeni anlamışım :)

Haklısın canım gerisi hikaye zaten boşversene pehh :))) canım benim ziller çalık iyi geceler öpüorum umarım yarın yine hamile haberleri alırız bol bol walla moral oluo bana :)

Canım senle ikimizin rahatsızlıkları da aynı hep bende de var o reflü denen illetten üniden beri çekiyorum hatta bi ara ülsere bile çevirmişti bu ara yine reflüye çevirdi sanırım bi de sen de karadenizlisin sanırım genelde guatr ordan çıkıo

ülser var malesef bir türlü kurtulamdığım. eve karadenizli değilim ama guatr m var :KK43:((

evde 6 tane gebelik testim var diyordum birinin içi boş çıktı geçen ay yapmışım ve yaptığımı unutmuşum :) pazar günü yapmaya başlayayım diyorum cnm sence napayım ya?

cnm emel eskişehirli :) reflü üniversite yıllarında çoktu bende ve 4 senedir ilk kez 4 gün önce bir günlüğüne gene oldu.

mantıklı canım ya zaten pazar gelmezse pazartesi sabah ilk idrarla başla bence öyle daha rahat çıkıyormuş ya. bende çarşamba ilk idrarla başlıcam bendede 7 8 tane olması lazım :)) sonra gün aşırı yaparız artık.

emelcim cnm sol yanın ağrırsa kızın, sağ yanın ağrırsa oğlun olacak dermiş eskiler :) sanırım dünür olabiliriz artık benim de sağ tarafımdan çook hafif gelip gidiyo bazen :)
benm sol yanım cidden bazen çok batıyor. bir de şuan bulantım var neden bilmiyorum. moralim bozuk sanki depresyona girmişim gibi hissediyorum. hassasım sürekli eşime trip yapasaım geliyor :)))

Haklısın canım gerisi hikaye zaten boşversene pehh :))) canım benim ziller çalık iyi geceler öpüorum umarım yarın yine hamile haberleri alırız bol bol walla moral oluo bana :)

cnm inş hamişlik haberi verebiliriz sana :) nasipse bat a 2 günüm kaldı :)

ülser var malesef bir türlü kurtulamdığım. eve karadenizli değilim ama guatr m var :KK43:((

mantıklı canım ya zaten pazar gelmezse pazartesi sabah ilk idrarla başla bence öyle daha rahat çıkıyormuş ya. bende çarşamba ilk idrarla başlıcam bendede 7 8 tane olması lazım :)) sonra gün aşırı yaparız artık.

inşallah cnm ya :)

benm sol yanım cidden bazen çok batıyor. bir de şuan bulantım var neden bilmiyorum. moralim bozuk sanki depresyona girmişim gibi hissediyorum. hassasım sürekli eşime trip yapasaım geliyor :)))

eee şu an hormonlar da dengesiz :) insan ne yapacağını şaşırıyor :KK70: eşlerimiz nerenin kulu yoksun yazık onlara :)

Kızlar mide bulantımdan uyuyamadım yine. 6da wcye kalkmıştım hala uyku yok.. uyuyamıyorum artık mide bulantısından

Canlar benim bu aralar işlerim yoğun fazla giremiyorum gün içinde ama aklım sizde andean ve emelcimm güzel haberler bekliyorum sizden :) dreamm00 seninle beraber sayıcaz bu ay batı :)) hamiş olduğunu öğrenen arkadaşları da tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah :KK66:

kuzum adetim bitmek üzere hızla calışmalara baslayalım aynen takip beraber:)))

Ben de bi sonraki aya kaldım diyorum ama hala adet olmadım testler de negatif ne dusunecegimi şaşırdım :KK43:

bir daha mı kan testi denesen canım?
Geçen kan testi verdiğimde kan alan kadın sağolsun kolumu mosmor yaptı hala geçmedi düşün bi de yine negatif çıkar diye zorlamak istemiyorum aslında. Ama pazartesi hala gelmemiş olursa kesin giderim

sen suan biraz rahatlamaya calış bak bir sürü güzel belirti var inş güzel haberini alıcaz:)

Inşallah canim yaa ama son günler biraz stresli geciyo ondan da gecikmiş olabilir adetim çünkü hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum gerçi belirtiler var ama neye yorcagimi şaşırdım stres mi bebis mi :18:

Geçen kan testi verdiğimde kan alan kadın sağolsun kolumu mosmor yaptı hala geçmedi düşün bi de yine negatif çıkar diye zorlamak istemiyorum aslında. Ama pazartesi hala gelmemiş olursa kesin giderim

bence de canım şimdi ne kadar gecikti?

kuzum adetim bitmek üzere hızla calışmalara baslayalım aynen takip beraber:)))

benim normalde 7 günü sürüyordu hafif akıntılarla ama çarşamba günü kesildi anlamadım hayırlısı bakalım :) tabi başlayalım bugünden itibaren benim yumurtlama tam 28ine denk gelio hesapladım da 24ünde yoğun bi şekilde başlıcaz bakalım takipteyiz :KK70:

bence de canım şimdi ne kadar gecikti?

Doğum kontrol hapina başlamadan önce 28 günde bir oluyordu 8ay kullandım ışte bu ilk periyodun ben yine 28 güne gore hesapladim o zaman 4 gün geçmiş oluyor. Ama belki haptan sonra günü degismistir onu da bilmiyorum

X