En erken kacinci gunde test yapilmali

canlarım içim rahat edecek ama şimdi değil :)

inş hamileyimdir cnm benim. daha doğrusu inşallah sağlıklı hamileyimdir. kimyasal, dış gebelik, boş gebelik olmadan. çook dua edin..

sen bi kere olumsuzluk yasadığın için hep oyle olcak gibi hissediyosun düşünme yasandı bitti güzel seyler düşün...:KK3:

Kızlar bişey sormak istiyorum kardesimle biraz önce dans falan ediyoduk egleniyoduk mezdeke açmış dayanamadim:KK16: karnında garip bi ağrı var ya ben testler negatif cikiyo diye rahat davranıyorum ama acab bişey mi var suclu hissettim şimdi kendimi :KK43:(

Kızlar bişey sormak istiyorum kardesimle biraz önce dans falan ediyoduk egleniyoduk mezdeke açmış dayanamadim:KK16: karnında garip bi ağrı var ya ben testler negatif cikiyo diye rahat davranıyorum ama acab bişey mi var suclu hissettim şimdi kendimi :KK43:(

cnm sen de yani dans mı edilir hiç :) akşam ben de arkadaşımın kına gecesine gideceğim kesin oynamamı isteyecekler ama oynamayacağım :)

yok yapmadım ya geçen ay kan testi bile yaptırmıştım 5 kez falan da idrar testi:nazar:
bu sefer kararlıyım gecikme olmadan yapmıcam:KK20:

cnm en iyisi o zaten beklemek. ben de öyle yapacaktım ama arkadaşlarımın bana kesin hamilesindir demelerine ve belirtilerime dayanamayarak bu sabah yaptım artık :) çook fena gaza gelirim haaa :)

cnm en iyisi o zaten beklemek. ben de öyle yapacaktım ama arkadaşlarımın bana kesin hamilesindir demelerine ve belirtilerime dayanamayarak bu sabah yaptım artık :) çook fena gaza gelirim haaa :)

ama bak yaptığına değdi. biraz olsun için rahatlamıştır bence :) bende senden gaza gelip yaptım:))) ama malesef negatif çıktı. daha erken olduğu için de olabilir sonuçta daha 4 gün var. ama ben kendimi hazılradım hamile değilim bu ayda olmadı :KK43:

sen bi kere olumsuzluk yasadığın için hep oyle olcak gibi hissediyosun düşünme yasandı bitti güzel seyler düşün...:KK3:

bence de canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun....

ama bak yaptığına değdi. biraz olsun için rahatlamıştır bence :) bende senden gaza gelip yaptım:))) ama malesef negatif çıktı. daha erken olduğu için de olabilir sonuçta daha 4 gün var. ama ben kendimi hazılradım hamile değilim bu ayda olmadı :KK43:

cnmm senin için erken ama 4 günün var benim bugün yaptığım bile zar zor görünüyordu ne yaptın sen?

bence de canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun....

her zaman olumlu şeyler düşün cnm senin daha adete zamanın var aceleci davranma

her zaman olumlu şeyler düşün cnm senin daha adete zamanın var aceleci davranma

sabahtan beri sersem gibiym yattığım yerde uyuyakalıyorum biraz da hassasım ondan acele ettim akıntı çok fazlaydı bir de bugün. ama malesef negatif çıktı. bu defa beni gerçekten üzdü.

sabahtan beri sersem gibiym yattığım yerde uyuyakalıyorum biraz da hassasım ondan acele ettim akıntı çok fazlaydı bir de bugün. ama malesef negatif çıktı. bu defa beni gerçekten üzdü.

akıntının fazla olması belki de rahmin temizlenmeye başladığının işareti.çünkü bebek yerleşirken oraso temizlenirmiş ve bu da akıntı olarak dışarı atılırmış. geçen ay bende de vardı akıntı. ama bu ay kuru gibiyim. çünkü kimyasal gebelikte rahim temizleniyo diyorlar. ona bağladım akıntının olmamasını.

cnm sen de yani dans mı edilir hiç :) akşam ben de arkadaşımın kına gecesine gideceğim kesin oynamamı isteyecekler ama oynamayacağım :)

Ya valla testler negatif çıktı diye hiç hamile gibi de hissetmiyorum kendimi. Neyse oturdum şimdi dinleniyorum bi daha yapmıcam sözzzz:KK45::KK45::KK45::KK45:

emelcim özel mesaj kutun dolduğu için msj gönderemiyorum sana. mesajları silmen gerekiyomuş

tamam bak bir daha olmasın cnm :) bu arada cnm adetinden kaç gün geçti?

4 gün geçti canım ve karnım öyle bi şiş ki sanki 4 aylık hamileyim çevremdeki herkesin dikkatini çekiyo akıntım var sürekli ve sağ tarafımda arada batmalar devam ediyo ama testler negatif kafayı yicem :KK50::KK50::KK50::KK50:

X