En erken kacinci gunde test yapilmali

ay inşallah canım ya inşallah öyledir diyorum batmalar geçmiyor çünkü koyuluk ve bulanıklık ta var su içiyorum normlde içtiğimde rengi açılır ama hiç açılma yok

annemle konustum bugün stres yapma streste engeller dedi valla anne sözü dinlemek lazım bende üstüne düşmemeye calısıcam bu adetimden sonra hepimiz için hayırlısı olsun:)

öyle cnm ya nereye kadar valla. çıkmadık candan ümit kesilmez. bundan sonraki sloganım bu :)

ay inşallah canım ya inşallah öyledir diyorum batmalar geçmiyor çünkü koyuluk ve bulanıklık ta var su içiyorum normlde içtiğimde rengi açılır ama hiç açılma yok

cnm benim idrarım su gibi berrak resmen :) inceledim ilk idrarım sarıydı malum gece bekleyince ama sonrakiler hep beyazdı.

cnm benim idrarım su gibi berrak resmen :) inceledim ilk idrarım sarıydı malum gece bekleyince ama sonrakiler hep beyazdı.

bende hiç berraklamşam yok 2 gündür canım o kadar çok su içtim bugün hala aynı.

bence kan testi yaptırmalısın belirtiler hemen hemen aynı bugün seminerde oturamadım bel ağrısından

belirsizlik zaten en kötüsü bence ben bıktım acabalarla yaşamaktan bugün kan testini bile dşündüm ama hayal kırıkklığını göze alamadım en güzeli adeti beklemek gelirse zaten hayal kırklığı bana olur en azından eşime olmaz. yoksa o da üzülüuor

cnm ya acele etmeyelim üzülmeyelim. beklemenin heyecanı bile ayrı boşver.

ah bir de düşünmememk kafaya takmamak elinde olsa insanın

öyle cnm ya. ben bugün kendime iş bulcam kafaya takmamak için belirti aramamak için. zaten 5ten beri ayaktayım öğle namazından sonra 2 saat uyuyup kalkıp yemek yapayım. mide bulantısından hiçbirşeyden anlamıyorum şu an bile.

öyle cnm ya nereye kadar valla. çıkmadık candan ümit kesilmez. bundan sonraki sloganım bu :)

güzel slogan tuttum ben bunu bu arada canım mesajına cevap veremedim daha msj atamıyorum çook çook çook teşekkür ederim Allah bütün dualarımızı kabul eder inşallah :)

emelcimm bence de bekle az kaldı sabırlı ol kendine uğraş bul dediğin gibi eşin de üzülmesin yazık :)

karnım adet olacakmışım gibi sancıyor sabahtan beri ama ne gelen var ne giden. 24 günde bir adet görmek normal midir ya. bu kürtaj mahvetti tüm dengemi. gerçi doktor 3-4 ayda ancak düzene girer dedi ama bilmiyorum rahim yapışıklığından korkmaya başladım. kırmızlar 1 gün içinde gelmezse hamileyim 1 gün içinde gelirse bu ay olmadı demektir. hamileliktede böyle sancılar olmuştu sürekli tuvalete gidiyordum ama beklenmeyen adet gelmemişti.

benim 21 eylülde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. ozamandan beri bekliyorum. idrar testinde negatif cıkıyor. bugün fazla kasık ağrım yok. soğan suyu içiyordum 2 aydır. inşallah hamileyimdir.

bence kan testi yaptırmalısın belirtiler hemen hemen aynı bugün seminerde oturamadım bel ağrısından

off canım korkuyorum yaaa. senin adetin ne zmaan benim düzensiz zaten

selamm kızlar sabahtan beridir okuyorum yazılarınızı herkeste farklı zamanlarda belli oluyor sanırım gebelikk... deli olucam aylardır bekliyorum güzel bi haber 4 ay tedaviye gittim yumurtam oluşmuyormuş kistlerden birazda üstüne düşünce olmuyo sanırım bu yüzden geçen ay tedaviyi bıraktım bu ay benimde adetim gecikti zaten düzensiz ama insanın böyle umutları olunca hep olmasını istediği şeyi hayal ediyo...bende adetim gelmeden 1 gün önce test yaptım bişi çıkmadı gecikeli 3 gün oldu son 3 gündür idrarda koyuluk şikayeti bendede var su içince açılıyordu rengi ama şimdi olmuyo öle bişi bide sabah mide bulantısı ile uyandım o kadar sabırsızım ki adetimi bekleyemedim soğan kürüne başladım 3 gündür bilmiyorum faydası olur mu ama...(( 2 gün sonra tekrar test yapmalımıyım sizce?
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesinnn...hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı vlatlar versin inşallahhh...

canım gönlünü ferah tut hep söylüorum herşeyden önce sağlığın yerinde olsun gerisi gelir 24 gün normal diye biliorum ben ama bi araştır istersen netten inşallah Allah gönlüne göre verir bakarsın ilk sen verirsin güzel haberi :)

cooskun öncelikle hoşgeldin aramıza :) bence kan testi yaptır aile hekimliğinde en kesin sonucu o verir aminn canım inşallah inşallah hepimize versin

kızlaar bişi sorucam size aranızda sigara kullanan var mı bırakmak istiyorum ama bi türlü olmuyo çocuk olmadan bırakmam lazım önerisi olan var mı?

cooskun öncelikle hoşgeldin aramıza :) bence kan testi yaptır aile hekimliğinde en kesin sonucu o verir aminn canım inşallah inşallah hepimize versin

hoşbuldukk teşekkür ederim cnm aile hekimine gittim biz idrardan bakıyoruz dedi eczanede çalışıyorum ben sizde yok mu test çubuğu ordan bak dedi((sizin uygulamaları farklı sanırım nası bişise:))

hoşbuldukk teşekkür ederim cnm aile hekimine gittim biz idrardan bakıyoruz dedi eczanede çalışıyorum ben sizde yok mu test çubuğu ordan bak dedi((sizin uygulamaları farklı sanırım nası bişise:))

kızlaar bişi sorucam size aranızda sigara kullanan var mı bırakmak istiyorum ama bi türlü olmuyo çocuk olmadan bırakmam lazım önerisi olan var mı?

tatlım bırak cok zararlı bebişe de yazık onu düşün ve içme ama herhangi bir yöntem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…