emelcim bu arada senin dünkü soruna sanırım cevap buldum. idrarın bulanıklığı ile ilgili olan soruna. bak forumda birisi ne yazmış ağaşıya kopyalıyorum.
Merhaba ben sitenizi uzaktan takip eden yeni bir anne adayıyım. Gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benZiyor adetime 1 hafta vardı yüzümde daha çok sivilcem çıktı ve büyüktüler, sol kasığım batıyordu sürekli, şişlik vardı karnımda,ani baş dönmeleri yaşadım, idrarımda koyuluk ve bulanıklık vardı,
adı da HSkuzu diye biri cnm aratabilirsin.
annemle konustum bugün stres yapma streste engeller dedi valla anne sözü dinlemek lazım bende üstüne düşmemeye calısıcam bu adetimden sonra hepimiz için hayırlısı olsun:)
amin canım inşallah hayırlısıdır :)
ay inşallah canım ya inşallah öyledir diyorum batmalar geçmiyor çünkü koyuluk ve bulanıklık ta var su içiyorum normlde içtiğimde rengi açılır ama hiç açılma yok
cnm benim idrarım su gibi berrak resmen :) inceledim ilk idrarım sarıydı malum gece bekleyince ama sonrakiler hep beyazdı.
benimde adetim geçti düzensiz olduğu için yumurtlamam ne zaman oldu onu bile bilmiyorum. ama kasıklarımda özellikle sağda ara ar batmalar oluyor.bazen belim ağrıyor. onun haricinde hiçbirşey yok. idrarda negatif cıkıyor. ama benim bundan önceki gebelğimde de böyleydi idrarda negatif çıkmıştı hep 6 .haftada pozitif olmuştu.
cnm içim ferah şu an. aslına bakarsan pek de heyecan yok. bebiş filan yoksa da normal adet günümde gelse bari de hemen tatile çıksam planları yapıyorum artık. eğer bebiş olursa tatile 3-4 gün geç gidicez. tatil de önemli değil aslında en azından belirsizlik ortadan kalksın..
bende hiç berraklamşam yok 2 gündür canım o kadar çok su içtim bugün hala aynı.
bence kan testi yaptırmalısın belirtiler hemen hemen aynı bugün seminerde oturamadım bel ağrısından
belirsizlik zaten en kötüsü bence ben bıktım acabalarla yaşamaktan bugün kan testini bile dşündüm ama hayal kırıkklığını göze alamadım en güzeli adeti beklemek gelirse zaten hayal kırklığı bana olur en azından eşime olmaz. yoksa o da üzülüuor
ah bir de düşünmememk kafaya takmamak elinde olsa insanın
öyle cnm ya nereye kadar valla. çıkmadık candan ümit kesilmez. bundan sonraki sloganım bu :)
öyle cnm ya nereye kadar valla. çıkmadık candan ümit kesilmez. bundan sonraki sloganım bu :)
peki dr gıttınmı cnm bu sebepten dolayı ben gıttım hersey tertemız dedı anlamadım
evlendımden berı düzen kalmadı bır ay oluyo dıer ay yok
bırazdaha durucam sonra gıdıcem olmassa ramazandan sonra tekrar muayneye gıdıcem madem bırsey yok neden duzensız sanırım sıkıntımız aynı senınle
bence kan testi yaptırmalısın belirtiler hemen hemen aynı bugün seminerde oturamadım bel ağrısından
karnım adet olacakmışım gibi sancıyor sabahtan beri ama ne gelen var ne giden. 24 günde bir adet görmek normal midir ya. bu kürtaj mahvetti tüm dengemi. gerçi doktor 3-4 ayda ancak düzene girer dedi ama bilmiyorum rahim yapışıklığından korkmaya başladım. kırmızlar 1 gün içinde gelmezse hamileyim 1 gün içinde gelirse bu ay olmadı demektir. hamileliktede böyle sancılar olmuştu sürekli tuvalete gidiyordum ama beklenmeyen adet gelmemişti.
selamm kızlar sabahtan beridir okuyorum yazılarınızı herkeste farklı zamanlarda belli oluyor sanırım gebelikk... deli olucam aylardır bekliyorum güzel bi haber 4 ay tedaviye gittim yumurtam oluşmuyormuş kistlerden birazda üstüne düşünce olmuyo sanırım bu yüzden geçen ay tedaviyi bıraktım bu ay benimde adetim gecikti zaten düzensiz ama insanın böyle umutları olunca hep olmasını istediği şeyi hayal ediyo...bende adetim gelmeden 1 gün önce test yaptım bişi çıkmadı gecikeli 3 gün oldu son 3 gündür idrarda koyuluk şikayeti bendede var su içince açılıyordu rengi ama şimdi olmuyo öle bişi bide sabah mide bulantısı ile uyandım o kadar sabırsızım ki adetimi bekleyemedim soğan kürüne başladım 3 gündür bilmiyorum faydası olur mu ama...(( 2 gün sonra tekrar test yapmalımıyım sizce?
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesinnn...hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı vlatlar versin inşallahhh...
cooskun öncelikle hoşgeldin aramıza :) bence kan testi yaptır aile hekimliğinde en kesin sonucu o veriraminn canım inşallah inşallah hepimize versin
cooskun öncelikle hoşgeldin aramıza :) bence kan testi yaptır aile hekimliğinde en kesin sonucu o veriraminn canım inşallah inşallah hepimize versin
kızlaar bişi sorucam size aranızda sigara kullanan var mı bırakmak istiyorum ama bi türlü olmuyo çocuk olmadan bırakmam lazım önerisi olan var mı?