canım bende hastalandım ne yazıkki bütün belirtiler adet belirtisiymiş:) zaten ergenlik sivilcelerimden belliydi
canım inşallah inşallah, annelik işte biz de bu duyguyu yaşıcaz inşallah :)
ancak o şekilde olucak zaten:)
kızlar 5ten beri ayaktayım ve 6dan beri midem çok fena bulanıyor. tutamadım kendimi ve biraz acı su geldi ağzıma. leblebi yemiştim ama fayda etmedi. üşüttüm desem üşütmedim normalim. ateşim normal. mide bulantısı beni çok kötü etti bugün ya. Allahım adetime 6 gün varken bu bulantıları hayra çıkar Yarabbim..
ayyy canım yaa olsun inşallah temmuzda oluruz biz de hamiş bu arada canım sen nerde yaşıosun merak ettim :) ben ankaradayım
inş cnm inş rabbim gönlüne göre versin bizede anne olmayı nasıp etsın
gercekten mii:)) benimde ailem ankarada ben şimdi karstayım ama tayinimiz edirneye cıktı temmuzda ankaraya gelicem bende:)
ayy süper neresinde ankaranın :)
ayy süper neresinde ankaranın :)
cayyolu :) sen hasta oldun mu buarada.
hangi dua o canım hiç duymadım bizimle de paylaşır mısın :)
canım inşallah inşallah, annelik işte biz de bu duyguyu yaşıcaz inşallah :)
canım gönlünü ferah tut inşallah hamişsindir :)
yüreğini ferah tut cünkü insan psikolojisi vücudu ciddi sekilde etkiliyo inş. hamilesindir bak ben hastalandım bugün hala 6 günlük umudun var tatlım
İNŞ TEZ zamanda yaşarız cnm benim ya :) aslında bakarsan adet görsem bile üzülmicem artık. şu an midem çok kötü. hiçbir şey yiyemiyorum
canım özelden msj atmaya calıstım ama henüz atamıyomusum cayyolu ben . sen hastalandın mı buarada
cnm içim ferah şu an. aslına bakarsan pek de heyecan yok. bebiş filan yoksa da normal adet günümde gelse bari de hemen tatile çıksam planları yapıyorum artık. eğer bebiş olursa tatile 3-4 gün geç gidicez. tatil de önemli değil aslında en azından belirsizlik ortadan kalksın..
cnm hamişliği bıraktım artık sağlam olayım bana yeter
tamam canım dualara bir bakayım ben saolüzülmek yok tabii denemeye devam Allahım en hayırlı zamanı bize nasip eder inşallah
kızlar 5ten beri ayaktayım ve 6dan beri midem çok fena bulanıyor. tutamadım kendimi ve biraz acı su geldi ağzıma. leblebi yemiştim ama fayda etmedi. üşüttüm desem üşütmedim normalim. ateşim normal. mide bulantısı beni çok kötü etti bugün ya. Allahım adetime 6 gün varken bu bulantıları hayra çıkar Yarabbim..