- 4 Kasım 2012
- 249
- 0
benim 21 eylülde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Ozamandan beri bekliyorum. Idrar testinde negatif cıkıyor. Bugün fazla kasık ağrım yok. Soğan suyu içiyordum 2 aydır. Inşallah hamileyimdir.
Off canım korkuyorum yaaa. Senin adetin ne zmaan benim düzensiz zaten
bende soğan suyu içtim acaba ağrılarım ondan mı ki? Benm adetim 25 inde. 1 hafta kaldı bakalım ne olacak 8 gün sonra ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
walla o bana hiç belli etmez ama ben en çok ona üzülüyorum zatenemelcimm bence de bekle az kaldı sabırlı ol kendine uğraş bul dediğin gibi eşin de üzülmesin yazık :)
selamm kızlar sabahtan beridir okuyorum yazılarınızı herkeste farklı zamanlarda belli oluyor sanırım gebelikk... Deli olucam aylardır bekliyorum güzel bi haber 4 ay tedaviye gittim yumurtam oluşmuyormuş kistlerden birazda üstüne düşünce olmuyo sanırım bu yüzden geçen ay tedaviyi bıraktım bu ay benimde adetim gecikti zaten düzensiz ama insanın böyle umutları olunca hep olmasını istediği şeyi hayal ediyo...bende adetim gelmeden 1 gün önce test yaptım bişi çıkmadı gecikeli 3 gün oldu son 3 gündür idrarda koyuluk şikayeti bendede var su içince açılıyordu rengi ama şimdi olmuyo öle bişi bide sabah mide bulantısı ile uyandım o kadar sabırsızım ki adetimi bekleyemedim soğan kürüne başladım 3 gündür bilmiyorum faydası olur mu ama...(( 2 gün sonra tekrar test yapmalımıyım sizce?
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesinnn...hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı vlatlar versin inşallahhh...
bende de idrarda koyuluk var sonuç ne olacak bakalım . Bende birde bulanıklık var.