En erken kacinci gunde test yapilmali

Haklısın aslında bi de erken yaptırdım testi belki bir umut... Bugün adet günüm bakalım nolcak

doktor en sağlıklı sonucu adet gecikmesinden 5, gün alabilirsin dedi bana,, idrar testleri beta 25 den yukarı olunca çıkıyormuş öyle okumuştum bi yerde doğru mu aysula senin beta kaçtı ilk öğrendiğinde

Ertesi günü hemen kan tahili yaptırdım 84.2 çıktı.

kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp

acaba bi kan tahlili mi yaptırsan

benimde adetim geçti düzensiz olduğu için yumurtlamam ne zaman oldu onu bile bilmiyorum. ama kasıklarımda özellikle sağda ara ar batmalar oluyor.bazen belim ağrıyor. onun haricinde hiçbirşey yok. idrarda negatif cıkıyor. ama benim bundan önceki gebelğimde de böyleydi idrarda negatif çıkmıştı hep 6 .haftada pozitif olmuştu.

bende yumurtlama donemım dedım benım kesın değil zaten dedıler bana adetın 12 14 16 gunlerı bende ole düşünerek dedım ama bu ağrı neden olur bunu cozemedım

canım inşallah hamileyizdir.
ama benim umudum yok yaa.
ben soğan suyuda içtim bu ay düzene girsin diye ama yok 49 gün oldu tık yok hala

canım inşallah hamileyizdir.
ama benim umudum yok yaa.
ben soğan suyuda içtim bu ay düzene girsin diye ama yok 49 gün oldu tık yok hala

peki dr gıttınmı cnm bu sebepten dolayı ben gıttım hersey tertemız dedı anlamadım
evlendımden berı düzen kalmadı bır ay oluyo dıer ay yok
bırazdaha durucam sonra gıdıcem olmassa ramazandan sonra tekrar muayneye gıdıcem madem bırsey yok neden duzensız sanırım sıkıntımız aynı senınle

inşallah cnm benim. namazların arkasından dua ediyorum zaten herkese. hatta çocuk sahibi olmak için okunan dualardan okuyorum bi de :)

hangi dua o canım hiç duymadım bizimle de paylaşır mısın :)

canım inşallah inşallah, annelik işte biz de bu duyguyu yaşıcaz inşallah :)

canım gönlünü ferah tut inşallah hamişsindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…