benim 21 eylülde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Ozamandan beri bekliyorum. Idrar testinde negatif cıkıyor. Bugün fazla kasık ağrım yok. Soğan suyu içiyordum 2 aydır. Inşallah hamileyimdir.
Off canım korkuyorum yaaa. Senin adetin ne zmaan benim düzensiz zaten
walla o bana hiç belli etmez ama ben en çok ona üzülüyorum zatenemelcimm bence de bekle az kaldı sabırlı ol kendine uğraş bul dediğin gibi eşin de üzülmesin yazık :)
selamm kızlar sabahtan beridir okuyorum yazılarınızı herkeste farklı zamanlarda belli oluyor sanırım gebelikk... Deli olucam aylardır bekliyorum güzel bi haber 4 ay tedaviye gittim yumurtam oluşmuyormuş kistlerden birazda üstüne düşünce olmuyo sanırım bu yüzden geçen ay tedaviyi bıraktım bu ay benimde adetim gecikti zaten düzensiz ama insanın böyle umutları olunca hep olmasını istediği şeyi hayal ediyo...bende adetim gelmeden 1 gün önce test yaptım bişi çıkmadı gecikeli 3 gün oldu son 3 gündür idrarda koyuluk şikayeti bendede var su içince açılıyordu rengi ama şimdi olmuyo öle bişi bide sabah mide bulantısı ile uyandım o kadar sabırsızım ki adetimi bekleyemedim soğan kürüne başladım 3 gündür bilmiyorum faydası olur mu ama...(( 2 gün sonra tekrar test yapmalımıyım sizce?
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesinnn...hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı vlatlar versin inşallahhh...
hoşbuldukk teşekkür ederim cnm aile hekimine gittim biz idrardan bakıyoruz dedi eczanede çalışıyorum ben sizde yok mu test çubuğu ordan bak dedi((sizin uygulamaları farklı sanırım nası bişise:))
bende soğan suyu içtim acaba ağrılarım ondan mı ki? Benm adetim 25 inde. 1 hafta kaldı bakalım ne olacak 8 gün sonra ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
tatlım bırak cok zararlı bebişe de yazık onu düşün ve içme ama herhangi bir yöntem bilmiyorum
yani benim bildiğim o şekilde ankaradayım ben bütün hamile arkadaşlarım gidio aile hekiminde kan verio demek ki yerine göre değişio canım ;( peki orda hormon testide mi yapmıolar kan alıp??
canım gönlünü ferah tut hep söylüorum herşeyden önce sağlığın yerinde olsun gerisi gelir24 gün normal diye biliorum ben ama bi araştır istersen netten inşallah Allah gönlüne göre verir bakarsın ilk sen verirsin güzel haberi :)
sanırım öle cnm bende manisadayım geçen hamile olan bi arkadaşımdanda duydum idrar testi yapmışlar ..kan alıp kollesterol ölçümü falan yapıyorlar ama hormonlarla alakalı yapılan bi test hiç görmedimçok sıkıcı böle de beklemek tereddüt içerisinde... :26:
canım 24 gün normal mi bilmiyorum ama sadece 2 gün sürüyor. bu benim alıştığım düzen değil. ben çok takmıyorum şuan. çünkü doktorun korunmak için verdiği sürenin bitmesine 10 gün var daha.sadece korunmak istemedim. sonra olmaz diye. ama adet olursam 3. adetim olacak inşallah az gelmez bu kez. geçen ay yumurtlamadım.çünkü ovulasyon akıntısı görmedim. bu seferde çok az gördüm. bakalım iyi bir doktora gideceğim memlekette. öğretmenim bulunduğum yerde sağlık pek gelişmiş değil pek ilgilenmiyorlar. iyice bir kontrol olmam lazım.gelen giden yok ama sanırım adet olacağım öyle hissediyorum.
hayırlısı canım inşallah gönlünden geçen olur sabırlı ol
benim 21 eylülde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. ozamandan beri bekliyorum. idrar testinde negatif cıkıyor. bugün fazla kasık ağrım yok. soğan suyu içiyordum 2 aydır. inşallah hamileyimdir.
bende 26 martta 11 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. seninde ilk gebeliğinmiydi doktor ilk gebelikte sık rastlıyoruz dedi. kan uyuşmazlığı var bizde iğne falan olmuştum. adet düzensizliği bende de var. eskide yoğun gelen adetlerimi ara oldum. rahim yapışması mı acaba diyorum ama yumurtlama kalitem çok kötü. eskiden çok iyiydi değerlerim. bende soğan suyuna başlayacağım adet olursam. sabahtan beri adet olacakmışım gibi ama hafif ağrım var. ama gelen giden yok.kürtajdan beridir karnım 3-4 aylık hamile gibi şiş. doktor rahim ayna gibi demişti. ama neden ozaman böyle oluyorum anlamadım
Akşama geliyo hastalanmadim hala bugün bat gunum:))
off benimde aynı yaaa bi tek göğüslerimde bişey yok anlamadımm
ben ümitsizliğe kapıldım nedensesanırım bu ay da olmadı. artık beklicem bir daha ki ayı. ama moralim bozuldu yani. göğüs uçlarım acıyor sadece. kasık ağrısı da azaldı. iltihaptı sanırım ve şuan o da idrarla gidiyor. araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. umarım sizlerrr hayırlı haberler alırsınız
canım süper slogan sen daha hastalanmadın dimi nedense hamilesin gibi doğuyo içime tabi heveslendirmiyim de öyle hissediyorum:)
canım hayırlısı üzülme bak biz de bi dahaki ayı bekliyoruz ama daha sen hasta olmadın 7 gün var daha
ben ümitsizliğe kapıldım nedensesanırım bu ay da olmadı. artık beklicem bir daha ki ayı. ama moralim bozuldu yani. göğüs uçlarım acıyor sadece. kasık ağrısı da azaldı. iltihaptı sanırım ve şuan o da idrarla gidiyor. araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. umarım sizlerrr hayırlı haberler alırsınız