- 20 Şubat 2011
- 352
- 19
Birlikte bekleyelim zaman daha çabuk geçer belki:2:kızlar yaa şimdi 1 ay daha nasıl beklicem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birlikte bekleyelim zaman daha çabuk geçer belki:2:kızlar yaa şimdi 1 ay daha nasıl beklicem ben
3 gün önce kan testi yaptırdım 0,3 çıktı((
önümüdeki ay çok iyi çalış o zaman geç olsun güç olmasın umudunu kaybetme yine de adet olmadan hiçbirşey belli olmaz
ben adetime 1 hafta kala idrarda öğrendim
Haklısın aslında bi de erken yaptırdım testi belki bir umut... Bugün adet günüm bakalım nolcak
doktor en sağlıklı sonucu adet gecikmesinden 5, gün alabilirsin dedi bana,, idrar testleri beta 25 den yukarı olunca çıkıyormuş öyle okumuştum bi yerde doğru mu aysula senin beta kaçtı ilk öğrendiğinde
Ertesi günü hemen kan tahili yaptırdım 84.2 çıktı.
Birlikte bekleyelim zaman daha çabuk geçer belki:2:
ben adetime 1 hafta kala idrarda öğrendim
kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp
acaba bi kan tahlili mi yaptırsan
benimde adetim geçti düzensiz olduğu için yumurtlamam ne zaman oldu onu bile bilmiyorum. ama kasıklarımda özellikle sağda ara ar batmalar oluyor.bazen belim ağrıyor. onun haricinde hiçbirşey yok. idrarda negatif cıkıyor. ama benim bundan önceki gebelğimde de böyleydi idrarda negatif çıkmıştı hep 6 .haftada pozitif olmuştu.
canım inşallah hamileyizdir.
ama benim umudum yok yaa.
ben soğan suyuda içtim bu ay düzene girsin diye ama yok 49 gün oldu tık yok hala
inşallah cnm benim. namazların arkasından dua ediyorum zaten herkese. hatta çocuk sahibi olmak için okunan dualardan okuyorum bi de :)
kızlar annemi anlatayım size eminim güleceksinizdir. :) geçen ay bebek çalışmalarımızın ilk ayıydı. annem bilmiyo tabi. neyse adetim 1 gün gecikince test yaptım silik çıktı. 2. gün gene yaptım silik çıktı. 3 gün gene yaptım o da silik çıktı. gittim kan testi yaptırdım sağlık ocağında. değerim 27 çıktı. sağlık ocağındaki doktor dedi işte yeni bir hamilelik olabilir 1 hafta sonra tekrar yaptır diye. neyse dedim ki doktora 2 gün sonra yaptırayım da katlayıp katlamadığına bakalım dedim tamam dedi. neyse içime bir acı girdi normal gebelik olmadığını biliyorum çünkü. hemen tanıdığım 2 kadın doğum doktorunu aradım onlar ne diyecek diye. ilk dedikleri şey sağlıklı gebelik değil dedi. başladım ağlamaya. eee ağlarım da anneme ağlamaz mıyım. açtım teli anneme anne hamileyim ama sağlıklı değilmiş diye. anneme hamile olduğumu söyleme babama bile dedim sağlıklı değil doktor dedim. kimyasal gebelik olabilir diyolar dedim. annem hemen babama ablama ilan etmiş. neyse 2 gün sonraki testte değerim 35 çıkınca sağlıksız olduğu kesinleşti ve 2 gün sonrasında da adet gördüm. annem pişman oldu ben ağladıkça ablama ve babama söylediğine çünkü herkes üzüldü. derken derken derken sadete geliyorum.
bugün annemi aradım artık hamilelik belirtilerimi söylicem annemin fikrini alıcam. anne göğüslerim feci şekilde ağrıyo, belim ağrıyo, ayaklarım donuyo dedim. ilk ve tek dediği adet olacaksın sen dedi tamam. amanın dedim ne çabuk bildi :)
çabuk bilmesinden değil de işte annem tekrardan beni heveslendirmek istemiyo çünkü 2 gün ağladığımda uyku bile uyumamış geçen ay. o yüzden kendimi adet olacakmışım gibi hissettirip sonradan üzülmesin diye dediğini düşünüyorum ah cnm annem :)
bakalım haftaya anneme inş bu sefer sağlıklı hamileyim diyebilirim inşallah :)
kızlar 5ten beri ayaktayım ve 6dan beri midem çok fena bulanıyor. tutamadım kendimi ve biraz acı su geldi ağzıma. leblebi yemiştim ama fayda etmedi. üşüttüm desem üşütmedim normalim. ateşim normal. mide bulantısı beni çok kötü etti bugün ya. Allahım adetime 6 gün varken bu bulantıları hayra çıkar Yarabbim..