mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş ....
bu arada ben regl oldum
mrb kızlarç ben forumda yeniyim.yazdıklarınızı okudumda herkes benim gibiymiş dedim kendimi daha iyi hissettim. ben bu ay ciddi olarak deneme yaptım ve batım 28 ekim 6-7 gün var ama 3 gün önceden bende karın ve bel agrısı başladı kasıklarımda ara ara hafif agrılar oldu. bugünde gögüslerim şişti. meraktan ölcem günler geçmiyo:18: ama yazılanları okudum regl tarihim geçmeden test yapmıycam.inşallah bebiş vardır ve inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır
benim de beş gün kaldı:) hemen hemen aynı zamanlar umarım ikimizde güzel haberler alırız hafta başınaCnm benimde 6 gun kala kasiklarim agryordu bugun goguslerim agriyo 4 gun var umutla bekliyorum insallah hamilesindir
en iyisi kan vermek tüm şüphelerin ortadan kalkar çünkü bu yaptığın stres de iyi bişey değil
slm arkadaşlar ben dün test yaptım birinci çizgi tam ikinci çizgi silik görünüor ama adetime 4 gün var ve şikayetelrim çok fazla bundan 6 gün önce doktora gittim agrılarımdan dolayı tahlillerim temiz çıktı gebelikte yok dedi ama kasık agrılarım bel agrım gögüs agrım ve bulantı ateş bir türlü geçmedi sizde adetimi bekleyeyimmi tekrar gideyimmi doktora lütfen yardımcı olun
merhaba canım. Benimde 4 günüm var reglime. Ikinci cizgin varsa ya iki gün bekleyip tekrar testi tekrarla. Yada doktora git. Idrar testinde silik çizgi varsa ve gebelik varsa kan testinde mutlaka çıkar çünkü