- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 889498
Kızlarrrrrr merhabalarrrr ben geldimmmm:)
Topiği takip edenler bilir ben işe başladığım için bir süre çocuk düşünmüyorduk. Fakat bu ay adetim gecikti bugün 6. Gün. Benim de içime kurt düştü biraz önce test yaptım sonuç bu :S belirsiz bir çizgi var. Yorumlarınızı bekliyorum aciiilll
Eki Görüntüle 889586
Kızlar bahsettiğim gilda gebelik testiyi. Son eklediğim ise certain. Yorum bekliyorumm
slm cnm umıdını kırma ıstemem ama oladabılır olmayadabılır gecen haftada bnm basıma bole bırsey geldı senınkınden bıraz daha belırgın buraya yazdım bnde senın gb heyecanla :) herkes tamamm kesın var kan testı yap dedıler yaptım cıkmadı cnm herseyın hayrlısı dedım tabı ama bırazda buruldum sende ole ol ıstemem sabah bır daha tekrarla ılk ıdrarınla bı daha cıkarsa gıt kandA yaptr rahat et
Eki Görüntüle 889818
Kızlar bu da sabahı sonuç. Daha belirgin çıkmış sanıyorum. Markası certain ve gecikmemin 7. Günü artık. Kalkınca bana hemen yorum yazın işe gidiyorum arada bakacağım yazdınız mı diye. Bir de kan testi yaptırsam ne kadar zamanda çıkar
canım sanırım ikinci testin
ikisinde de bu şekilde çıkmış, bence gebesin tebrikler
ama hemen kan vermeni öneririm
Kan testi sonucum 50.7
Kızlar bişey yazın hamilesin dedi doktorrr sonuç 50.7 normal bir değer dimi
cok guzel cnm ya cok sevındımmm darısı basımaa ya bnde ıstıyommmm kac haftalıkmıs yanı :)
ay ınsallah cnmmm ya ınsallahhhh :))Doktor sadece sonuç pozitif diyebilirim şimdilik, 4-5 gün sonra gel muayene edelim demişti. Cumartesi gideceğim muayeneye orada öğrenirim artık Bizim hiç beklemediğimiz bir anda oldu tabi bundan sonrası uzun ve zorlu bir yol umarım senin de en kısa zamanda bi bebişin olur Allah isteyen herkese nasip etsin
Doktor sadece sonuç pozitif diyebilirim şimdilik, 4-5 gün sonra gel muayene edelim demişti. Cumartesi gideceğim muayeneye orada öğrenirim artık Bizim hiç beklemediğimiz bir anda oldu tabi bundan sonrası uzun ve zorlu bir yol umarım senin de en kısa zamanda bi bebişin olur Allah isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun canım ccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim....... beykannesli de hamile ikiniz aynı zamanda ne güzel
meltemcım bu arada senın ayetel kursı nı okudum bugun allah kabul etsın ınsallah