En erken kacinci gunde test yapilmali

Bende eskiden picos vardı fakat 1 ay önce hastaneye gidip kan testleri vs. yaptırdım dr um picosun geçtiğini söyledi, herşeyin normal olduğunu söyledi. Nese öğleni zor edicem :) Haber veririm tabii ki :)

Merhaba herkese, en son adet 24 kasım da oldum. şimdi adetime 3 gün var ama çok merak içindeyim oncomed adlı hızlı gebelik testinden aldım yapıp yapmamakta kararsızım sizde beklemeli miyim geçikmeyi?

Merhaba herkese, en son adet 24 kasım da oldum. şimdi adetime 3 gün var ama çok merak içindeyim oncomed adlı hızlı gebelik testinden aldım yapıp yapmamakta kararsızım sizde beklemeli miyim geçikmeyi?

Benimde ayni 24 kasim reglim 3 gunum kaldi predictor early diye 24 tl ye test aldim gecikden 4 gun onceye kadar sonuc veriyormus fakat dun aksam yaptim ve negatif cikti bence yapma bekle bende cok meraktayim ve psikolojik degilse belirtilerim var ovulasyonun hangi gündü acaba??

Bende eskiden picos vardı fakat 1 ay önce hastaneye gidip kan testleri vs. yaptırdım dr um picosun geçtiğini söyledi, herşeyin normal olduğunu söyledi. Nese öğleni zor edicem :) Haber veririm tabii ki :)

Merhaba, kan testi negatif çıktı :)
Sonrasında doktorumu aradım, gecikme stresden olabilir dedi, 8 gün sonra tekrar yaptır kan testini dedi
Ama ben çok emindim

off ne zormuş beklemek çok strese girdim sanırım aslında daha ilk denememiz
Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...

4-5-6-7 aralıktı ovulasyon denedik bakalım sonuç için çok endişeliyim

Son düzenleme:
off ne zormuş beklemek çok strese girdim sanırım aslında daha ilk denememiz
Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...

4-5-6-7 aralıktı ovulasyon denedik bakalım sonuç için çok endişeliyim

Beklerken stres yapma canım stres en kötüsü hayırlısını iste başka şeyler düşün

ben bebe time ile adete 5 gün kala öğrendim. ama benimki erken döllenme oldu sanırım. çünkü bebek adete göre 23 haftalık. ultrasona göre 24.

1 haftadir bu topigi takip ediyorum :) en basindan beri bugune kadar okudum hep yorumlari cok mutlu haberler geldi herkesten. Oncelikle hamile olan arkadaslarima bebeklerini saglikla kucaklsrina almayi mevlam nasip eder. Benimde batim bugun ama henuz gelen giden birsey yok 3 aylik evliyim. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim.insallah bende hamileyimdir kizlar dualarinizi eksik etmeyin bebek bekleyen herkesten

kızlar merhaba ben adetım 1 gun geçtikten sonra test yaptım negeatıftı tekrar yapsam mı cunku 4 gunum hala adet olmadım

Canıımmmm ne oldu sonuç :) Aklımdaydın hep benim olmamıştı ama senin olmuştur inşallah :)

kızlar adetım 4 gun gecıktı dun test yaptım ama negatıftı sızce hamıle olbılırmıyımm cok duzenlıydı bnm tm 28 gunde 1 olurdu

Merhaba kizlar ben 24-25 gunde bir adet oluyorum bu durumda batima 3-4 gun var test yapsam cikarmi acaba cunku inanilmaz bacak agrilarim var halsizlik yorgunluk istah acikligi ayaga kalkinca bas donmem ve usumem var birde tansiyonum dusuyo yatip kaliyorum artik ben ilk hamileligimde hic bisey yasamamistim hic bir belirti olmadi sadece kabuslar goruyordum o donem

uhi ne yaptın belli oldu mu? umarım sonucun pozitiiftir.

ooo harika bir haber yaa hem de epey yol kat etmişsiniz bile gözün aydın, Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım , aminnn

Amin cnm amin cok saol ewet epey oldu ama biraz zorlu geciyo bakalim artik nasi olcak simdi isteyenlere dua ediyorum bol bol allah herkese nasip etsin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…