- 27 Eylül 2013
- 344
- 8
- 34
Olabilir tabi canım ama kesin gözüyle bakma gecikmenin başka nedenleri de olabilir stres gibi. Ama hamilelik varsa testte çıkmamış da olabilir en iyisi kan testi kesin sonuç verecektir. Bugün yaptırıp sonucu bizimle paylaşabilirsin :)
Merhaba herkese, en son adet 24 kasım da oldum. şimdi adetime 3 gün var ama çok merak içindeyimoncomed adlı hızlı gebelik testinden aldım yapıp yapmamakta kararsızım sizde beklemeli miyim geçikmeyi?
Bende eskiden picos vardı fakat 1 ay önce hastaneye gidip kan testleri vs. yaptırdım dr um picosun geçtiğini söyledi, herşeyin normal olduğunu söyledi. Nese öğleni zor edicem :) Haber veririm tabii ki :)
Benimde ayni 24 kasim reglim 3 gunum kaldi predictor early diye 24 tl ye test aldim gecikden 4 gun onceye kadar sonuc veriyormus fakat dun aksam yaptim ve negatif cikti bence yapma bekle bende cok meraktayim ve psikolojik degilse belirtilerim var ovulasyonun hangi gündü acaba??
Olsun canım hayırlısını isteyelim. Ne kadar zamandır deniyorsunuz yeni miMerhaba, kan testi negatif çıktı :)
Sonrasında doktorumu aradım, gecikme stresden olabilir dedi, 8 gün sonra tekrar yaptır kan testini dedi
Ama ben çok emindim
off ne zormuş beklemek çok strese girdim sanırım aslında daha ilk denememiz
Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...
4-5-6-7 aralıktı ovulasyon denedik bakalım sonuç için çok endişeliyim
1 haftadir bu topigi takip ediyorum :) en basindan beri bugune kadar okudum hep yorumlari cok mutlu haberler geldi herkesten. Oncelikle hamile olan arkadaslarima bebeklerini saglikla kucaklsrina almayi mevlam nasip eder. Benimde batim bugun ama henuz gelen giden birsey yok 3 aylik evliyim. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim.insallah bende hamileyimdir kizlar dualarinizi eksik etmeyin bebek bekleyen herkesten
Merhaba kizlar ben 24-25 gunde bir adet oluyorum bu durumda batima 3-4 gun var test yapsam cikarmi acaba cunku inanilmaz bacak agrilarim var halsizlik yorgunluk istah acikligi ayaga kalkinca bas donmem ve usumem var birde tansiyonum dusuyo yatip kaliyorum artik ben ilk hamileligimde hic bisey yasamamistim hic bir belirti olmadi sadece kabuslar goruyordum o donem
uhi ne yaptın belli oldu mu? umarım sonucun pozitiiftir.
Canim suan hamileyim 9 haftalik insallah allah tum isteyenlere nasip.eder
ooo harika bir haber yaa hem de epey yol kat etmişsiniz bilegözün aydın, Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım , aminnn
Amin cnm amin cok saol ewet epey oldu ama biraz zorlu geciyo bakalim artik nasi olcak simdi isteyenlere dua ediyorum bol bol allah herkese nasip etsin die