En erken kacinci gunde test yapilmali

tabiki ederim cnm benim. Rabbim vereceği zamanı biliyor elbet, sen de bu duyguları yaşayacaksın inş :) tabi az bulantı diye de duama ekleyeceğim senin için

tabiki ederim cnm benim. Rabbim vereceği zamanı biliyor elbet, sen de bu duyguları yaşayacaksın inş :) tabi az bulantı diye de duama ekleyeceğim senin için

tesekkür ederim canım benim...inş seninde bulantılar gider cok güzel hamişlik gecirirsin...

Kizlar merhaba 27 si batim gelmesin inss..yarin test yapmayi dusunuyorum erkenmidir..cikar mi acaba

merhaba arkadaşlar, bugün gelişen bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. bugün doktora gittim 7. haftam hamileliğimde. giderken sabah yaptığı testte çift çizgi gördüğü için görümcemi de götürdüm.(10 yaşında bir kızı var). ve o da hamileymiş. hem de aramızda tam 3 gün varmış. dumur oldum. doktor aileden tanıdık. nasıl görümce bu dedi onun yanında, hamileliğini yaşayamıcan diye takıldı.bi taraftan gıcık oluyorum bu duruma, benim ilk .durdu durdu nerdeyse aynı günü buldu valla. ama diğer taraftan da Allahın taktiri ne yapabilirim ki diyorum allah öyle uygun görmüş, belki de benim sınavım bu dedim.nefsimi törpülemem gerekiyor herhalde. ama sinir ve zor bir durum valla.zaten eşm iki kardeş bi onda vardı çocuk ve kayınvalidemler bize diyip duruyolardı, ama bi yandan ona da 2 diyolardı , kayınvalidem birini bi tarafa birini bi tarafa alırım diyodu, alsın şimdi tam da öyle oldu... bakalım hangimize yetecek, koşturacak.. offf zor bi süreç olacak düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

merhaba kızlarr,

hamileler sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi

hamile olmaynlarda umarım en kısa zamanda kalır darısı başımıza

bende bu ay ilk denemem , adetime 9 gün var , psikolojik bişiler yaşasamda çok önemsemiyorum kendimi çok dinlediğim için

İnşallah olur bakalım hayırlısı

vajinismusum kurtulmaya calisiyorum 1 yil olcak evleneli bebek istiyorum cok esimle yuzeysel iliski yasiyoruz ama vajinamin ustune bosaliyo hamile kalma olasiligim var midir sizce cevaplarsaniz sevinirim sagolun:)

canım oluyo böyle şeyler hayatta.. ama insan da hayal kırıklığına uğruyor mesela şöyle, herkes senin hamile olduğunu biliyo ya seninle ve ileride doğunca bebişinle ilgileneceğini düşünüyosun.. çünkü annenin en doğal beklentisi bu. ama sana en yakın birisinin de bu duyguları yaşıyo olması ilginin bölüneceği anlamına geliyor.. insanoğluyuz illa bunları düşünüyoruz işte.. benim dert seninkinden biraz farklı.. görümcem de hamile benden 2 ay önde o. kayınvalidem ne onun bebeğiyle ilgilenecek ne de benim bebeğimle.. çünkü kendisi bebek sesi çekemezmiş mümkünse bebek ondan uzak olmalıymış :) zaten aynı şehirde bile değiliz iki şehir arasında 600 km var o kadar yani :) onun bu lafına alınıp darılmadım herkes kendi yerinde sağolsun benim kendi annem zaten kimseye bırakmaz bebişi :) ama beni sinir eden eşimin abisinin şu an 2 yaşında olan kızına doğduğu andan itibaren bakması ve sürekli onu görmek için başka şehire gitmesi.. madem çocuk sesi çekemiyosun o zaman neden kendi kızın ile gelininin çocuk sesi seni şimdiden doğmadan rahatsız ediyor da 2 senedir sevdiğin ve baktığın çocuk seni rahatsız etmiyor? hadi onu da geçtim.. geçenlerde dedik ki kaynanama, hadi bakalım 2 tane torununun geliyo bu torununun (2 yaşındaki torunu) pabucu dama atılacak dedik, aynen şöyle cvp verdi :) "hadi canım onun pabucu ilkokula gidinceye kadar dama atılmaz" dedi. yani bu şu anlama geliyor sizin çocuklarınız olsa da benim sevdiğim torunum bu.. zaten hamilelikten sinirlerim iyice tavan yapmışken ben de şu cvbı verdim :) "aman anne zaten sen benim çocuğu nerede görecen de pabucunu dama atıcan çocuk zaten anneannesini görecek hep o bakımdan sorun yok, zaten benim çocuk seni tanıyıncaya kadar 2-3 yaşına anca gelir dedim. bozuldu.. :)

arkadaşlar hamileyken her şey, her laf beni sinir ediyor... kendimi tanıyamıyorum...

vajinismusum kurtulmaya calisiyorum 1 yil olcak evleneli bebek istiyorum cok esimle yuzeysel iliski yasiyoruz ama vajinamin ustune bosaliyo hamile kalma olasiligim var midir sizce cevaplarsaniz sevinirim sagolun:)

vajinusmus sorununu yaşamadım ama kardeşim gibi sevdiğim sırdaşım olan arkadaşım yaşadı cnm. hatta çocuğum bile olmaz diye kendini çok üzdü düşündü durdu.. kendisi bir de içine kapanık, çekingen biri.. böyle sorunun tedavisi için bile nereye gidecek ne diyecek bilemiyordu.. ama şu an bebişi doğdu bile :) nasıl dersen cnm, zorla gittiği doktor ona parmak egzersizi yap demiş. nette araştırırsan bulabilirsin sanırım.. bana söylediği üstesinden öyle geldiği ve hamile olduğu.. şu an sorununun cvbını veremiyorum çünkü bilemiyorum.. sadece böyle bir çözüm yolunun varlığından bilgilendirmek istedim..

oooo canım sen şimdiden kafaya takarsan bunu yandın. hele bir çocuk doğsun sağ salim bakacak biri bulunur elbet. benim durumum daha farklı kaynanam belden ameliyatlı çocuk bakacak hali yok kadıncağızın. annem dersen o da hasta, babamda hasta annem uzun süre yanımda kalamaz. eşimde bende öğretmeniz zaten ailelerden uzak bir yerde yaşıyoruz. en fazla doğumdan sonraki süreçte 15-20 gün bakabilir annem daha fazla kalamaz. ablalar kardeşler desen hepsi memur izin alıp gelemezler. görümceler desen birini zaten sildim, diğeri evli barklı gelip bakamaz. Allahtan bebeğin nasip olursa doğumu nisan ayına geliyor doğum izinleriyle 2. dönemi kapatıyorum. diğer yıl artık bakıcıya güveneceğiz mecbur ama kafaya takmıyorum hele bebeğim sağ salim doğsun herşeyin çözümü bulunur. sen hormonların nedeniyle fazla alıngan ve duygusalsın bu aralar strese girme bebeğini düşün. Allah daha kötü sınavlar vermesin. bende ilk gebeliğimde herşeyi takardım kafaya şu nasıl olacak bu neden böyle ama 13. haftama gidiğimde bebeğimin kalbinin 2 hafta önce durduğunu öğrendim.şimdi ders aldım yeterki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin herşey hallolur.

canım nerelerdesin ? bugün doktora gidecektin merak ettim seni, haberlerini bekliyorum.

merhaba cnm! yaklaşık bi on gündür yoktum memleketteydim kardeşimin düğünü vardı:) çok güzel geçti. doktora da ayın 17sinde gittik. keseyi gördük:) tiroid değerlerim biraz yüksek çıktı ilacımın dozunu azalttı doktorum. onun haricinde kan sayımı normal çıktı. 4 hafta sonra tekrar gidicez. inş hayırlısıyla bi sorun çıkmaz. sen neler yaptın gelişmeler var mı?

kızlar selam.....nerelerdesiniz kimseler yok burda....sanırım bu ayda hamişlik yok bende.....napalım hayırlısı ümidimi kesmeden beklicem bebeğim...gelinde beraber bekleyelim

Merhaba kızlar, uzun süredir yazdıklarınızı okuyarak tecrübe ediniyordum:) şimdi sıra bana geldi.. 3-4 aydır bebek istiyorduk ama olmadı. Ağustos başında prolaktinim yüksek çıktı ve geçen haftaya kadar ilaç kullandım. İlaç içeceğim hafta gebelik var mı yok mu ilaca devam etmeli miyim düşüncesiyle erken gebelik testi uyguladım 2.çizgi silik çıktı. Testi 1 gün sonra tekrarladım yine silik çizgi çıktı. Bir düşüğüm bir de kimyasal gebeliğim olduğu için çok temkinliyim bu kez. Adet günüm geçmeden ne kan testi yapacağım ne de doktora gideceğim. İnşallahh geçer de giderim doktora:) dua edin..

okadar doğru söylüyorsun ki, onun sağlığından daha önemli olamaz hiçnir şey. artk tamamen farklı düşünüyorum. 9. haftam bitmek üzere ve daha farklı düşünüyorum gerçekten hatta görümceme destek oluyorum, o zor geçiriyor psikolojik olarak ona kıyamıyorum.hatta bazen hoşuma gidiyor böyle aynı anda gülüyoruz durup durup halimize:) inşallah her şey yolunda gider ikimiz için de. cevabın ve desteğin için teşekkür ederim gerçekten.

hoş geldin cnm. benim de önümüzdeki ay kız kardeşimin düğünü var:) bu cuma yine doktora gidicem, benim doktor 15 gün arayla çağırıyor. 9 bitecek cuma günü hayırlısıyla.

canım senin kaynana tam kaynanaymış valla ben yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi duruma.görümcem bebeği kabullenmekte zorluk yaşadı nedense , ben de ona destek oluyorum:S her şey de vardır bir hayır demekten başka çare yok. bazen halimize gülüyoruz.ben de gerekirse çocuğuma kendim bakarım, gerisini babası düşünsün napayım artk.kendi annemlerde ilk torun olacak inşallah. artk orda el bebek olur napalım artık yaşayıp görücez bazı şeyleri galiba.görümceme krakerler aldım şimdi akşama eşime dicem , gidelim onu görmeye diye o kendini kötü hissedince bende birden bir şefkat patlaması oluyor artık, sanki beraber hamile olmamızın hikmeti birbirimize destek olmakmış gibi hissetmeye başladım. ben de öyle yapıyorum. artık hayırlısı. bazen de bari benim oğlan olsa diyorum ama, görümcem de bana benimki oğlan seninki kız olcak bence diyor AY ARTIK HAYIRLISI TABİ ALLAH BİLİR. SAĞLIKLI OLSUNLAR DA İKİSİ DE. bu arada sinirlerde ve duygularda oynamalar oluyor haklısın bizzat yaşıyorum:)

valla canım kaynanamın ordan cuma sabahı çıktık. kendi evime geldim. o günden beri sinir olmuyorum :) hatta eşim bana dedi ki, telefonda annemi arama bile, ben konuşurken selamı var der geçerim sen sakin ol diyo :) hatta sen ankaraya gitme sinir olma diyo. (kaynanamlar ankarada yaşıyo) kurban bayramında gitmicem kendi memleketime gidicem :) şubat tatilinde yine gitmicem malum 8 aylıktan geçmiş olacam :) doğumu da nasip olursa kendi memleketimde yapacam ve şubattan itibaren yaz tatiline kadar bebişi kendi memleketimde annemlerde bakacağım :) eşim 2 haftada bir gelir gider yanıma. seneye yazın 2 hafta dururum ankaraya gidip kaynanamlarda dedim. eşim de 1 hafta dur sinir olursan sütün kesilir dedi :) benim sinirlerim herkese benzemiyo işte :) aynı zamanda telefonda kaynanamı da aramicem. doğum sonra benim bebişi 6 aylıkken görsün. hatta torunum var demesin. sonra da beni sinir etmesin...

hoş geldin cnm. benim de önümüzdeki ay kız kardeşimin düğünü var:) bu cuma yine doktora gidicem, benim doktor 15 gün arayla çağırıyor. 9 bitecek cuma günü hayırlısıyla.

hoş buldum cnm! şimdiden hayırlı olsun kardeşinin düğünü... ben haftaya cuma gidicem bi aksilik olmazsa. benim doktor 3 yada 4 hafta sonra gel demişti. haftaya da kalp atışlarını duyarız inş....

canım hoşgeldin herkes terk ettiği burayı ekim topiğinde saylır bazılarımız. sen nasılsın bu arada? cinsiyetini öğrendinmi bebişinin?

iyiyim cnm ben de çok şükür.. doktor dün kıza benziyo dedi :) zaten erkek olanlar şimdiye öğrendi :) ben hala sona kaldım zaten de kıza benziyo dedi doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…