arkadaşımda aynı bizler gibi bebek için çabalıyordu geçen hafta doktora gitti süt hormonu yüksekmiş ve buda gebeliğe engelmiş onun için bi hap vermiş 3 gün arayla alınıyormuş şimdi bende kendimden şüphe duymaaya başladm. acaba her anne adayı bebek için karar aldıktan sonra bir doktora görünmelimidir diyorum:18:
Kızlar ben adetimden 5 gün önce lekelenmeye başladım 5 gün boyunca kahverengi akıntı desem değil adet kanaması desem değil öyle süreç yaşıyorum yani. Hep kahverengi geldi ancak bugün kırmızıya döndüama çok yoğundeğil yine. Test yaptım az önce ve 10 sn içinde net bir şekilde 2. Çizgi çıktı. Yerleşme kanaması mıdır bu. Kahverengiyi ona yordum da kırmızı beni korkuttu. Kimyasaldan çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan ve sağlıklı bir gebelik geçiren var mı ben çok korkuyorum kızlar
en yakın arkadaşım da senin yaşadığının aynısını yaşadı cnm hatta hamile olduğunu bile düşünmemişti ama sonra mide bulantısından şüphelenip doktora gittiğinde keseyi görmüşler..
selam kızlar nasılsınz? bu arada apres arkadaşım hayırlı olsun kan testi yaptırmana gerek yok hemen gördüysen çift çizgiyi doktora gitmelisin kaç gün geçti adetin? meltemciiiiiimcanım benim sakın üzülme inşallah en yakın zaman da alacaksın bebeğini kucağına ama bence seninde artık doktora görünme vaktin gelmiş doktora git ki bir sorun varmı yokmu erkenden öğren bebişini fazla bekleme
çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmm çok netttttttttttt
Canın sağolsun bakalım bende ayın 11-12siini bekliyorum.
Kızlar ben adetimden 5 gün önce lekelenmeye başladım 5 gün boyunca kahverengi akıntı desem değil adet kanaması desem değil öyle süreç yaşıyorum yani. Hep kahverengi geldi ancak bugün kırmızıya döndüama çok yoğundeğil yine. Test yaptım az önce ve 10 sn içinde net bir şekilde 2. Çizgi çıktı. Yerleşme kanaması mıdır bu. Kahverengiyi ona yordum da kırmızı beni korkuttu. Kimyasaldan çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan ve sağlıklı bir gebelik geçiren var mı ben çok korkuyorum kızlar
kızlar bir müddet gelmicem ben buraya.....stresten adet günüm dengesizlesti.....uzak durucam inş bebişim gelecek......hepinizi öpüyorum,,,,,,,inş herkes hamiş olur
öyle şeyler demek yok sakın burayla ne alakası var canım herşey allahtan sen 3 aydır doktora gitmemen hata canım benim sen olmazsan olmaz canım benim arada gel ki iyi haberlerini alalım. benimde kaldı 5 günüm hayırlısı inşallah bu ay stres hiç yapmadım hiç de kaptırmadım kendimi üzülmek ağlamak yok pes etmek yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay allahın izniyle
hayırlı olsun canım tebrikler
canım şimdi medicalpark ı aradım test yapıyorlarmış 21 tl dedi 1buçuk saatte sonucu alırsınız dedi hazırlanıp gideyim bari yakın bana bir dolmuşla gidicem haberleri veririm gece..inşallah seninkinde de benimkinde de sıkıntı yoktur canım
kızlar kan testi sonucum 368 çıktı ama tabi kimseye soramadım bir şey inş artar
kızlar kan testi sonucum 368 çıktı ama tabi kimseye soramadım bir şey inş artar
merhaba canım burda hepimiz birbirimize destek olmak için çabalıyoruz biraz kafa dağıtmak biraz umutlanmak birazda derdimize ortak aramak için. senin benden az kalmış ama daha erken değilmi doktora gitmek için bir kan testi yaptırsaydın ya canım daha iki gün var şimdi doktor diyecek ki sana keseyi göremiyorum hooop üzüleceksin var mı yok mu kafanda sorular bence bekle derim. benim 4 günüm kaldı canım bende sabrediyorum test bile yapmadım ama adet olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hakkımız da hayırlısı inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz.beykannesli senin msj larını görünce rahatlıyorum senin için açıyorum bakıyorum bu sayfaya,senin 5 günün mü kaldı? ALLAH hayırlısını versin inşaallah,burdaki isteyen herkese gönlünden geçenleri hayırlı eylesin ama zormuş benim biliyosun 2 günüm var bu günler sıkıntılı geçiyor yarın hastahaneye gideceğim bakalım ne olacak.:18::18:
canım hayırlı olsun bebişinkızlar kan testi sonucum 368 çıktı ama tabi kimseye soramadım bir şey inş artar
canım bence kullandığın antibiyotikten kaynaklıdır başka bir sorun yoktur.slmlar nasılsınız hamiş adayları :80: geçen ay çok geldim buraya da bu ay ümitlenmemek için gelemedim bide erkenden bat oldum o yüzden ...
adetime on gün vardı rahatsızlandım doktara gttim antibiyotik kullanmam gerekti ama korunmuyoruz diyincedoktor test yaptı 0,27 çıktı yani yok dedi doktor ilaçları kullandım bide bu ay baya bi stresli geçti adet oldum ama çok fenayım ben bayanlar ya çok afedersiniz ama parça parça geliyo bulantı hiç bitmedi zaten acaba başka bişey mi diye düşünmeden edemiyorum batım farklı böyle olmuyodum hiç fikri olan var mı
masallah cnm. zaten degerin guzel yuksek. hayirli olsun hamileligin.