En erken kacinci gunde test yapilmali

benim de süt homonu yüksek olduğu için yumurtam küçük kalıyordu. ben hemen ilk ay farkettiğim için 2. ay hemen hamiş olmuştum. tedavisi kolay bir dert yeterki keşfedilsin hemen..

en yakın arkadaşım da senin yaşadığının aynısını yaşadı cnm hatta hamile olduğunu bile düşünmemişti ama sonra mide bulantısından şüphelenip doktora gittiğinde keseyi görmüşler..

İnşallah canım benim de öyle olur :) biraz olsun su serptin içime

evet canım bende genel bir muayene olayım dıyorum regl bitince gidicem bakalım hayırlısı...inş sen güzel haber verirsin canım

hayırlı olsun canım...tebrikler

kızlar bir müddet gelmicem ben buraya.....stresten adet günüm dengesizlesti.....uzak durucam inş bebişim gelecek......hepinizi öpüyorum,,,,,,,inş herkes hamiş olur

kızlar bir müddet gelmicem ben buraya.....stresten adet günüm dengesizlesti.....uzak durucam inş bebişim gelecek......hepinizi öpüyorum,,,,,,,inş herkes hamiş olur
öyle şeyler demek yok sakın burayla ne alakası var canım herşey allahtan sen 3 aydır doktora gitmemen hata canım benim sen olmazsan olmaz canım benim arada gel ki iyi haberlerini alalım. benimde kaldı 5 günüm hayırlısı inşallah bu ay stres hiç yapmadım hiç de kaptırmadım kendimi üzülmek ağlamak yok pes etmek yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay allahın izniyle

beykannesli senin msj larını görünce rahatlıyorum senin için açıyorum bakıyorum bu sayfaya,senin 5 günün mü kaldı? ALLAH hayırlısını versin inşaallah,burdaki isteyen herkese gönlünden geçenleri hayırlı eylesin ama zormuş benim biliyosun 2 günüm var bu günler sıkıntılı geçiyor yarın hastahaneye gideceğim bakalım ne olacak.:18::18:

kızlar kan testi sonucum 368 çıktı ama tabi kimseye soramadım bir şey inş artar

slmlar nasılsınız hamiş adayları :80: geçen ay çok geldim buraya da bu ay ümitlenmemek için gelemedim bide erkenden bat oldum o yüzden ...
adetime on gün vardı rahatsızlandım doktara gttim antibiyotik kullanmam gerekti ama korunmuyoruz diyince doktor test yaptı 0,27 çıktı yani yok dedi doktor ilaçları kullandım bide bu ay baya bi stresli geçti adet oldum ama çok fenayım ben bayanlar ya çok afedersiniz ama parça parça geliyo bulantı hiç bitmedi zaten acaba başka bişey mi diye düşünmeden edemiyorum batım farklı böyle olmuyodum hiç fikri olan var mı

merhaba canım burda hepimiz birbirimize destek olmak için çabalıyoruz biraz kafa dağıtmak biraz umutlanmak birazda derdimize ortak aramak için. senin benden az kalmış ama daha erken değilmi doktora gitmek için bir kan testi yaptırsaydın ya canım daha iki gün var şimdi doktor diyecek ki sana keseyi göremiyorum hooop üzüleceksin var mı yok mu kafanda sorular bence bekle derim. benim 4 günüm kaldı canım bende sabrediyorum test bile yapmadım ama adet olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hakkımız da hayırlısı inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz.

canım bence kullandığın antibiyotikten kaynaklıdır başka bir sorun yoktur.

canım büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.. ama küçük bi ihtimal ki ben yaşadım boş gebelik düşüge meyilli.. hemen doktora görün canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…