En erken kacinci gunde test yapilmali

canım hayırlı olsun bebişin :nazar: kaç gün geçti adetin değer yüksek çıkmış allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallah....

saol canım ben 4. günün içindeyken yaptım test hem idrar hem kan. daha o bir zigot:KK70: 3-4 haftaya ancak denk geliyordur herhalde. oyüzden doktora gitmedim bayramdan sonra falan giderim diye düşündüm. benim belirtiler çok fazlaydı bu ay.

apres canım adetın 4gun gecınce ıdrar testınde netmı cıktı? Bırde belırtılerın nelerdı canım adet gelmeden oncemı basladı? Bensu an adet sancı5arı cekıyorum daha 4 gun var adetıme.

apres canım adetın 4gun gecınce ıdrar testınde netmı cıktı? Bırde belırtılerın nelerdı canım adet gelmeden oncemı basladı? Bensu an adet sancı5arı cekıyorum daha 4 gun var adetıme.

benim daha o saniyede net koyu çıktı T. 4. günün içindeydim daha öğleden sonra.

benim belirtiler yumurtlamadan sonra başladı.burnum tıkandı(hasta değilken ve hala tıkalı),sürekli idrar için wcye gitmeye başladım,sol kasığımda çok canımı yakmayan bir ağrı hep oldu.kirpiklerimde dökülmeler olduama en belirgin 3 şey sık idrar , çok gaz, sol kasık ağrısı idi. adetime birkaç gün kala adet olacakmışım gibi bütün adet ağrılarım oldu sürekli kontrol etmeye başladım her an olucam diye. sonra adet günüm geçti ama ağrılar, baskı devam ediyordu. daha sonra adet geçeli 3. günün gecesi ayaklarımın altının yanmasından uyuyamadım ve ertesi gün gittim test aldım, pozitif, sonra kan testi o da 368,92 h çıktı ama daha doktora gitmedim, umarım değerim yükseliyordur. daha 2-3 haftalığa denk geliyor netten bakınca, oyüzden bayramdan sonra bir kez daha kan testi yaptırıp ya da yaptırmadan cuma ya da cumartesi gideyim diye düşünüyorum doktora.buarada dünden beri ağrılarım kalmadı, bir tek sol kasığımda en başta başlayan ağrı ufak ufak devam ediyor.unutmadan adetim geçtikten 1 gün sonra göğüslerimin uçları acımaya başladı ve akşamları ciddi baş ağrılarım olmaya başladı ve hala devam ediyorlar.umarım hamileliliğimde her şey yolundadır. kayınvalidem herkese söyledi bile...

Heyecandan her gün test yaptım ama sonuç hüsran :KK50: iki gün sonra adet günüm belirtilerin hepsi var ama testler hep negatif :KK14:👏

Kizlar size yazamadim adet oldum ben hic beklemiyordum olmayi butun belirtiler hamilelik yonundeydi ama olmadi

saol canım ben 4. günün içindeyken yaptım test hem idrar hem kan. daha o bir zigot:KK70: 3-4 haftaya ancak denk geliyordur herhalde. oyüzden doktora gitmedim bayramdan sonra falan giderim diye düşündüm. benim belirtiler çok fazlaydı bu ay.

merhaba cnm! ben de hamileyim:) bayram sabahı öğrendim ya harika hissediyorum kendimi! inş herşey yolunda gider alırız kucağımıza bebeklerimizi:KK3:

sonunda meleğimin kardeşi geliyor. adetime 4 gün var ama kese belli oldu. cuma günü kahverengi bir leke geldi bir kez sonrasında birey gelmedi anladım onun yerleşme lekesi olduğunu. Ama korkuyorum ya meleğimin kardeşi de beni terkederse diye. koruyucu muska yaptırdım kendime. bazen nazar değmesi de hamileliği engelliyormuş. Allahım kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin

merhaba cnm! ben de hamileyim:) bayram sabahı öğrendim ya harika hissediyorum kendimi! inş herşey yolunda gider alırız kucağımıza bebeklerimizi:KK3:

ayy nasıl sevindim anlatamam yaaaa superr bir haber canım .ben eşime diyorum yemedik içmedik bayrama yetiştirdik çocuğu hehehe sizin de öyle oldu süper çok sevindim. inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur kucaklarımızı doldurur. ben yarın doktora gidiyorum.bakalım ilk kez gidicem . beta kaç çıktı senin? ayy çok sevindim yaa

ayy nasıl sevindim anlatamam yaaaa superr bir haber canım .ben eşime diyorum yemedik içmedik bayrama yetiştirdik çocuğu hehehe sizin de öyle oldu süper çok sevindim. inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur kucaklarımızı doldurur. ben yarın doktora gidiyorum.bakalım ilk kez gidicem . beta kaç çıktı senin? ayy çok sevindim yaa

teşekkür ederim cnm! ben de ne kadar mutlu oldum anlatamam. evet bayramda çifte mutluluk yaşadık! ben de cumartesi gidicem inş! doktordan sonra doktor neler istedi neler sordu bana da söyle olur mu? hadi hayırlısı cnm inş sağ salim alırız kucağımıza bebişleri. benim beta 590dı bu arada.:KK49:

teşekkür ederim cnm! ben de ne kadar mutlu oldum anlatamam. evet bayramda çifte mutluluk yaşadık! ben de cumartesi gidicem inş! doktordan sonra doktor neler istedi neler sordu bana da söyle olur mu? hadi hayırlısı cnm inş sağ salim alırız kucağımıza bebişleri. benim beta 590dı bu arada.:KK49:

tamam canım söylerim tabiki.umarım her şey yolunda gider. yarın 3 buçukta doktorda olucam. benim hatırlarsan geçen hafta pzts 368 di sonra arife gecesi yani 48 saat sonra tekrar yaptırdım test 813 çıktı daha başka da yaptırmadım .yarın doktorda neler olacak bakalım:) güzel haberlerimi veriririm inşallah.

sonunda meleğimin kardeşi geliyor. adetime 4 gün var ama kese belli oldu. cuma günü kahverengi bir leke geldi bir kez sonrasında birey gelmedi anladım onun yerleşme lekesi olduğunu. Ama korkuyorum ya meleğimin kardeşi de beni terkederse diye. koruyucu muska yaptırdım kendime. bazen nazar değmesi de hamileliği engelliyormuş. Allahım kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin

sultancım çok sevindim cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, meleğinin başına gelenler bi daha gelecek diye birşey yok, Rabbim bu bebişinin mutluluğunu doya doya yaşatsın inşallah..Tekrardan hayırlı olsun bebişciğin :):KK9:

sultancım çok sevindim cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, meleğinin başına gelenler bi daha gelecek diye birşey yok, Rabbim bu bebişinin mutluluğunu doya doya yaşatsın inşallah..Tekrardan hayırlı olsun bebişciğin :):KK9:

teşekkür ederim canım. amin inşallah herkesin bebeğini korusun rabbim. bu kadar erken öğreneceğimi tahmin etmemiştim. nokta gibi şuan kese. sanırım erken ovulasyon oldu. geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım sanırım. sonra doktora gittim polip var almamız lazım 10 gün sonra gel dedi. doktora gittiğimde polip kendiliğinden kaybolmuştu. polip aldıracağım diye ilişkiden sonra hemen banyo yaptım yatmadım bile. demekki gerçekten beklememek gerekiyor. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah

teşekkür ederim canım. amin inşallah herkesin bebeğini korusun rabbim. bu kadar erken öğreneceğimi tahmin etmemiştim. nokta gibi şuan kese. sanırım erken ovulasyon oldu. geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım sanırım. sonra doktora gittim polip var almamız lazım 10 gün sonra gel dedi. doktora gittiğimde polip kendiliğinden kaybolmuştu. polip aldıracağım diye ilişkiden sonra hemen banyo yaptım yatmadım bile. demekki gerçekten beklememek gerekiyor. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah

herşey nasip işte cnm ne güzel :) dün ben de haberini duyunca dünyalar benim oldu çok güzel birşey yaa aynı dertleri paylaştık zamanında şimdi de bebişlerimizin haberini vermek çok güzel.. Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş :):KK9:

Batı 10 ve 12 si olan arkadaşlarım ne alemdesiniz ben hala adet olmadım eşim test yaptırtmıyor artık oda negatif psikolojısine girmek istemıyor sanırım :KK43: pazartesiye kadar bekleyelim dedi. gizli gizli yapmasam tabiki:26:

gögüslerim çok acıyor akşam ayak agrımdan uyuyamadım bayramın 1. günüde sağ tarafımda sancım vardı adet olacam dıye bekledim bekledim tık yok. bu ay umudum yoktu ama adet gunu yaklaştıkça insan ister istemez umutlanıyor sürekli düşünüyor bide günüm geçti :18:

Batı 10 ve 12 si olan arkadaşlarım ne alemdesiniz ben hala adet olmadım eşim test yaptırtmıyor artık oda negatif psikolojısine girmek istemıyor sanırım :KK43: pazartesiye kadar bekleyelim dedi. gizli gizli yapmasam tabiki:26:

gögüslerim çok acıyor akşam ayak agrımdan uyuyamadım bayramın 1. günüde sağ tarafımda sancım vardı adet olacam dıye bekledim bekledim tık yok. bu ay umudum yoktu ama adet gunu yaklaştıkça insan ister istemez umutlanıyor sürekli düşünüyor bide günüm geçti :18:

Canım ne mutlu sana inşallah hamişsindir de güzel haberi verirsin bize en kısa zamanda :) bu arada ben yine adet oldum önümüzdeki aya kaldı umutlar hayırlısı bakalım bu ay zaten olmaması benim için iyi oldu kardeşimin düğünü olduğu için sürekli koşuşturmacayla geçiyo hayırlısını bilir Rabbim güzel haber alan herkese hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

ya kızlar adetim 6 gün gecikti. idrarım koyu renk, kasığımda ara ara sancı gibi oluyor, ama adet belirtim başka yok. ne bilim psikolojik olarak etkilendiğim için mi gelmiyor adetim, yoksa kendi kendime stres yaptığm için mi bilemiyorum. bu sabah ilk idrarımda yaptım testi yine negatif çıktı. of çok sıkıntı yaptım kendime ya

benim bat 16 ağustos ancak keseyi bile gösterdi doktor nokta şeklinde şuan. ilk hamileliğimde de 7 gün önceden öğrenmiştim. benim bebiş hemen büyüyüp doğmak istiyor sanırım. normalde şuan sancılarımın başlaması gerekirdi ama adet olma hissi dışında bişey yok. belirtilerim göğüs ucu acıması ve vücutta alerji. her tarafım kabardı şuan. kaşı kaşı yara oldu. tahlil yaptırdım hepsi temiz çıktı hamilelikten sanırım. günün geçtiyse kan testinde kesin çıkar. birde hamileliği unutunca hamile kalıyorsun. doktor bana rahminde polip var gebeliği engeller almamız gerekiyor dedi o nedenle pek önemsemedim ben hamileliği nasılsa polip var diye. inşallah hamişsindir. Allah isteyen herkese verir inşallah

X