canım hayırlı olsun bebişinkaç gün geçti adetin değer yüksek çıkmış allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallah....
apres canım adetın 4gun gecınce ıdrar testınde netmı cıktı? Bırde belırtılerın nelerdı canım adet gelmeden oncemı basladı? Bensu an adet sancı5arı cekıyorum daha 4 gun var adetıme.
saol canım ben 4. günün içindeyken yaptım test hem idrar hem kan. daha o bir zigot3-4 haftaya ancak denk geliyordur herhalde. oyüzden doktora gitmedim bayramdan sonra falan giderim diye düşündüm. benim belirtiler çok fazlaydı bu ay.
merhaba cnm! ben de hamileyim:) bayram sabahı öğrendim ya harika hissediyorum kendimi! inş herşey yolunda gider alırız kucağımıza bebeklerimizi
tebrik ederim 2 bayram yaşamışsın ,darısı bizlere inşallah
merhaba cnm! ben de hamileyim:) bayram sabahı öğrendim ya harika hissediyorum kendimi! inş herşey yolunda gider alırız kucağımıza bebeklerimizi
ayy nasıl sevindim anlatamam yaaaa superr bir haber canım .ben eşime diyorum yemedik içmedik bayrama yetiştirdik çocuğu hehehe sizin de öyle oldu süper çok sevindim. inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur kucaklarımızı doldurur. ben yarın doktora gidiyorum.bakalım ilk kez gidicem . beta kaç çıktı senin? ayy çok sevindim yaa
teşekkür ederim cnm! ben de ne kadar mutlu oldum anlatamam. evet bayramda çifte mutluluk yaşadık! ben de cumartesi gidicem inş! doktordan sonra doktor neler istedi neler sordu bana da söyle olur mu? hadi hayırlısı cnm inş sağ salim alırız kucağımıza bebişleri. benim beta 590dı bu arada.
sonunda meleğimin kardeşi geliyor. adetime 4 gün var ama kese belli oldu. cuma günü kahverengi bir leke geldi bir kez sonrasında birey gelmedi anladım onun yerleşme lekesi olduğunu. Ama korkuyorum ya meleğimin kardeşi de beni terkederse diye. koruyucu muska yaptırdım kendime. bazen nazar değmesi de hamileliği engelliyormuş. Allahım kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin
sultancım çok sevindim cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, meleğinin başına gelenler bi daha gelecek diye birşey yok, Rabbim bu bebişinin mutluluğunu doya doya yaşatsın inşallah..Tekrardan hayırlı olsun bebişciğin :)
teşekkür ederim canım. amin inşallah herkesin bebeğini korusun rabbim. bu kadar erken öğreneceğimi tahmin etmemiştim. nokta gibi şuan kese. sanırım erken ovulasyon oldu. geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım sanırım. sonra doktora gittim polip var almamız lazım 10 gün sonra gel dedi. doktora gittiğimde polip kendiliğinden kaybolmuştu. polip aldıracağım diye ilişkiden sonra hemen banyo yaptım yatmadım bile. demekki gerçekten beklememek gerekiyor. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah
Batı 10 ve 12 si olan arkadaşlarım ne alemdesiniz ben hala adet olmadım eşim test yaptırtmıyor artık oda negatif psikolojısine girmek istemıyor sanırımpazartesiye kadar bekleyelim dedi. gizli gizli yapmasam tabiki:26:
gögüslerim çok acıyor akşam ayak agrımdan uyuyamadım bayramın 1. günüde sağ tarafımda sancım vardı adet olacam dıye bekledim bekledim tık yok. bu ay umudum yoktu ama adet gunu yaklaştıkça insan ister istemez umutlanıyor sürekli düşünüyor bide günüm geçti :18:
Batı 10 ve 12 si olan arkadaşlarım ne alemdesiniz ben hala adet olmadım eşim test yaptırtmıyor artık oda negatif psikolojısine girmek istemıyor sanırımpazartesiye kadar bekleyelim dedi. gizli gizli yapmasam tabiki:26:
gögüslerim çok acıyor akşam ayak agrımdan uyuyamadım bayramın 1. günüde sağ tarafımda sancım vardı adet olacam dıye bekledim bekledim tık yok. bu ay umudum yoktu ama adet gunu yaklaştıkça insan ister istemez umutlanıyor sürekli düşünüyor bide günüm geçti :18: