En erken kacinci gunde test yapilmali

şimdi giyindim 10 dk ya test alıp gelicem ucuzlarından, zaten ümidimi tamamen kaybettiğim için okadar para bayılmıcam. öylesine yapıcam işte bu kadar belirti psikolojik nasıl olur aklım almıyor kendime çok kızıyorum şuan. gidip geleyim bari yoksa kendimi dövücem şimdi hehehe:) gelince size haber vericem pc açık duracak, testi yaparken de sizinle paylaşıcam bekleyin beni bu sıcakta gidicem boşuna

inanamıyorummmmmmmmmm yaaaa napcam ben şimdi bu ihtimal olursa ne yaparım diye hiç düşünmemiştim

Kızlar ben adetimden 5 gün önce lekelenmeye başladım 5 gün boyunca kahverengi akıntı desem değil adet kanaması desem değil öyle süreç yaşıyorum yani. Hep kahverengi geldi ancak bugün kırmızıya döndüama çok yoğundeğil yine. Test yaptım az önce ve 10 sn içinde net bir şekilde 2. Çizgi çıktı. Yerleşme kanaması mıdır bu. Kahverengiyi ona yordum da kırmızı beni korkuttu. Kimyasaldan çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan ve sağlıklı bir gebelik geçiren var mı ben çok korkuyorum kızlar

Son düzenleme:

Canım üstüne görme denilen olay olmasın. bide bi görün bence doktora kanamanın durması için ilaç yada iğnede veriliyor.

Mahşallah Bence çok şanslısın canım, senin adına çok sevindim inş bizlerede nasip olur.

canım çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur. şuan hala inanamıyorum çok net 2. çizgi daha o saniye gördüm şaşırdım kaldım saat de geç oldu kan testi için napsam bilemiyorum ki böyle yarını beklemeli miyim başka testler de alıp yapmalı mıyım inanmalı mıyım ayyyy napcam ki ben

Canım üstüne görme denilen olay olmasın. bide bi görün bence doktora kanamanın durması için ilaç yada iğnede veriliyor.

Canım bugün gittim ama pek dinlemedi beni doktor kan testi istedi kanda da çıkarsa yarın kanamam var derim artık bağıra bağıra. Beklemek zor olduğundan size danışmak istedim. İnş tutunur bebeğim. Gerçi net bir çift çizgi gördüm ama insan telaşlanıyor işte.

tebrik ederim cnm ya çok sevindim!

inşallah canım yaa biz seninle aynı zamanda öğrendik bebişlerimizi ozaman dimi:)) Allahım inanamıyorum. ben bugün gidemem doktora yarın inşallah akşama iftara davetliyiz.saat de geç oldu.. kan testi için bu saatte bir yer bulamam değil mi

kızlar merhaba benimde son adet tarihim 4 temmuzdu günleri takip edip ilişkiye girdik bugün hafiif pembe bir akıntımsı bişi geldi sabah 2 damla henüz devam eden bişi yok arada hafif mide bulantım var gögüslerim şiş sütyeni bile zor takıyom sizce test için beklemeli miyim yardım edinnnnn

canım tebrik ederim seni ben sevinmedim çünkü hafif kanamam var korkuyorum. Testte hemen 2. Çizgiyi gördüm ama çoook korkuyorum umarım kötü bir şey olmaz acile gitsen bakarlar diye biliyorum ama yarın sabah da gidebilirsin dayanabiliyorsunuz :)

Son düzenleme:

canım şimdi medicalpark ı aradım test yapıyorlarmış 21 tl dedi 1buçuk saatte sonucu alırsınız dedi hazırlanıp gideyim bari yakın bana bir dolmuşla gidicem haberleri veririm gece..inşallah seninkinde de benimkinde de sıkıntı yoktur canım

selam kızlar nasılsınz? bu arada apres arkadaşım hayırlı olsun kan testi yaptırmana gerek yok hemen gördüysen çift çizgiyi doktora gitmelisin kaç gün geçti adetin? meltemciiiiiimcanım benim sakın üzülme inşallah en yakın zaman da alacaksın bebeğini kucağına ama bence seninde artık doktora görünme vaktin gelmiş doktora git ki bir sorun varmı yokmu erkenden öğren bebişini fazla bekleme

eğer 28 günde bir adet oluyorsan yapmalısın canım.

arkadaşımda aynı bizler gibi bebek için çabalıyordu geçen hafta doktora gitti süt hormonu yüksekmiş ve buda gebeliğe engelmiş onun için bi hap vermiş 3 gün arayla alınıyormuş şimdi bende kendimden şüphe duymaaya başladm. acaba her anne adayı bebek için karar aldıktan sonra bir doktora görünmelimidir diyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…