kızlar benim kırmızılar geldi.....eylüle kaldı benim bebiş olayı...üüfüfffffff ya 5 gün gecıkmeyle hemde.....
inanamıyorummmmmmmmmm yaaaa napcam ben şimdi bu ihtimal olursa ne yaparım diye hiç düşünmemiştim
Kızlar ben adetimden 5 gün önce lekelenmeye başladım 5 gün boyunca kahverengi akıntı desem değil adet kanaması desem değil öyle süreç yaşıyorum yani. Hep kahverengi geldi ancak bugün kırmızıya döndüama çok yoğundeğil yine. Test yaptım az önce ve 10 sn içinde net bir şekilde 2. Çizgi çıktı. Yerleşme kanaması mıdır bu. Kahverengiyi ona yordum da kırmızı beni korkuttu. Kimyasaldan çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan ve sağlıklı bir gebelik geçiren var mı ben çok korkuyorum kızlar
MahşallahBence çok şanslısın canım, senin adına çok sevindim inş bizlerede nasip olur.
Canım üstüne görme denilen olay olmasın. bide bi görün bence doktora kanamanın durması için ilaç yada iğnede veriliyor.
canım çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur. şuan hala inanamıyorum çok net 2. çizgi daha o saniye gördüm şaşırdım kaldım saat de geç oldu kan testi için napsam bilemiyorum ki böyle yarını beklemeli miyim başka testler de alıp yapmalı mıyım inanmalı mıyım ayyyy napcam ki ben
Canım bugün gittim ama pek dinlemedi beni doktor kan testi istedi kanda da çıkarsa yarın kanamam var derim artık bağıra bağıra. Beklemek zor olduğundan size danışmak istedim. İnş tutunur bebeğim. Gerçi net bir çift çizgi gördüm ama insan telaşlanıyor işte.
tebrik ederim cnm ya çok sevindim!
inşallah canım yaa biz seninle aynı zamanda öğrendik bebişlerimizi ozaman dimi:)) Allahım inanamıyorum. ben bugün gidemem doktora yarın inşallah akşama iftara davetliyiz.saat de geç oldu.. kan testi için bu saatte bir yer bulamam değil mi
canım tebrik ederim seni ben sevinmedim çünkü hafif kanamam var korkuyorum. Testte hemen 2. Çizgiyi gördüm ama çoook korkuyorum umarım kötü bir şey olmazacile gitsen bakarlar diye biliyorum ama yarın sabah da gidebilirsin dayanabiliyorsunuz :)
eğer 28 günde bir adet oluyorsan yapmalısın canım.kızlar merhaba benimde son adet tarihim 4 temmuzdu günleri takip edip ilişkiye girdik bugün hafiif pembe bir akıntımsı bişi geldi sabah 2 damla henüz devam eden bişi yok arada hafif mide bulantım var gögüslerim şiş sütyeni bile zor takıyom sizce test için beklemeli miyim yardım edinnnnn