Kızlar ben perşembe günü test yaptım negatif ama bugün 40. Günüm olmasına rağmen hala yok. Pzt doktora gitcem artık bu kdar gecikme normal değil inşallah kötü bisi yoktur
Meltemba canım bana hamileymişsin gibi geliyor ,içimden öyle geçiyor. İnşallah yanılmıyorumdur.
inşallah bir şey yoktur canım. işin bir de bu boyutu var tabi,ben de 3 gündür bunnu diyorum kardeşime, bebek olsa da olmasa da doktora gitm vakti bu ay sanırım dedim.umarım sen de de bende de vardır bebek ve bütün bu gecikme ya da belirtiler bebektendir inş. buarada forumda okumuştum, bir bayan gecikmesinin 18. günü negatif 19. günü pozitif çıkmış ve hatta 10 gün geçince gittiği doktor bebeği bilmeyip ona söktürücü vermiş 15. gün kullanmış 4 hap aa yine de olmamış ve 19. gün pozitif hem de yüksek değerle. oyüzden Allah büyük canım ya
kızlar ben yarın şu hassaslardan yapsam mı test yapmasam mı karar veremiyorum. 3 gün bitmiş 4 e girmiş olacağım. ama biraz daha mı beklesem bilemiyorum ki
kızlar ben yarın şu hassaslardan yapsam mı test yapmasam mı karar veremiyorum. 3 gün bitmiş 4 e girmiş olacağım. ama biraz daha mı beklesem bilemiyorum ki
Kizlar artik son adet tarihinden itibaren 41. Gunum yarin doktora gidiyorum kan testi yaptirmaya ama idrarda sonuç negatif varsa kanda çikar mi iliski olali 15 gün oldu tek gün oldugu için eminim sizce varsa idrarda çikmamasi normal mi
bence yapabilirsin cnm. 4 gün geçmiş sonuçta...
Kizlar artik son adet tarihinden itibaren 41. Gunum yarin doktora gidiyorum kan testi yaptirmaya ama idrarda sonuç negatif varsa kanda çikar mi iliski olali 15 gün oldu tek gün oldugu için eminim sizce varsa idrarda çikmamasi normal mi
canım sen bugün yapacak mısın peki?
kızlar benim kırmızılar geldi.....eylüle kaldı benim bebiş olayı...üüfüfffffff ya 5 gün gecıkmeyle hemde.....
ya daha benim adetim bi gün gecikti. bir iki gün daha sabredeyim diyorum. belki sabredemem bakalım cnm. sen ne düşünüyosun???