En erken kacinci gunde test yapilmali

Hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor? sizleri takip ediyorum bebiş haberlerinizi bekliyorum ben de. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder herkese.. Kadir gecemiz mübarek olsun..

herkesın kadır gecesı mubarek olsun tum dualarımız kabul olsun.tum bekleyenler hamıs olsun hamıle olanlar da bebeklerını saglıkla kucagına aksın ınşallah.

Kızlar ben perşembe günü test yaptım negatif ama bugün 40. Günüm olmasına rağmen hala yok. Pzt doktora gitcem artık bu kdar gecikme normal değil inşallah kötü bisi yoktur

Kızlar ben perşembe günü test yaptım negatif ama bugün 40. Günüm olmasına rağmen hala yok. Pzt doktora gitcem artık bu kdar gecikme normal değil inşallah kötü bisi yoktur

inşallah bir şey yoktur canım. işin bir de bu boyutu var tabi,ben de 3 gündür bunnu diyorum kardeşime, bebek olsa da olmasa da doktora gitm vakti bu ay sanırım dedim.umarım sen de de bende de vardır bebek ve bütün bu gecikme ya da belirtiler bebektendir inş. buarada forumda okumuştum, bir bayan gecikmesinin 18. günü negatif 19. günü pozitif çıkmış ve hatta 10 gün geçince gittiği doktor bebeği bilmeyip ona söktürücü vermiş 15. gün kullanmış 4 hap aa yine de olmamış ve 19. gün pozitif hem de yüksek değerle. oyüzden Allah büyük canım ya

kızlar ben yarın şu hassaslardan yapsam mı test yapmasam mı karar veremiyorum. 3 gün bitmiş 4 e girmiş olacağım. ama biraz daha mı beklesem bilemiyorum ki

Evet canim doğru söylüyorsun allahtan umut kesilmez ama benim tek gün ilişki olduğu için pek bir umudum yok o yüzden kötü seçenekler geliyo aklıma umarım bi mucize olmuştur da bebisimiz vardır kötü bisi olmasın da

kızlar ben yarın şu hassaslardan yapsam mı test yapmasam mı karar veremiyorum. 3 gün bitmiş 4 e girmiş olacağım. ama biraz daha mı beklesem bilemiyorum ki

3 gün geçtiyse normal testler de gösterir diye biliyorum canim ben istersen sabredemiyosan onlardan alıp yapabilirsin

Kizlar artik son adet tarihinden itibaren 41. Gunum yarin doktora gidiyorum kan testi yaptirmaya ama idrarda sonuç negatif varsa kanda çikar mi iliski olali 15 gün oldu tek gün oldugu için eminim sizce varsa idrarda çikmamasi normal mi

Son düzenleme:

merhaba canım bu kadar geciktiğine göre vardır bişey....kan tahlilinde alırsın sonucu inş hamişsindir

kızlar bende bu ayda bişey ypk kırmızılar bikac saate gelir belirtiler gelmeye basladı...artık agustos ayına kaldı bu iş

cnım erken gebelik testi mi yaptın yoksa ucuzlardan mı?

kızlar benim kırmızılar geldi.....eylüle kaldı benim bebiş olayı... üüfüfffffff ya 5 gün gecıkmeyle hemde.....

kızlar benim kırmızılar geldi.....eylüle kaldı benim bebiş olayı... üüfüfffffff ya 5 gün gecıkmeyle hemde.....

yaaçok üzüldüm şimdi test almaya gitmek için giyinmiştim gitmesem mi almasam mı acaba offff zaten bi tanıdığımla konuştum telde o da diyor psikolojik olabilir diye

ya daha benim adetim bi gün gecikti. bir iki gün daha sabredeyim diyorum. belki sabredemem bakalım cnm. sen ne düşünüyosun???

canım şuan ümitsizliğe kapılmış durumdayım ve olumsuz düşünüyorum kendim için senin için de şöyle diyorum, istersen al çıkarsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz, şuan bu moddayım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…