- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
inşallah cnm,bu bekleyişler heyecan açısından bana film gibi geliyor. hani öyle bir yerde kalır konu ve merak eder durursun ya...heyecan dorukta olur.böyle bir tat veriyor bana.daha 3. ayımız tabi denemelerde, onun da etkisi var mutlaka.henüz yorgunluk çökmedi yani bekleyişlerden:)
phloxinheart canım, bence azıcık daha bekle bari günün gelsin, evet çok zor ama ben bugün ilgi odağımı değiştirip kendimi alışverişe vurdum sonra gezmeğe gittim. Yarın da olmazsam camilerde olayım istiyorum.Böylece yarın da geçecek.Buarada benim de ciddi adet ağrılarım sancılarım var. Heran olacakmışım gibiumarım yarını da atlatırım.
Ben bugün çarşıya çıktım ve eczaneden alacaktım test hem de fortel. ama bir arkadaşım aradı ben gezinirken ve ona söyledim şimdi alıcam böyle böyle dedim. Dur bekle pazartesiyi, sonra hayalkırıklığı olmasın az daha dur dedi.Sonra düşündüm, dedim eğer psikolojik gecikmeyse bile en azından bari allahın izniyle yarın(kadir gecesi) önemli, yarını da oruçlu dualı namazlı atlatayım istiyorum.Bozmayayım büyüyü diye düşündüm. Rabbim hayırlısını versin artık ve o an dedim bebek olsa da olmasa da yarın senede bir kez olacak diğerini her ay deneme bekleme şansım var.Belki saçma gelebilir arkadaşlar ama şuan herşeyden önce yarını olmadan atlatayım istiyorum.Bebek ikinci plana düştü bende şuan:) psikolojikse de tek çizgiyi görüp adet olmak istemiyorum,böyle devam etsin yrn hehe
merhaba canım bence adetin gecmediyse yapma,üzülmemek için
evet bugün de yapmadım. sabredicem. ama şiddetli adet sancılarım var. bakalım artık hayırlısı:)
ayy benimde sanki adet olacakmısım gibi agrım oluyo ama hafif ve ara ara....normal mi acaba bunlar hiç bilmiyorum...adet mi olucam yoksa bebiş mi :18:
canım senin bat ne zamndı sanki hamiş gibisin ya bakalım hayırlsı :)bayrama hamiş gireriz inş. benimde 1 i normal günüm bende 2 gün geciktim ama test yaptım bugün negatif ti sonucu aslında her ay 25 güne bi olurum ama geçen ay ilk defa 30 uncu gün oldum bu yüzden bu ay da belki geç olurum diye çok umutlanmak istemiyorum
merhaba canım 30 temmuz du bakalım beklıyorum...belkıde oruc tuttugumdan gecikmiştir ümitlenmekte istemiyorum hayırlısı...inş seninki bebiştir canım ya bilemeyiz işte
test yaptın mı canım bende kist var şu an antibiyotik tedavisi görüyorum o yüzden de gecikmiş olabilir benim ama bayrama hem bayram sevinciyle hemde bebek sevinciyle girmeyi çok isterdim bu mübarek günde allah dua ve dileklerimizi kabul eder inş. canım benim için şimdi bi ayetel kürsi okur musun bende senin için okuycam :)
bizim de daha yeni bebiş denemelerimiz bakalım hayırlısı...insan sabırsızlanıyo,benim 3,günüm gecti ama beklemedeyim....gecikince insan umutlanıyo ama olmayıncada üzülüyo birazcık....zaten erkenden ögrensemde kesesi kalp atısı derken zaten bekleyış olacak oyuzden acelemız yok inş herkes bebişine kavusur
ayy benimde sanki adet olacakmısım gibi agrım oluyo ama hafif ve ara ara....normal mi acaba bunlar hiç bilmiyorum...adet mi olucam yoksa bebiş mi :18:
adetten önce yaptım negatifti canım...korkuyorum tekrar yapmaya...cok gecmiş olsun canım...inş gönlüne göre olur su güzel günde herseyyy...tamam canım okurum tabi.....birbirimize dua edelim bugun inş kabul olur su guzel kandıl günü ...kandilin mubarek olsun bu arada canım
sabretmek o kadar zor ki... bugün yapıcam demiştim yapmadım! ama ben de bugünü iyi değerlendirmek istiyorum . bol bol dua ile. Allah herkesin gönlündekini verir inş. aynen bende de çok şiddetli adet sancıları var korkuyorum gerçekten her an adet olabilirim diye. aynı durum sende de varmış. acaba normal mi yerleşiyor mu bebek? şöyle bi durumda var benim normalde adet olmadan önceki gün ya da adetin olacağı gün şiddetli ağrılarım olurdu. bu sefer erkenden oldu ağrılar. neyse bakalım sabredelim ikimizde. bugün de bol bol dua edelim inş hayırlısı cnm
bugün bol bol dua edelim arkadaşlar!!! bebişlerimizin gelmesi dileklerimle...
senin de kandilin mübarek olsun canım valla benim her ay yaptığım testler ve yaşadığım hayal kırıklıkları çok fazla olduğu için anlayabiliyorum seni canım ama yapmasan da şu an için içini yiyordurhayırlısı olsun ikimiz için de canım ben 3 günden beri her gün bi tane yapıyorum aynı eczaneye gitmeye utanıyorum artık her sefere eczane değiştiriyorum kzım bu kadar testi ne yapacan diye soracaklar valla:26:
hakıkaten canım ya eczane diyecek banada hamile olsada su kadın kurtulsam diyebakalım pazartesi yapıcam tabi ozamana kadar adet olmazsam canım bir hafta olacak bakalım hayırlısı
sağol canım ama benim kasımdan beri olmuyor ve artık sanırım ümidimi kaybetmeye başladım birazcıkakışına bırakıyorum artık bana bugün hayırlı bir gün dua eder misiniz :44:
hakıkaten canım ya eczane diyecek banada hamile olsada su kadın kurtulsam diyebakalım pazartesi yapıcam tabi ozamana kadar adet olmazsam canım bir hafta olacak bakalım hayırlısı
vardır en uygun vakti inş hayırlısıyla olur. tabi ederim dua. herkes birbirine dua etsin bugün!!!
evet canım bende ederim siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz bat ne zaman