En erken kacinci gunde test yapilmali

bizim de daha yeni bebiş denemelerimiz bakalım hayırlısı...insan sabırsızlanıyo,benim 3,günüm gecti ama beklemedeyim....gecikince insan umutlanıyo ama olmayıncada üzülüyo birazcık....zaten erkenden ögrensemde kesesi kalp atısı derken zaten bekleyış olacak oyuzden acelemız yok inş herkes bebişine kavusur

sabretmek o kadar zor ki... bugün yapıcam demiştim yapmadım! ama ben de bugünü iyi değerlendirmek istiyorum . bol bol dua ile. Allah herkesin gönlündekini verir inş. aynen bende de çok şiddetli adet sancıları var korkuyorum gerçekten her an adet olabilirim diye. aynı durum sende de varmış. acaba normal mi yerleşiyor mu bebek? şöyle bi durumda var benim normalde adet olmadan önceki gün ya da adetin olacağı gün şiddetli ağrılarım olurdu. bu sefer erkenden oldu ağrılar. neyse bakalım sabredelim ikimizde. bugün de bol bol dua edelim inş hayırlısı cnm

evet bugün de yapmadım. sabredicem. ama şiddetli adet sancılarım var. bakalım artık hayırlısı:)

ayy benimde sanki adet olacakmısım gibi agrım oluyo ama hafif ve ara ara....normal mi acaba bunlar hiç bilmiyorum...adet mi olucam yoksa bebiş mi :18:

ayy benimde sanki adet olacakmısım gibi agrım oluyo ama hafif ve ara ara....normal mi acaba bunlar hiç bilmiyorum...adet mi olucam yoksa bebiş mi :18:

canım senin bat ne zamndı sanki hamiş gibisin ya bakalım hayırlsı :)bayrama hamiş gireriz inş. benimde 1 i normal günüm bende 2 gün geciktim ama test yaptım bugün negatif ti sonucu aslında her ay 25 güne bi olurum ama geçen ay ilk defa 30 uncu gün oldum bu yüzden bu ay da belki geç olurum diye çok umutlanmak istemiyorum

merhaba canım 30 temmuz du bakalım beklıyorum...belkıde oruc tuttugumdan gecikmiştir ümitlenmekte istemiyorum hayırlısı...inş seninki bebiştir canım ya bilemeyiz işte

merhaba canım 30 temmuz du bakalım beklıyorum...belkıde oruc tuttugumdan gecikmiştir ümitlenmekte istemiyorum hayırlısı...inş seninki bebiştir canım ya bilemeyiz işte

test yaptın mı canım bende kist var şu an antibiyotik tedavisi görüyorum o yüzden de gecikmiş olabilir benim ama bayrama hem bayram sevinciyle hemde bebek sevinciyle girmeyi çok isterdim bu mübarek günde allah dua ve dileklerimizi kabul eder inş. canım benim için şimdi bi ayetel kürsi okur musun bende senin için okuycam :)

adetten önce yaptım negatifti canım...korkuyorum tekrar yapmaya...cok gecmiş olsun canım...inş gönlüne göre olur su güzel günde herseyyy...tamam canım okurum tabi.....birbirimize dua edelim bugun inş kabul olur su guzel kandıl günü ...kandilin mubarek olsun bu arada canım

inşallah canım ya .eve yeni girdim az önce. üstümü değiştirirken fark ettim. göğüs uçlarım nasıl acıyor.adet olacağım zamanlarda bunca yıl böyle bir şey fark etmemiştim, olsa fark ederdim herhalde.ama bilemem tabi yine de 2 gün geçti benim de Allah inşallah nasip eder hepimize.

aynen ya ben de çok merak içindeyim. ama adet olacakmışım gibi hissedeyim bari dedim. sonra üzülmiyim. ama inş hamileyizdir

senin de kandilin mübarek olsun canım valla benim her ay yaptığım testler ve yaşadığım hayal kırıklıkları çok fazla olduğu için anlayabiliyorum seni canım ama yapmasan da şu an için içini yiyordurhayırlısı olsun ikimiz için de canım ben 3 günden beri her gün bi tane yapıyorum aynı eczaneye gitmeye utanıyorum artık her sefere eczane değiştiriyorum kzım bu kadar testi ne yapacan diye soracaklar valla:26:

adet olacağım zamanlar benim sol dizim ağrır bir kaç gün önce ve kasıklarımdaki ağrı da ya bir gün önce ya da olacağım gün olur ve geçer olunca. fakat bu kez 15 gündür sol kasığımda hiç geçmeyen ve şiddetli olmayan bir ağrı var. adet günlerim olduğu için de hem dizim ağrıyordu 3 gündür ama bugün ağrı yok, kasıklarım da karnım da hastalanacakmışım gibi baskı ve ağrı yapıyor 3 ,4 gündür ama bugün biraz daha azaldı ağrı ve hala hastalanmadım çok şükür. Ama nasip tabi bakalım:)

bugün bol bol dua edelim arkadaşlar!!! bebişlerimizin gelmesi dileklerimle...

sağol canım ama benim kasımdan beri olmuyor ve artık sanırım ümidimi kaybetmeye başladım birazcık akışına bırakıyorum artık bana bugün hayırlı bir gün dua eder misiniz :44:

hakıkaten canım ya eczane diyecek banada hamile olsada su kadın kurtulsam diye bakalım pazartesi yapıcam tabi ozamana kadar adet olmazsam canım bir hafta olacak bakalım hayırlısı

sağol canım ama benim kasımdan beri olmuyor ve artık sanırım ümidimi kaybetmeye başladım birazcık akışına bırakıyorum artık bana bugün hayırlı bir gün dua eder misiniz :44:

vardır en uygun vakti inş hayırlısıyla olur. tabi ederim dua. herkes birbirine dua etsin bugün!!!

hakıkaten canım ya eczane diyecek banada hamile olsada su kadın kurtulsam diye bakalım pazartesi yapıcam tabi ozamana kadar adet olmazsam canım bir hafta olacak bakalım hayırlısı

Meltemba canım bana hamileymişsin gibi geliyor ,içimden öyle geçiyor. İnşallah yanılmıyorumdur.

evet canım bende ederim siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz bat ne zaman

bizim ilk denememiz daha o yüzden çok heyecanlıyım. adetime 2 gün kaldı:) farklı belirtiler hissediyorum ama adet ağrılarımda var. normalde adet ağrım adetimden önce ya bi gün önce yada adet günü olurdu. bu sefer 3 4 gün öncesinden başladı.bilemiyorum artık ya inş dualarımız kabul olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…