En erken kacinci gunde test yapilmali

hayırlısı olsun canım...bende de adet belirtileri var oyuzden test yapmıyorum sanırım bugun yarın olucam:18: hayırlısı...
canım merhaba sen nerelerdesin kaç gündür sana yazdım burdan cevap vermedin hiç son durum nedir? adetinde geçti test yapmadın mı sen daha?:44::26:

canım merhaba sen nerelerdesin kaç gündür sana yazdım burdan cevap vermedin hiç son durum nedir? adetinde geçti test yapmadın mı sen daha?:44::26:

merhaba canım....bekliyorum canım evet adet tarihimi gecti ama daha 2 gün gecti haftasonuna kadar bekleyıp öyle test yapıcam....meraktan ölmezsem tabi

ben de test yapmak için pazartesiyi bekliyorum. ama bugünden itibaren kasıklarda adet olmadan önceki ağrılar gibi ya da daha farklı sancılı hisler var. yorumlardan okuduğum kadarıyla benim gibi belirtiler yaşayanlar çok. bu idrar testleri de çok geç sonuç veriyo ya... inş hamile olmak isteyen herkes hamiledir:) çoook sabırsızım!!!

phloxinheart

merhaba!
ben de test yapmak için pazartesiyi bekliyorum. ama bugünden itibaren kasıklarda adet olmadan önceki ağrılar gibi ya da daha farklı sancılı hisler var. yorumlardan okuduğum kadarıyla benim gibi belirtiler yaşayanlar çok. bu idrar testleri de çok geç sonuç veriyo ya... inş hamile olmak isteyen herkes hamiledir:) çoook sabırsızım!!!

Eğer pazartesiye kadar adet olmazsak o gün sonuçları paylaşalım öyleyse. Benim bu geceyi ve yarını atlatmam lazım. Eğer yarını da atlatırsam büyük ihtimalle çok umutlanıcam çünkü bugüne kadar 1 kez bile gecikme yaşamadım. yalnız ciddi adet sancılarım var umarım adet olmam. umarım güzel sonuçlar alırız.

tamam cnm! ya bu arada netten biraz araştırma yaptım. en erken hamilelik belirtileri nelerdir diye adet gecikmesinden önce çok sık idrara çıkılıyo, karnın deli gibi acıkıyo, göğüslerde de hassasiyet oluyomuş. bunların hepsi de ben de var. ay inş hayırlı sonuçları beraber alırız:)

meltemcım bence test yapsan ıyı olur hem stres yapıyorsun hemde meraklanıyorsun adetını 2gun gecınce mutlaka cıkar canım test yaparsan mutlaka yaz ayyy cok heyecanlandım bende..

inşallah canım.Bu akşam iftara davetliyiz, zaman çabuk geçer:) hayırlısıyla yarını da atlatsam, hafta sonu daha rahat olurum.) ben okadar çok gidiyorum ki idrara, bir süredir hatta kendime hayret ediyorum.Ağrılarım çok erken başladı, sol kasığım nerdeyse 2 haftadır hiç geçmedi.Bakalım artık ama öyle bir ağırlık hissim var ki artık adet olcaksam olayım olmıcaksam da bileyim moduna girmeye başladım:) hayırlısı artık beklemekten başka çare yok.Bir de tatile gitmiştik, paso yüzdüm falan artık hayırlısı

meltemcım bence test yapsan ıyı olur hem stres yapıyorsun hemde meraklanıyorsun adetını 2gun gecınce mutlaka cıkar canım test yaparsan mutlaka yaz ayyy cok heyecanlandım bende..

merhaba neslicim....adet belirtilerim var arada agrı gırıyo karnıma oyuzden test yapmıyorum...zaten adetten 2 gün önce yaptım negatifi gördüm....tırsıyorum acıkcası negatifi yine görürsem diye:18: sen ne yaptın bat a kac var

valla meltemba al benden de okadar.ben adet günüme 6 gün önce yapmıştım. şimdi normalde dün günümdü ama bugün hala bu saate kadar gelmedi, umuyorum da gelmez ama içim içimi yiyiyor test için fakat ben de korkuyorum ya negatif çıkarsa testte diye..

Bu arada fortel gebelik testini alıp yapsam mı yoksa pazartesiye kadar beklesem mi? ne dersiniz kızlar? kimse yok mu?

sorma canım ya bende meraktan ölcem ama korkuyorum negatif cıkar mı diye:18: ama cıkarsada hayırlısı canım......inş hepimiz güzel haberler alırız

selam canım senin adetin geçti bence yapmalısın böyle beklemek seni strese sokar negatif çıkarsa da onun için de hazırla kendini geçen aydan da deneyimlisin artık sakın üzülmek yok tamammı? allah ne zaman isterse ozaman olur canım hakkında hayırlısı olsun aklım sende bunu bil her gün buraya en çok senden iyi bir haber almak için giriyorum vallahibende bekliyorum canım 8 gün kaldı canım 10 ağustos bat bir de o gün tatile çıkıyoruz adet olursam tatilim berbat olacak ama hamileysem düşünsene o tatilin tadından yenmez bakalım hayırlısı ama adetim geçmeden test yapmıycam ağzım fena yandı biliyorsun hadi senden güzl haberler bekliyorum inat etme bugün bir test al da yap canım benim

şekerim evde test yok artık haftasonu yaparım yada eşim akşam alırsa yaparım bakalım hayırlısı....seninde az kalmıs canım ya inş bayram şekerlerimiz gelir

ben de testi yapmamak için direniyorum. adetin gecikmesini bekliyorum ama galiba yarın yapıcam testi sabahtan. adetime bi gün kalmış oluyo. ama bugün karnım çok ağrıyo adet olacakmışım gibi napsam acep???

ben de testi yapmamak için direniyorum. adetin gecikmesini bekliyorum ama galiba yarın yapıcam testi sabahtan. adetime bi gün kalmış oluyo. ama bugün karnım çok ağrıyo adet olacakmışım gibi napsam acep???

merhaba canım bence adetin gecmediyse yapma,üzülmemek için

meltemcım vallahı bır denk gelemedık.ama sen yaz ben senı takıp edıyorum.bende çok belırtı var bu ay yorgunum bır ates basıyor bır gecıyor yıne gazım var kasıklarımdakı batma daha fazla bu ay.gercı ben ıkı aydır hamıle kalıyorum ama tutunamıyor iste.ınsallah rabbım burdakı herkesse saglıklı sıhhatlı bebekler verır.

phloxinheart canım, bence azıcık daha bekle bari günün gelsin, evet çok zor ama ben bugün ilgi odağımı değiştirip kendimi alışverişe vurdum sonra gezmeğe gittim. Yarın da olmazsam camilerde olayım istiyorum.Böylece yarın da geçecek.Buarada benim de ciddi adet ağrılarım sancılarım var. Heran olacakmışım gibi umarım yarını da atlatırım.

Ben bugün çarşıya çıktım ve eczaneden alacaktım test hem de fortel. ama bir arkadaşım aradı ben gezinirken ve ona söyledim şimdi alıcam böyle böyle dedim. Dur bekle pazartesiyi, sonra hayalkırıklığı olmasın az daha dur dedi.Sonra düşündüm, dedim eğer psikolojik gecikmeyse bile en azından bari allahın izniyle yarın(kadir gecesi) önemli, yarını da oruçlu dualı namazlı atlatayım istiyorum.Bozmayayım büyüyü diye düşündüm. Rabbim hayırlısını versin artık ve o an dedim bebek olsa da olmasa da yarın senede bir kez olacak diğerini her ay deneme bekleme şansım var.Belki saçma gelebilir arkadaşlar ama şuan herşeyden önce yarını olmadan atlatayım istiyorum.Bebek ikinci plana düştü bende şuan:) psikolojikse de tek çizgiyi görüp adet olmak istemiyorum,böyle devam etsin yrn hehe

hakkımızda hayırlısı olsun canım ya....ins kıza ve hayırlı zamanda güzel haberleri alırız

sorma canım ya bende meraktan ölcem ama korkuyorum negatif cıkar mı diye:18: ama cıkarsada hayırlısı canım......inş hepimiz güzel haberler alırız

inşallah cnm,bu bekleyişler heyecan açısından bana film gibi geliyor. hani öyle bir yerde kalır konu ve merak eder durursun ya...heyecan dorukta olur.böyle bir tat veriyor bana.daha 3. ayımız tabi denemelerde, onun da etkisi var mutlaka.henüz yorgunluk çökmedi yani bekleyişlerden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…