- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
merhaba canım vallahi bu aralar buralar durgun hamile haberleri beklemede sanırım şuanda en yakın sen varsınmerhaba kızlar....nerelerdesiniz? son 4 gün.....:18::18::18::18: kızlar bilen var mı? içinden gelen bir üşüme var ya düşünün bu ayda.....inş hamişimdir
merhaba canım vallahi bu aralar buralar durgun hamile haberleri beklemede sanırım şuanda en yakın sen varsınilk hamiş haberini senden alıp patır patır hamile kalıcaz allahın izniyle benim 10 ağustos daha çok var ama ne yazıkki hamile olup olmadığımı sizlerle paylaşamıycam tatilde olucam fırsat bulabilirsem yazıcam artık.bu haftayı hiç boş geçmiyoruz meltemcim hadi bizi sevindir bu ay burası çok durgun oldu artık...
Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa denedik bebis icin ben biraz fazla heyecanlı ve sabirsizim. Adet gunume 4 gün var ama bende garip bi his var cok sabırsızlanıyorum. Eczaneden 3-5 liralık testlerden alıp yapsam doğru gösterir mi acaba deneyimleri olanlar yazabilir mi
canım belki erken yumurtlamışsındır ne güzel işte erkenden öğrenmişsin niye sorun arıyorsun ki hamileliğin keyfini çıkar benceya kızlar ben hala bukadar erken olduguna ınanamıyorum benım bu sefer ılıskıden 10 gun sonra adetten 6 gun once teste sılık cıkmaya basladı
ama kızımda adet 3 gun gectı oyle sılık cıkmıstı
adetıme 4 gun kala dun test yaptım kızlar cıftr cızgıyı gordum
canım olumlu düşün olumlu olsun andean da sivilce çıkmıştı hatırlarsan ve hamileydi her belirti aynı olmaz. benimde adetime 9 gün kaldı mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı ne varsa var ama belirtiler için erken biliyorum :26: endimi de dinelmiyorum açıkçası ama şuan düzenimi bozuyor bu durumlarYapmadım canim ya adet belirtileri göstermeye başladım dün sivilceler bastı yüzümü bugun olur diye yapmadım olmazsa yarın kesin yapcam ama muhtemelen negatif cikcak:18:
canım olumlu düşün olumlu olsun andean da sivilce çıkmıştı hatırlarsan ve hamileydi her belirti aynı olmaz. benimde adetime 9 gün kaldı mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı ne varsa var ama belirtiler için erken biliyorum :26: endimi de dinelmiyorum açıkçası ama şuan düzenimi bozuyor bu durumlaryine de ümitlenmiyorum inşallah hamileyizdir bu ay.
adetıme 4 gun kala dun test yaptım kızlar cıftr cızgıyı gordum
Yapmadım canim ya adet belirtileri göstermeye başladım dün sivilceler bastı yüzümü bugun olur diye yapmadım olmazsa yarın kesin yapcam ama muhtemelen negatif cikcak:18: