En erken kacinci gunde test yapilmali

merhaba kızlar....nerelerdesiniz? son 4 gün.....:18::18::18::18: kızlar bilen var mı? içinden gelen bir üşüme var ya düşünün bu ayda.....inş hamişimdir:KK16:
merhaba canım vallahi bu aralar buralar durgun hamile haberleri beklemede sanırım şuanda en yakın sen varsın:KK55: ilk hamiş haberini senden alıp patır patır hamile kalıcaz allahın izniyle:KK16: benim 10 ağustos daha çok var ama ne yazıkki hamile olup olmadığımı sizlerle paylaşamıycam tatilde olucam fırsat bulabilirsem yazıcam artık.bu haftayı hiç boş geçmiyoruz :KK17::KK19: meltemcim hadi bizi sevindir bu ay burası çok durgun oldu artık...

merhaba canım vallahi bu aralar buralar durgun hamile haberleri beklemede sanırım şuanda en yakın sen varsın:KK55: ilk hamiş haberini senden alıp patır patır hamile kalıcaz allahın izniyle:KK16: benim 10 ağustos daha çok var ama ne yazıkki hamile olup olmadığımı sizlerle paylaşamıycam tatilde olucam fırsat bulabilirsem yazıcam artık.bu haftayı hiç boş geçmiyoruz :KK17::KK19: meltemcim hadi bizi sevindir bu ay burası çok durgun oldu artık...

bakalım canım nasip....allah izin verirse güzel haberler veririm...olmazsada kısmet artık :KK31:

merhaba hanımlar benim de bir sorum olacak; bende özellikle sol kasığımda değişik bir ağrı var akşamları yatarken daha fazla hissediliyor. sanki birşeyler batıyo sizde de böyle oluyor mu nedenleri neolabilir?

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa denedik bebis icin ben biraz fazla heyecanlı ve sabirsizim. Adet gunume 4 gün var ama bende garip bi his var cok sabırsızlanıyorum. Eczaneden 3-5 liralık testlerden alıp yapsam doğru gösterir mi acaba deneyimleri olanlar yazabilir mi

ben de bu ay bebiş denemesi için bekliyorum ama idrar testini çok erken yapmışım ve sonuç negatif çıktı. ben de en erken ne zaman test yapılmalı onu merak ediyorum. mutlaka adet gününün gecikmesi mi lazım bilemiyorum. adet günüm tam bir hafta sonra. acaba ne zaman yapmalıyım???:26:

:KK3::KK3:selam kızlar nasılsınız? meltemcim nerde? 1 gün kaldı değilmi? :18:en heyecanlı zamanlar canım inşallah güzel haberler alırız senden:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ya kızlar ben hala bukadar erken olduguna ınanamıyorum benım bu sefer ılıskıden 10 gun sonra adetten 6 gun once teste sılık cıkmaya basladı
ama kızımda adet 3 gun gectı oyle sılık cıkmıstı

ya kızlar ben hala bukadar erken olduguna ınanamıyorum benım bu sefer ılıskıden 10 gun sonra adetten 6 gun once teste sılık cıkmaya basladı
ama kızımda adet 3 gun gectı oyle sılık cıkmıstı
canım belki erken yumurtlamışsındır ne güzel işte erkenden öğrenmişsin niye sorun arıyorsun ki hamileliğin keyfini çıkar bence

Kızlar benim geçen ay 36. günümde gelmişti kırmızılar bu ay eğitimde olduğum için sadece bi gün birlikte olabildik eşimle ama sanırım o ara yumurtlama zamanimdi. Bu ay 36. Gundeyim yine ama ne gelen var ne giden istanbulda olduğum için kan testi yaptiramam idrar testi alsam yapsam çıkar mi sizce

ayela canım uzun zamandır yoksun hosgeldın. Test yaptınmı bu arada sonucu merak edıyorum mutlaka haber ver.

Yapmadım canim ya adet belirtileri göstermeye başladım dün sivilceler bastı yüzümü bugun olur diye yapmadım olmazsa yarın kesin yapcam ama muhtemelen negatif cikcak:18:

Yapmadım canim ya adet belirtileri göstermeye başladım dün sivilceler bastı yüzümü bugun olur diye yapmadım olmazsa yarın kesin yapcam ama muhtemelen negatif cikcak:18:
canım olumlu düşün olumlu olsun andean da sivilce çıkmıştı hatırlarsan ve hamileydi her belirti aynı olmaz. benimde adetime 9 gün kaldı mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı ne varsa var ama belirtiler için erken biliyorum :26: endimi de dinelmiyorum açıkçası ama şuan düzenimi bozuyor bu durumlar :KK25:yine de ümitlenmiyorum inşallah hamileyizdir bu ay.

canım olumlu düşün olumlu olsun andean da sivilce çıkmıştı hatırlarsan ve hamileydi her belirti aynı olmaz. benimde adetime 9 gün kaldı mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı ne varsa var ama belirtiler için erken biliyorum :26: endimi de dinelmiyorum açıkçası ama şuan düzenimi bozuyor bu durumlar :KK25:yine de ümitlenmiyorum inşallah hamileyizdir bu ay.

Inşallah hem ikimiz hem herkes için hayırlısı olsun ama gelcek sanırım kırmızılar ya bir iki damla geldi bile :KK43: neyse artık bi günlük ilişkiyle olmaz zaten heralde hayırlısı ne diyim

hayırlısı olsun canım...bende de adet belirtileri var oyuzden test yapmıyorum sanırım bugun yarın olucam:18: hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben de testlerde çift çizgi görenlere hayranım gerçekten. Bu 3. ayımız denemelerde.Bugün adet günüm ve bu ayım biraz farklı geçti.Wcden çıkamadım, ağrılarım oldu ve hala adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrılarım var. Şu saate kadar hala olmadım umuyorum da olmam. Bugün ve yarını da atlatırsam cumartesi ya da pazar, dayanabilirsem pazartesi test yapmayı planlıyorum.

X