En erken hamilelik belirtilerim

Bi kan verseniz varmı yokmu belli olur

İnşallah vardır

Bende aynı durumdayım.bir kaç gündür f sabah migdem bulanıyor , kasıklarımda ağrı mevcut bazen iğne batar gibi oluyor belde hafif ağrı var ve adetim 23 Aralık dua edin inşallah bebiş bekliyorizdur

İnşallah hamilesinizdir aminnn

Evet en yakın arkadaşım 3 ay boyunca adet bile gördü sonra öğrendi hamile olduğunu inşallah sizinde vardır çok amin

Evet en yakın arkadaşım 3 ay boyunca adet bile gördü sonra öğrendi hamile olduğunu inşallah sizinde vardır çok amin
Birsey sormak istiyorum benim günüm 6 gündür gecikiyor 20 aralıkta idrar testi yaptım pozitif çıktı ama silik 21 aralıkta da kan testi verdim değerim 2 çıktı aynı gün içinde öğleden sonra kadim doğuma gittim 1 hafta beklememi söyledi sizce yükselir mi ?

Hs
Rahim filmi çektirmelisin bence. Eğer bir sorunun yoksa.

Kızlar en son 9 aralikda adet oldum klomen ve letu kullandım doktorum çatlatma iğnesi yapmadı çok fazla yumurtalar oluştuğu için 21 aralikda ilişki başladı doktorum dediği günleri değerlendiriyoruz kasık ağrım oldu birgün karnimda şişlik hissediyorum hep birde 2 gün mide bulantim vardı daha çok erken kanda da çıkmaz değil mi

Merhaba hamile misiniz

E kız kan testi niye vermedin :)

Maşallah hayırlı olsun guzel haberiniz bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bu surecler cok heyecanli bol bol dinlenin enerjiye guce cok ihtyacnz olcak yorulmaktan kacinin cok iyi beslenin balık bol tuketin su cok icin en az 3 litre folik asit mutlaka kullanin gebeligin ilk 3 ayinda bebegin omurilik gelisimi icin cok lazimmis Allah saglikli bir hamilelik gecirmeyi nasib etsin insallah

merhaba güzel haberi aldın mı

Kaset test yaptım negatif ama daha regl günüme 1 hafta var doktorum adet tarihine kadar döllenme süren var demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…